Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna M. V.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú de igaz, az első, illetve a sokadik csatát elvesztettük a lakásfelújítás frontján. Minden a lassan száradó és kötő (a kettő nem ugyanaz) betonnal kezdődött. Aztán folytatódott Gyurival. Ezt a nevet a szívünkbe és testünkbe kell égetni. Gyuri egy burkoló és Alex…..
Anna M. V. 2014.11.23 19:46:25
Elérkezett az idő, közeledett az államvizsga. Közben mindent megtettem, hogy találjak melót, ahogy elhagyom végérvényesen az iskolapadot.  A régi helyemre nem vettek vissza. (miért is vettek volna, hiszen csak 8 hónapig güriztem. Plusz volt szupercsókos-protkós ismerős, az meg…..
marsbéli krónikák Ú, bazz... 2014.06.17 11:13:09
Ezt a nőt mikor zavarják már el a picsába? Kedvenc mondatom: "Nekünk, nőknek van egy mentőövünk: szülünk gyereket, van egy otthoni ténykedésünk, ha sütünk egy palacsintát, meg tudjuk nyugtatni magunkat, ha nagyon felhúzottak vagyunk." Ilyen lenéző, semmibe vevő hangnemmel…..
Ha még nem lett volna elég:   „Kedves őszinte lány vagyok,szeretem az életet úgy élni hogy szeretnek és mellettem állnak,élet vidám vagyok,szerettek futni,úszni,teniszezni,keresem igaz párom,szeretlek.” (Én is szeretlek!!)   „Anno azt hittem, hogy ha egy történet…..
Újrakezdő üzemmód Nőnek lenni 2014.04.03 19:31:35
Ha volt már hosszú kapcsolatod, akkor tudod, hogy előbb-utóbb eljön egy erősebb hullám, ami egyre inkább kisatírozza az agyadból a rózsaszín felhőket. A legutóbbi, és egyben az első komoly párkapcsolati krízisünk után elég nehezen tértem magamhoz.…..
Anna M. V. 2014.04.24 21:29:51