Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slevin8

0 bejegyzést írt és 353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hírek szerint a Roma megegyezett a Juventusszal Gonzalo Higuaín átigazolásának feltételeiről, a csatár azonban egyelőre nem adta be a derekát, és továbbra sem szeretne távozni Torinóból. A két klub igen jó kapcsolatot ápol egymással, amit Luca Pellegrini és Leonardo Spinazzola nemrégiben nyélbe…..
Slevin8 2019.07.19 17:53:19
@babo0410: Szerintem te szemelyesen indulj el Romaba Zanioloert, vagy Firenzebe Chiesaert, es akkor talan vegre megnyugszol, es tobbszor nem irod be minden egyes cikkhez a 2 jatekos valamelyiket vagy mindkettot.
Az Ajax elleni vereséget követően a Juventus kész megújítani nyáron a keretet, részben aláhúzva ezzel Andrea Pirlo meglátásainak a helyességét, a legégetőbb probléma pedig a középpálya átszervezése lehet. A pletykák számos középpályást hírbe hoznak a Juventusszal, így…..
Slevin8 2019.04.19 14:46:05
@Pavel1988: Pjanic a Juve kp-n tunik kiemelkedo kepessegunek, de minden erdemet elismerve,szerintem azert messze van a top iranyito kp-ktol.

Tehat szerintem egy Eriksen, De jong, Isco, de meg egy Arthur is klasszisokkal kepzettebb jatekos.

Ennek ellenere, en ot megtartanam. Kell o nekunk es nem o tehet rola, hogy akik mellette jatszanak - tisztelet a kivetelnek - nem eleg jok.
A Juventus egyre közelebb áll ahhoz, hogy matematikailag is bebiztosíthassa az első helyet, és továbbra is a győzelem lebeg a csapat szeme előtt. A három pontért viszont a BL-helyekért küzdő Milant kell legyőznie szombaton, az Allianz Stadiumban. Az összecsapás 18 órakkor veszi…..
Massimiliano Allegri mentora, Giovanni Galeone a Juventus vezetőedzőjének jövőjéről beszélt a Tutto Napoli számára. "Allegri jövőre a Premier League-ben? Nem tudom. Olaszországban nincs másik klub, amelyhez csatlakozhat. Attól függetlenül, hogyan végződik majd a Bajnokok…..
Massimiliano Allegri nem tagadta, hogy a Juventus kissé másnapos volt a Bologna elleni meccsen, miután megütközött az Atlético Madriddal, és a mester szerint a csapat legnagyobb gondja az erőnlétben rejlik. „Teljesen természetes, hogy a srácok másnaposak voltak egy olyan fontos meccs után, mint…..
A Juventus tizenegy pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lassan bebiztosítja történetének harminchetedik scudettóját, azonban nincs megállás, a csapat ma este az Olasz Kupa negyeddöntőjében szerepel majd.  Az ellenfél a hazai pályán játszó Atalanta lesz, amely hétvégén háromgólos…..
A Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének első felvonása után a folytatást szinte kilátástalan helyzetből váró Juventusnak most a bajnokságban kell megtennie a következő lépést az újabb címvédés, a zsinórban elhódított hetedik scudetto felé. Ehhez a Benevento otthonába látogatva kell megszereznie a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztel Cím. A munkahelyen ahol dolgozom az idén újfajta terror jelent meg - eddig csak a kitolás és a "ha nem tetszik, keress magadnak másik munkahelyet" volt jelen - trükközés a fizetésekkel. Fizetésnapon a…..
Slevin8 2017.05.16 19:06:37
@Sörömpőőr: Inkabb az a kerdes merul fel, hogy ha mindenki mas meg tudja nyitni ezt az oldalt, csak te nem, akkor ki a balfasz?:)
De persze tudjuk, hogy ez csak kifogas: ha meg is nyilna az oldal es lenne a kozeljovoben indulo kepzes, akkor is kitalalnal valami hulyeset, hogy miert nem jelentkezel.
De igazabol jobb is igy, mert igy nem veszed el azok elol a helyet es a lehetoseget, akik tenyleg tanulni akarnak es tenni azert, hogy jobb eletuk legyen.
Slevin8 2017.05.17 23:02:30
@Diorella Queen: Hat, sok sikert hozza, aztan nyaljad.
Gondolom a tanulas resze nem annyira jott be neked.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt MT! Levelemmel nem segítséget szeretnék kérni, inkább csak elmesélni, hogy ilyen is van. Jelenlegi munkahelyemen 2014. decembere óta dolgozom, családbarát munkahelyen, csak nem éppen autoimmun beteg barát.…..
Slevin8 2017.05.11 07:42:49
@Diorella Queen: Hala Istennek neked sosem kell megtapasztalnod mennyire szar lehez ez, bezzeg foallasban takaritani mennyire kiraly lehet. :)
Aztan az iPhone megvan mar?:)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Blogszerkesztők! (Részben az érintett beazonosíthatóságának elkerülése, részben a probléma általános volta miatt kérem, név nélkül tegyék közzé alábbi félig-meddig nyílt levelemet.) Vegyük komolyan…..
Slevin8 2017.04.01 11:38:13
@Sörömpőőr: Akik jo munkahelyen dolgoznak, szeretik, amit csinalnak, jo a fizetesuk, nemcsak elviseli, hanem kedveli is a kollegai nagy reszet, stb., azoknak nem kell itt, a FB-on vagy barhol mashol hirdetnie ezt, egyszeruen csak boldogan elik az eletetuket. Nyilvan szerinted mindez igazdagtalan, de senkit nem erdekel, hogy mindezt napi hany kommentben hanyod ide, az o helyzetukon ez semmit sem fog valtoztatni es persze a tieden sem.

Azt meg nagyon jol tudod te is meg a kommenthaverjaid (kamu nick-jeid) is, hogy ti minden segitseget elutasitotok, semmilyen munka es fizetes nem eleg jo nektek, nem tesztek erte semmit csak elvarjatok a Kanaant, de legalabb sirni azt nagyon jol tudtok.
De vegul is errol szol ez a blog, a kommenteket meg nagyon jol generaljatok, szoval ebben legalabb jok vagytok.
Slevin8 2017.04.01 14:57:53
@Sörömpőőr: es en vagyok a paraszt, ugye...:))
Az a baj, hogy te a beszukult komcsi, proli gondolkodasmododdal nem erted a mai munkaeropiaci helyzetet es lehetosegeket. Nemcsak magyar cegek es fonokok leteznek, csakhat egy jobb multinal, ahol nem herevakaras a melo napi 8-ban, ott nem lesz eleg a komcsi mentalitasod meg az, hogy allitolag te vagy a vilag legjobb szakembere. :)
De hat mindannyian tudjuk, hogy egy gyaron kivul nem is vennenek fel sehova, szoval mindegy is.
Tovabbi jo szarragast, pancserocsi, ez jutott neked mara is, mint mindig;)
Slevin8 2017.04.02 13:42:47
@Valakiateleprol: Te nyilvan nem tudod, de egy multinal nemcsak a gyartosor mellett lehet dolgozni, de szerencsere nalad en kicsit tobbet tudok arrol, hogy mit/mennyit/hogyan kell egy ilyen helyen dolgozni, neked pedig a szokasos szemelyeskedo frocsoges jutott te nyomorult, kamunick-eken kommentelgeto ber-troll. :)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Munkahelyi Terror blog szerkesztőség! Néhány sorban szeretném méltatni a magyarországi munkahelyzetet, ha érdekesnek találják, tegyék közzé a blogon (név és cím nélkül). Előre is köszönöm a figyelmet! Az általam…..
Slevin8 2017.03.19 13:38:23
@Valakiateleprol: Hat oreg, mindenki tudja, ki eli itt az eletet vegtelen unalmaban, es az nem en vagyok. :)
Amugy meg vegtelenul szorakoztato, h mekkora egy szanalmas idiota vagy es ahogy ujra es ujra lebuktatod magad, okorporkolt. :)
Slevin8 2017.03.19 13:41:54
@zpetal: Nem lepodnek meg azon, ha forradalmar Feri skizofren is lenne, de majd mindjart bejelentkezik azon a nicken is aztan jol megmondja a tutit. :)
Slevin8 2017.03.19 21:05:41
@Valakiateleprol: jaj, te nyomorult, te vallottad ezt be, nem en talaltam ki:) szanalmas senkihazi troll vagy, ennyi. Es meg te jossz a gyomorforgato hozzaszolasaiddal, mikor neked az osszes kommentet ugyanolyan mocskolodas, ha valaki megmondja neked a tenyeket, mikor lebuksz vagy szimplan csak hulyesget alltasz, ahogy most is.

Szoval zpetal kerdeseire hol vannak a valaszaid? Gondolkodj meg rajta egy kicsit, h milyen kamut talalj ki ra, ha persze marad meg idod azutan h lefikaztal mindenkit a hataratkelon+a praxison+ meg isten tudja hany blogon, te szerencsetlen. :)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Jó napot! 28 éves Budapesti nem roma származású nő vagyok,németül középszinten,angolul alapszinten beszélek,targoncavezető jogosítvánnyal,b kategóriás jogositvánnyal rendelkezem,elég régóta keresek normálisan fizető…..
Slevin8 2017.03.05 11:30:21
@Sörömpőőr: Nem tudom mit kepzelodsz mar megint a komcsi kis fejedben, en hala istennek nem 'ismertelek' 10 evvel ezelott se, szoval nem tudom mirol beszelsz.
Amugy en nem vagyok se programozo se ugyved, szoval nekem aligha fog visszanyalni az a bizonyos fagyi, ami ugye inkabb teged erintett eddig is, nem a programozokat/ugyvedeket/mindenki mast, aki jobban el nalad.

Es hogy kepzeled, majd az ugyvedek/jogaszok helyett programok fognak dolgozni az irodakon/birosagon/stb? Ja es nyilvan ugyanakkora melo megirni egy ilyen programot, mint osszrrakni egy gepet. :)

Egyebkent az onvezeto autok/kamionok kora mar nincs messze, szoval ne lepodj annyira meg, ha majd latsz ilyet, mert ez meg a te eletedben valora fog valni.

Remelem jol esett megint idehanyni a szokasos bullshtet, a komcsi kis kenyszerkepzeteid a te eleted keseritik csak meg, nem az enyemet.
Gondolom ma is szetkommenteled majd ezt a blogot, mivel nincs eleted. :)
Slevin8 2017.03.08 07:36:22
@Valakiateleprol: Feri, megint osszekeverted a nick-jeidet, ejnye. De legalabb szepen osszefujta a szel tegnap este az osszes kamu nick-et, remelem jol elbeszelgettel magaddal. :)
Slevin8 2017.03.09 09:19:16
@Valakiateleprol: Nyugi, Feri, beszelgess tovabb magaddal. :)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror, Egy olyan cégről írnék, amelynél a következő karrierlehetőség áll a rendelkezésre:(a linket benne hagyhatjátok és cenzúrázhatjátok is, tegyetek belátásotok szerint). Az álláshirdetés…..
Slevin8 2017.02.20 15:14:26
@Atiati: En is voltam tobb ilyen interjun, nornalis helyeken, meg tobbszor olyan helyen is, ami amugy jo nevu, de nem kinaltak meg semmivel, de ettol meg nem hagytam oket.

De itt most konkretan Megmondo Ferinek szolt a kerdes, hogy ugyan mar hany interjut hagyott ott, mert nem kinaltak meg kaveval, mert hiszen o megteheti, ugye, es nem sir soha azon, h nem hivjak vissza sehonnan.
Slevin8 2017.02.20 17:33:34
@IT Knight: Lehet, hogy te csak ilyet tapasztaltal, de en voltam olyan interjun, ahol egy pohar vizzel sem kinaltak meg, pedig nem takaritonak jelentkeztem meg a ceg sem egy call center volt.

@Atiati: Ez igy van, ha kell a melo, akkor kivarod, barmennyit is kesnek. Ha nem kell, csak elmentel "korulnezni", akkor ez el is mond par dolgot az adott cegrol a jovore nezve is.
Slevin8 2017.02.21 07:22:23
@Valakiateleprol: Hat oreg, abban bitos vagyok, h voltam 1-2 olyan helyen interjun, vagy ahol pl. most is dolgozom, ahova te soha az eletben be nem tehetned a labad, vagy ha megis, akkor 5 perc utan kidobnanak a stilusod miatt.
De amugy gondolom te is csak ilyen kamu komment-karater vagy, az eletben biztos nem ekkora a pofad.

Mellesleg azt irtam, h volt ilyen teren rossz meg jo tapasztalatom is, ennyi.

Az meg, h te mit gondolsz errol a temarol, teljesen mindegy, 3 naponta hagynak kicsit netezni a pakisztani vagy akarmilyen lakotarsaid, aztan idejossz megmondani a tutit, ugyan mar, kit erdekelsz. :)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Munkajoggal kapcsolatos kérdésem lenne, ami az alábbi lenne: A barátnőm állás interjún volt a 4 karikás cégnél. Ott a felvételin elmondta a kérdésre, hogy milyen…..
Slevin8 2017.02.16 20:33:45
@Sörömpőőr: Benned minden tulajdonsag megvan, ami miatt nem leszel soha fonok sehol. Es mellesleg, itt minden kommentelo kozul te vagy a legirigyebb, siman lehuznal barkit, ha tehetned. Csak hat nem valoszinu, h a vallalkozasod, az innovativ startup, annyira kinovi magat, h ilyen helyzetbe kerulj es le tudd huzni az alkalmazottaidat.
Azt a par kuncsaftodat meg nem tudod lehuzni, orulj neki, h egyaltalan fizetnek baemennyit is.
Slevin8 2017.02.16 20:50:09
@Sörömpőőr: Azt mondtam, h nem is tudnad lehuzni, de aranyos toled, h meg sem probalod. :)
Ja, ugyfelszerzes az interneten, pl. itt is reklamozod allandoan a vallalkozasod, annyira jol megy. :)
Slevin8 2017.02.16 21:25:04
@Sörömpőőr: Igen, az amugy is elegge szukos ugyfelkorodet tekintve ez rendkivul nagy szerencse, hogy ez nem a te stilusod. :)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror! Szeretnék Önöktől tanácsot és segítséget kérni! 14 éve dolgozom egy multicégnél. Mindig elismerték,megbecsülték a munkámat,és így egyre fentebb is kerültem a ranglétrán. Sajnos az elmúlt…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Szerkesztő! Egy friss tapasztalat egy ismert csatlakozástechnikai cégről,illetve az alvállalkozójáról. Az ország délkeleti részéről jelentkeztem, egy hirdetésre amiben Mosonmagyaróvárra kerestek…..
Slevin8 2017.02.09 18:41:35
@Valakiateleprol: Na hany blogon elek, te nagypofaju telepi gyoker?:)
Ez az egy van, amit rendszeresen olvasok (bar mar magam sem tudom minek), de szerencsere en nem elek es kommentelek ezen a blogon, a hataratkelon meg Isten tudja meg hany blogon es hany nick-kel, te ostoba paraszt. :)
Slevin8 2017.02.10 07:37:38
@Valakiateleprol: Hulyegyerek, ide is kommenteltel mar mas nick-kel, meg a Hataratkelon is van x nicked, ez mar regebben kiderult es akkor le sem tagadtad.
Amugy meg ritka nagy barom vagy, ha azt hiszed, te rohogsz rajtunk es nem mi rajtad. Mellesleg engem semennyire se erdekel, h egy ilyen jott-ment nagypofaju mosogato gyoker mit gondol es sztem ugyanigy van ezzel itt mindenki a kis kommentbarataidon kivul.
Az meg nagyon vicces, h most ezt mondod a Ferirol, amugy meg minden hozzaszolasban leosztod, h mekkora barom, de hat ugye ilyenkor ez nem szamit. :)
Vergodni meg te jarsz fel ide, hogy valamennyi visszaigazolast nyerj az eleted alakulasaval kapcsolatban azzal, h minden kommentelot ocsmany stilusban leszolsz.
Szanalmas vagy a berkommentelo troll haverjaiddal egyutt, de azert megnyugtatlak, h meg mindig en rohogok rajtad. :)
Slevin8 2017.02.10 08:02:25
@zpetal: Persze, tudom. Ferit a normalisabb blogokrol mar reg kitiltottak, de itt kedvere csinalhatja a musort, a Majom meg be copy-paste-li az 5 elore megirt hozzaszolasabol valamelyiket, de azt csak at kell gorgetni.

Gondolom mar paran irtak Despotanak, h tiltsa ki innen ezt a 2 nyomorultat, de o meg nyilvan nem fogja, csak azert voltak itt normalis kommentelok is, akik evekig probaltak valamit hozzatenni vagy segiteni, de mar mind eltunt emiatt a 2 troll miatt.

De mindegy is, ez legyen a legnagyobb oromuk a szanalmas kis eletukben.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Volt egyszer egy karácsonyi parti. Mindig is tudtam, hogy a vállalatunk férfi vezetői eléggé hímsoviniszták. Pár évvel ezelőtt a fültanúja voltam, ahogy egy buli keretén belül a sarokban állva osztogatták egymás között…..
Slevin8 2017.02.04 21:14:50
@Valakiateleprol: Nyiregyhazi Betti az elado, Feri meg az innovativ start up ceg tulajdonosa.
Mondjuk ok ugye a te nagy cimboriad, tudnod kene.
Amugy meg neked sem kellene, h kenyszered legyen ra, h itt kommentelsz allandoan, de megis van, pedig senki sem kivancsi rad (sem).
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
Slevin8 2017.02.02 20:42:18
@Endre bá: Lattam mar masik post-nal is, ahogy osztod az eszt a TV-musorokrol, pedig a nick-ed alapjan eloszor azt gondoltam, ertesz hozza, de aztan eleg gyorsan kiderult, milyen fogalmatlan vagy.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror! Az eset velem, egy 23 éves férfival esett meg. Sürgősen el akartam hagyni a régi munkahelyemet az irreálisan alacsony fizetés miatt. Irány a jófogás.hu, igen hamar meg is…..
Slevin8 2017.01.22 19:13:33
@Sörömpőőr: Ennyit arrol, h te senkit nem nezel le, foleg nem az ilyen jomunkasembereket, akik masokat szolgalnak ki, amit a programozok nem tudnanak megtenni, ugye Feri?:)
Amugy a telepiben legalabb annyi van, h bevallalta, h kiment es osszegalyazza a lovet, te 1 hetig nem birnad kint az ilyen melot es menekulnel haza anyadhoz.
De ugye szerencsedre te orokoltel, mert amugy egy eletkeptelen, lusta, hazug, ostoba, komcsi paraszt vagy.
Slevin8 2017.01.22 19:54:32
@Sörömpőőr: Ezt mar ezerszer atragtuk, kettonk kozul neked van nagy pofad, en csak a tenyeked mondom el neked mindig, mert amikor nagy a pofad, akkor rendet kell rakni a kis komcsi fejedben.
De nem baj, szokjad kicsit.
Slevin8 2017.01.22 21:49:54
@Sörömpőőr: Te rettenetesen buta vagy. :)
Ezerszer leirtam, h nem vagyok programozo, ezt is csak te kepzeled be. Mas szakma nem letezik, amibol jol meg lehet elni, te nyomorult? Es de, neked van nagy pofad es lenezel mindenkit, az eredmenyeid meg nagyon szepek csak mindenki leszarja, ez zavarja a komcsi kis lelkivilagodat.
Nádas Gergely 17 év után otthagyja a TV2-t és annak hírműsorát, a Tényeket. A riporter 21 éves kora óta dolgozott a csatornánál, először riporterként, majd ő lett a tenyek.hu főszerkesztője is. Ezt a posztot a tavaly áprilisban bekövetkezett átalakításokig töltötte be. A 24.hu azt írja, hogy a tévés…..
Slevin8 2017.01.14 12:47:28
@nick papagiorgo: Nagyon ugyes vagy, h ezt eszrevetted es nem birtad szo nelkul hagyni, mert amugy nyilvan nem lehetett megerteni.
@coolmanpapa: es neked is gratulalok, ja nem.
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
Slevin8 2017.01.09 21:56:26
@Pintaclo: Mar megint idekeveredtel, te nyomorult? :) Hanyadik nicked ez? Nem birod abbahagyni ezt a szanalmasan szar dumadat?:)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt! A kérdésemben adott az egyik nagy hipermarket lánc, ahol már 8 éve vagyok munkavállaló. Érdeklődésem tárgya az lenne, hogy idén volt egy teljes átalakítás a cégnél és még a…..
Slevin8 2017.01.03 21:56:02
@droid_: Touché :) Most majd ezen fog ez a 2 langelme hobologni egesz este meg amig nem lesz uj post. :)
Slevin8 2017.01.04 20:24:06
@IT Knight: Megnyugodhatsz, megjott a takaritok kiralynoje is megszakerteni a dolgokat. Olvasgasd a majd a kommenteket, nagyon szorakoztato, amikor itt harman egymasra talalnak. :)
Slevin8 2017.01.04 20:56:37
@Diorella Queen: Nem nezem le egyaltalan. En annyit mondtam, h nagyon szorakoztato, amikor idorol-idore idejossz megszakerteni az elet nagy dolgait.
Ha mar felhoztad a fizetest, akkor nagyon ketlem, h te tobbet keresnel. Bar szerinted a cigany takaritono is evi 6 milkat osszeKATA-zik, szoval ilyen alapon eleg vicces volt ez a hozzaszolaaod is. :)