Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EZVAN

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
El tudjátok képzelni azt a sokkot amit akkor élhet át az ember mikor leül a barátnőivel a kompjuter elé, beírja a becenevét a keresőbe és a Subbás válogatást hozza fel első találatként? Ahol a kommentek között drága barátaink leginkább azt kérdezgetitek, hogy vajon…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Mi már tudjuk, hogy hol buliztok majd május harmadikán. Felveszitek legszebb fehér ruhátokat és kezetekben a 15 ezer forintos (kicsit tehetősebbek 25 ezer forintos) jeggyel és a személyi igazolványotokkal, szép tömött sorokban elindultok a Papp László Budapest Sportarénába, a világ…..
EZVAN 2008.01.07 20:17:31
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=9217667

"mé nemén vagyok ott?! a f * szom teli van! hozzá én illenék!!nem??(ha azt mosndod h nem akkor eltöröm az orrodat!!!csak szólok)"

"húha...deh sötét van...illünk a környezetünkbe!"

"forró csoki...hmm...nyam...ugye milyen szép vagyok?" --->ha valaki azt mondja rá hogy szép annak betapsolok!:D