Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fbalintk

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még valamikor 2012-ben olvastam W.H.L. Watson első memoár kötetét, az oxfordi diák, mint motoros futár vette ki a részét az 1914-es korai csatákból, majd a tanulmányi hátterének és teljesítményének köszönhetően, tiszti képzésre küldték előbb a gyalogságnál szolgált majd 1916-ban átigazolt az újonnan…..
Tavaly januárban fogtam elősször Kindle-t (digitális könyvolvasót) a kezembe, kölcsön kaptam kipróbálni egy hétre, tetszett, de az a modell nem győzött meg. Aztán karácsonyra az egyik családtagom egy Kindle Paperwhite-ot kapott ajándékba, aminek sajnos hibás volt a kijelzője,…..
Sziasztok, Ha valakinek olvasót hozott volna a karácsony, és beletrafál ebbe a blogba, annak itt van egy kis ajándék, nevezzük mondjuk mintakollekciónak, a Multimédiapláza jóvoltából. Hovanyecz László: Garas Dezső- Nincs titok Jack London: A vadon szava (pdf)…..
fbalintk 2012.12.26 09:10:19
@Dworkyll: Igen, ott megadom, de csak egy üres értesítésbuborék jelenik meg a jobb felső sarokban. (egy szem pontosvesszővel)
Most regisztráltam csak, akkor is megadtam rögtön, lehet, hogy úgy veszi, felhasználtam már?
fbalintk 2012.12.27 15:11:46
@foldeslaszlo: valóban, így már működött, köszönöm
Előre bocsájtom, hogy ez nem igazán könyvismertető, hanem inkább a saját gondolataim rendszertelen burjánzása a témával kapcsolatban. Még valamikor 1996 körül a főiskolán volt egy Tudománytörténet néven futó tantárgyam. A tanár egy zord mániákus, aki egyébként…..
fbalintk 2012.09.19 18:58:56
Ezt a könyvet az inkvizítoron szerveződő hadijátékosoknak ajánlom elsősorban, akik ezt a véres de rendkívül színes korszakot választották játékaik háteréül. Nem kimondottan a kiadvány magas minősége miatt, hanem mert nagyon kevés a hasonló képgyűjtemény a piacon. Az orosz…..
Június 1-hez képest egy héttel később, de a Nike bejelentette végül a pulzusmérő megoldását a tegnapi napon. Már mi is megszellőztettük a dolgot itt a Futóblogon, viszont folytassuk a termék ismertetésével. A Nike nem saját maga alkotta meg a pulzusmérő pántot, hanem a…..
Friss, meleg! Szeretem ha valaki sokat ír a shotjáról, kevesebb a dolgom van vele és mégis tartalmas a poszt. Csúnya mód ezt le is nyúlom a kollegák elől :) Helló! Gondoltam én is bepróbálkozom a jópár tetszetős képernyőlopat mellé ezzel a Mac-klón desktoppal. A rendszer egy…..
fbalintk 2009.02.02 17:12:24
Futóblog Nike gázálarc wanted 2009.01.11 08:01:00
Az ÁNTSZ nem ajánlja, holnap szmogriadó, de hát kim nekem az ÁNTSZ? Egyébként is ott a Fusd át a telet-kihívás, bár inkább a meglepően hatásosan csúcsra futtatott kondimat nem szeretném alább adni. Úgyhogy vállaltam egy óvatos hatost.Hát, nem szeretek a körülmények miatt…..
Egy magára valamit is adó webszájt ma már ad néhány tartalmi feedet. Feedhirdetésekben ugyanakkor egyelőre kevesen gondolkoznak. Pedig a webszájtok valójában maguk alatt vágják a fát, ha engedik látogatóiknak, hogy hirdetésmentesen jussanak hozzá a tartalomhoz. Van jó pár…..
fbalintk 2008.05.21 23:03:29
Vajon a tanárok megbüntethetik a diákokat a Facebookon folytatott tevékenységükért? A TimesOnline-on olvashatjuk, hogy néhány osztálytárs csoportot hozott létre a Facebookon, melyben az iskolai élményeikről beszélgetett (állítólag egyik vélemény sem volt kritikus az iskolával…..
Kevés utálatosabb szoftver van a dekstopomon, mint az iTunes. Valószínűleg nem vagyok egyedül ezzel az élményemmel. Amúgy meg az iTunes sokkal több is lehetne, mint az Apple zenebizniszének automatája. Úgyhogy aki egy valóban jó zenegépet szeretne készíteni, van némi esélye, hogy…..