Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EsEr

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen-olyan turistákról már írtam korábban, most a legkedvesebbről írok, a visszatérőről. A visszatérő turista legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy magabiztosan intéz bármit. Már nem kell fogni a kezét semmikor, és kicsinyke, néha csak pár szavas olasz tudásával is bármit képes magának elintézni.…..
Egy igazán új dologról számolok be. Mostantól lehetőség van felülről, repülővel is megnézni Pugliát. Ez egy páratlan lehetőség, ami mostantól gyakorlatilag bárki számára elérhető. Játékszabályok Mint mindenhez, ehhez is vannak. Pontokba szedve, afféle „gyakorikérdések”-szerűen. Honnan…..
Gyere Pugliaba! Kisokos-ka 2017.07.13 13:51:08
Évről évre egyre több magyar jön Pugliaba nyaralni. Annak ellenére, hogy millió információ megtalálható a neten, csináltam egy összefoglalást, amit úgyis majdnem mindenki tudni akar. A Wizzair kb egy óra alatt repül Pestről Bariba, ami azt jelenti, hogy 11:55-kor már kinn vagy a terminálból. Neked…..
Gyere Pugliaba! Az olaszok ha. 2017.07.13 13:43:54
Az olaszok ha strandolnak, ha utaznak, ha vásárolnak, ha dolgoznak, ha kutyát sétáltatnak, az mind-mind csak egy nagyon röpke kitérője az életük fő tevékenységének:  az evésnek. Mint a TV-ben, ahol a reklámokat néha filmekkel megszakítják. Az átlag olasz MINDIG eszik. Akkor is, ha éppen nem, mert…..
Gyere Pugliaba! Megint jönnek.. 2017.06.20 17:44:17
Na, most meg az van, hogy jönnek a turisták.  Turistából két fajta van: a hülye, és az okoska. A hülye egyszerűen csak elindul nyaralni, semmilyen elvárása nincs, csak legyen jó idő, és lehessen napozni és lehetőleg minden üzlet, étterem és kávézó legyen nyitva 0-24. Azzal ő jól el is van, mert…..
Gyere Pugliaba! Non ti preoccupare 2017.06.03 17:25:20
Van ez a dolog itt, na.. ez az olasz izé.. a hétköznapi élet.. a mindig ráérős.  Itt mindig mindenki ráér. Na nem mindenre, mert például dolgozni sosem érnek rá, vagy ha valamit el kell intézni, arra pont nincs most idő, de holnap… Don Corleone szerintem nem pont erre gondolt, amikor azt mondta,…..
Napi Vagányság Vakáció! 2014.04.25 14:12:12
A Napi Vagányság a mostani, naponta frissülő formájában véget ér. Kicsit takaréklángra tesszük a blogolást, mert beindulóban van a zenei karrierünk Puzsér Robi mulatós kiadójánál, ahol lényegében ugyanazt fogjuk nyomni mint itt, csak rímekbe szedve és figyelve a…..
EsEr 2014.04.25 16:05:49