Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rH

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zene tiszteletéről, szakmaiságról, meg a távlati célkitűzéseiről mantrázott demagóg dumái mellett Dj Jeszy másik vesszőparipája, hogy a lemezlovasok érdekvédelmi szervezetének DJ Szövetség tagjai a szakszerű és színvonalas munkavégzésük során szigorúan a szerzői jogi…..
Időnként felröppen a hír, bizony hazánk oly szívesen rendezne olimpiát, belépve ezzel egy olyan klubba, melynek Peking (16,5 millió lakos), London (12,6 millió lakos), Tokió (34,5 millió lakos) meg Rio de Janeiro (12,7 millió lakos) a tagjai. Oké, ott volt Athén is a maga 3,5…..
Érdemes néha megmutatni, hogy az etnikai alapú, soviniszta gondolkodás milyen káros az élet egyéb területén is. A Magyar Hírlap a magyar konyhát sem ismeri. Csodálkozva nézett egy öt éves videót Szentesi Zöld László (MH) a youtube-on: Jamie Oliver gulyást főz. A…..
rH 2013.01.08 14:21:24
@OrangeOrder: goulash az angolos irasmod, a gulasch pedig a nemetes.
Vastagbőr Elfogadhatatlan 2012.12.12 11:21:00
Bár mostanában Szíjjártó Péter már csak a külgazdasági kapcsolatok építésével foglalkozik, amellett persze, hogy lezárt utakat ad át, régebben mint a Fidesz szóvivője tolmácsolta pártja álláspontját. Ilyen és ehhez hasonló fideszesen idézetekkel már bőven el vagyunk…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Neves zenészek nyílt levelet írtak David Cameron brit miniszterelnöknek, amiben állami fellépést követelnek az online keresőszolgáltatások ellen, amelyek szerintük segítik az internetes kalózkodást. A zenészek egy csoportja olyan tagokból áll, mint Brian May, Robert Plant…..
75 éves lett Grétsy László, nyelvünk egyik kimagasló akadémikus koponyája. Ennek kapcsán álljon itt talán leghíresebb előadás-részlete:Helyzet: Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli őket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra eltávozik, a két…..
 A Médiatanács mai ülésén úgy határozott, hogy a Közszolgálati Kódex megalkotásába bevonja a legszélesebb nyilvánosságot. Itt a vissza nem térő alkalom: most bárki javaslatot tehet arra, hogy mi „legyen” a köztévékben és a közszolgálati rádiókban. A…..
Két napja furcsa és bizarr, most csúnya/ronda/förtelmes/szörnyűséges cipőkkel jelentkezem. Készítettem egy 10-es listát, melyben igyekeztem feltüntetni az összes nagyon-nagyon csúnya cipőt. Sajnos igen nehéz dolgom volt a lista összeállításában, hiszen rengeteg ronda lábbeli…..
rH 2011.01.11 21:42:11
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Hogy mi a baj a médiatörvénnyel? vol. 219VENDÉGPOSZT | Tófalvy Tamás újságíró, egyetemi oktató írása 2010. július 23-ának forró délutánján, amikor az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága éppen a „Médiaalkotmány” derült égből való benyújtása…..
rH 2010.12.29 18:34:17
Szép napot kívánok! Pénteken reggel megpróbáltam munkába menni, de nem sikerült, ezért most ki akarnak rúgni, de egy fegyelmi az minimum garantált, majd hétfőn kiderül. Ahol dolgozok, szerződéses buszjárat viszi a dolgozókat. Azaz csak vinné, ugyanis pont ebből lett problémám…..
Varánusz A Szíjon túl 2010.12.18 08:00:00
Tegnap este döntősorozatának utolsó állomásához érkezett a Megasztár 5. Az a sorozat, aminek először kellett szembenéznie a népszerűségi versenyben egy külföldről vett, és onnan minden elemében ki és lemásolt szériával, az X Faktorral. Rá is fért a formátumra egy…..
A most következő 10-es listát nem mi állítottuk össze (annak is eljön majd az ideje), hanem a Gibson.com. A 80-as évek kétségetelenül a rock és metál zenék fénykora volt, ordítóan nagy lemezekkel és jó dalokkal, melyek közül a fent említett portál megmondta, melyik az a 10…..
Kormányrendeletben kötelezték a közintézményeket, hogy függesszék ki a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát, amiben gyakorlatilag a Fidesz kétharmados győzelmét kiáltották ki.A társadalmi egyeztetés minden intézményes formája megszűnt. A jelentős hatású törvényeket…..
Semmi nem mutijja jobban országunk romlását (mert nemzetünk tudvalévőleg nincs), mint az, hogy a tanulatlan néptömegek nemhogy az Akadémia Filozófiai Kutatóintézetében történtekkel, hanem az Alkotmánybíróság felkent jogainak csorbításával sem törődnek. Mint az egyáltalán…..
Nem lett Facebook mobil a tegnapi bejelentésből, ami egyáltalán nem meglepő - a formális logika szabályai szerint nem is lesz soha -, de nem is a legunalmasabb forgatókönyv szerint alakult az esemény, meglehetősen erőteljes lépésekről számolt be a társaság. A fókuszban a…..
galtibor Egri Csillag... 2010.07.12 22:16:00
 2010.Szent Donát napján megszületett az Egri Csillag! Miért olyan fontos ez?Ehhez tudni kell mi is ennek a napnak a lényege, ismerni kell az egriséget, az egri borok értelmét...tehát a dolgot egészben kell látni.Szent Donát napja az újászületés napja, nem hiába az év…..
Ismét Vega posztját olvashatjátok. Bevallom, én végigröhögtem az egészet, szenzációs!Árufeltöltőként rengeteg időt töltök az eladótérben (napi 4-5 órát), így volt alkalmam megfigyelni, hogy milyenek is a tipikus vásárlói szokások. Ezekből szemezgetek alant. MultipackEz az…..
Mikrogrammnyi plutonium tüdőrákot okoz, amiből az következik, hogy néhány kilogram esetében az emberiség elpusztulhat, mondta Kromp, aki szerint sem életszerű a feltételezés, de jelzés, hogy ennek az anyagnak nem szabad a levegőbe jutnia. Hogy meddig? Évmilliókig. Siralmas...
rH 2008.04.23 13:37:11
bulvártér költői kérdés 2008.03.14 09:42:00
Van egy bulvárcikk az indexden: Fotók a New York-i kormányzó lotyójáról Ugyanez a cikk a címlapra már így került fel: Fotók a New York-i kormányzó kurvájáról Úgy látszik, a felelős szerkesztő nem érezte elég ütősnek a lotyót (a cikkben egyébként a …..