Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cheguevara

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
Cheguevara 2014.04.22 18:18:38
@Drago Brutic: Teljesen ez a valóság, a Velencei-tónál lakom,a környék tele van focipályákkal, de amibe a nagy pénzt rakták ( világítás, műfű, stb) azt a hétköznapi gyerek meg sem érintheti, mert el van zárva, be van kerítve! Van ahol több, alig használt focpálya közé, még be bírtak építeni 72 millióért egy "műfüves-világításost" amit persze dupla kerítéssel zártak el a nem "bennfentesek" elől. De nem lenne ezzel semmi baj! ha a másik 5-10 milliárd olyanra menne, ami hozta az eredményeket,( vizilabda, úszás...)nem bánnám én "Vezérünk" megalomániáját....Csakhogy a kőrnyéken egyre több a gyerek, és a vízpart mellett nőnek fel, és hát mit mondjak...nem mindegyik csököttagyú futbalista szeretne lenni, de bizony vízi sportra nagykegyesen 12 milliót adtak egy évre! A fehérvári uszoda olyan zsúfolt, hogy egy m2-en a vízben megtalálható úszó, vizilabdázó és szinkronúszó egyben, utóbbinak a lépcsőkorláton verik a ritmust zene helyett jobbhíján, és néhány úszóedző tanítványnak már hely sem jut... Velencén sem jobb, itt egy maszek wellness centrum fele medencéje amiben az úszni vágyók osztozhatnak...Vizilabda pálya a vizilabdázóknak...??? Nyáron a velencei tavon elkerítve, ahol nem ér le a lábuk...! Szégyeld magad Viktor!!!!
Cheguevara 2014.04.23 10:39:14
@Sutyimutyi: válogassanak csak, de ne a mi pénzünkből, nagy válogatásukban azokra nincs pont pénz, akik sikereket hoztak ennek az országna!