Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pancho Sanza

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan 34 évvel ezelőtt, 1981. december 10-én mutatták be moziban a Vukot. Ebből az alkalomból összeszedtünk 34 érdekességet a filmről.       1. Dargay korábban nem ismerte igazán Fekete István műveit, barátja, Nepp József ajánlotta neki a kisregényt, mert úgy gondolta,…..
A végére két poénos gif video, milyen jó hangulatban vették fel a film kulcsjelenetét... ..
Pancho Sanza 2015.09.25 11:03:17
@ZakMcKracken: ott van, legalul:)
Néhány napja osztottam meg itt a blogomon az első feljegyzést Lázár János június 8-i szekszárdi beszédéről, amely bejárta szinte az egész hazai sajtót és több vitát generált például abban a kérdésben, hogy mekkora a súlya a Szekszárdon elhangzottaknak. Minden Fidesz-közeli…..
Pancho Sanza 2015.06.18 12:00:33
@jogalany: sok minden írható Lázár János számlájára, egészen a lézerblokkolótól kezdve, azannyitiséren át a hotelszámlákig, de Lázár György tudtommal nem az ő édesapja volt.
Eredetileg egy másik poszt lett volna itt, de Chimie levele felülírta az eseményeket. A Telenor ugyanis egy nem túl szimpatikus húzással először aktivált egy új szolgáltatást, aztán értesítitett a népet róla, mintegy mellékesen említve, hogy, ha nem mondják le, három…..
Pancho Sanza 2014.12.04 13:19:48
@venszivar: nem ingyenes, hanem DÍJMENTES! :) meccsoda különbség ugye...
Böcskei Balázs írása. Macskakiállításon jártam. Fincsiskedő a Népszabadság képgalériájának címe (Nagy őszi dorombolás), de dorombolás aligha hallatszik ki a Lurdy Házból. Óriási tömeg, az egy négyzetméterre eső macskákat okostelefonnal fényképezők száma nem…..
Pancho Sanza 2014.10.06 15:25:48
Megható pillanat, ahogy a mindig mindenkit csak fikázó poszter elérzékenyül. Pedig csak annyi történik, hogy seggét felteszi egy randa zöld drótszamárra és tekerni kezd a pesti bűzben. Az élmény mindent felülír. Nem lesz ma poszt a civileket ért vérlázító megfélemlítő…..
Pancho Sanza 2014.09.10 13:53:55
@IGAZI_kovi1970: Te figyeljél már, lelkesedni hadd legyen már szabad, bakker!
Fog még kapni a Bubi hideget-meleget így is, egy kicsit most azért lehetne örülni, hogy végre elindult.

+1 a Bubinak, jöhetnek a huhogók.