Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vertel

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Királyvár Ül Tommen, a gyerekkirály a kurva kényelmetlen Vastrónon, és miközben a szepton a fejére helyezi a kicsit nagy, bár átalakított koronát, másra sem tud nézni az ünnepségre megjelent tömegben, mint a kissé malacorrú vidéki szépségre hajazó Margaery-re, aki ugye az…..
Vertel 2014.05.08 15:08:41
@zizi77: Fekete a könyvben is, csak az első kötet elején rontották el egyszer a fordításban, de azután következetesen sötét hajúként említik.
Vertel 2014.05.08 15:14:22
@zizi77: Dehogy dől az meg! Már ha ugyanarra gondolunk (R+L). Voltak közöttük is sötét hajúak, jópár, ha az egyik szülő az volt.
Vertel 2014.05.08 13:50:01
@zizi77: Parancsolj (már ha jó lesz a link):

kepfeltoltes.hu/140508/CJ_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mozgóképen jobban látszott, de már így is eleget szórakoztam vele, és bőven többször láttam azt a jelenetet, mint terveztem.
A véleményemet pedig már leírtam, szóval azt hiszem, ez a téma nekem ennyi volt.
Királyvár Onnan folytatjuk, de szó szerint, ahol abbahagytuk, Cersei üvölt, Tyrion meg néz, mint egyszeri falusi a Pancho-arénában, hogy miafasz van itt, de lefogják és viszik. Sansa meg Ser Dontos tanácsa/rángatása után beadja a derekát és menekül, sikátorokon át rohannak,…..
Vertel 2014.04.22 11:50:59
@Bikli néni: A könyvben nem is kellett elszólnia magát a gyerekekről, Ramsay is ott volt a molnáréknál, részt vett a csalásban, Roose tőle tudta, pontosan, mi történt. Volt is egy beszélgetésük, ahol Ramsay utalt az ügyre, Roose meg rászólt, hogy figyeljen oda jobban, mit beszél, és tartsa észben a hivatalos verziót Branék haláláról.
Vertel 2014.04.25 14:05:27
@punkcsaj: Nézd meg egyszer hang nélkül a jelenetet, hogy az, amit Cersei mond, ne vonja el a figyelmed, és koncentrálj csak a nonverbális jelekre. Amikor pl. ő csókolja meg Jaimet, amikor belekapaszkodik a karjába, vagy az arca (nem a legvégén, még előtte), ami egy-egy ponton nem éppen rémületet vagy ellenérzést tükröz... Úgy már messze nem olyan egyértelmű, benne van-e a dologban vagy sem.