Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hodor Hodor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsimádó Zakuszka 2015.09.07 19:52:30
A múltkoriban a barátainknál jártunk, ahol reggelire többek között igazi erdélyi zakuszkát is kaptunk. Lehet, hogy szegénységi bizonyítvány, de én korábban nem kóstoltam ezt a finomságot - most azonban függővé váltam. Sarudon tehát nekiálltunk, és elkészítettük a saját…..
Mai kérdésünkben nem a legjobb és legnépszerűbb termékek, vagy szolgáltatások egyikét kutatjuk, ennek ellenére pontosan beleillik blogunk profiljába, hiszen ezúttal is egy nagy döntést kell hoznotok. Az igazság az, hogy a végeredményt előre borítékolni mernénk, valójában az…..
Emberemlékezet óta zajlik a csata és a szájkarate az asztali számítógépek és a játékkonzolok felhasználói között, a téma annyira megosztó, hogy a vásárlók egyszerűen képtelenek közös nevezőre jutni, de a játékfejlesztők is egymás torkának ugranak időnként. Újra és…..
Kaptál már valaha visszajelzést arról, hogy hogyan mutatsz cigivel a kezedben? Ilyenekre gondolok: "Úgy áll a kezedben a cigi, mint kurva kezében a liliom." Mondják egy baba arcú, csillogó tekintetű fiatalnak. Például neki: A képen Amanda Bynes szerepel Vannak olyan életképek,…..