Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glock360

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frankó 28-as listát csinált a Den of Geek olyan filmekről, amikben látható egy-egy videojáték – hogy csak a háttérben vagy egy kulcsjelentben, az mellékes. Nekem már a címet olvasva beugrott a Háborús játékokból a Galaga, meg a Terminátor 2-ből a Missile Command és az…..
IDDQD Mario nem elég hipszter 2012.01.24 16:29:00
Szóval nem csak engem idegesít az a gémersznob-típus, aki csak indie játékokkal játszik, mert amióta a globális karvalytőkespekuláns gyarmatosítók keze betette a lábát a játékiparba, azóta minden túl mainstream, és már a régenmindenjobbvolt sem olyan, mint volt.   ..
Az eddigi legsötétebb Batman adaptáció megkapja méltó befejezését? Christian Bale utoljára ölti magára a denevér ruhát, Christopher Nolan pedig mindent megpróbál, hogy emlékezetessé tegye a finálét. A mostani főgonosz Bane lesz, aki már nem is tűnik annyira nevetségesnek, mint…..
Glock360 2011.12.20 22:27:39
@TheBerzerker: Csak kérdem az Imax nem 3D?
Az Intercom levélben értesített minket arról, hogy a Warner stúdió mostantól kezdve nem engedélyezi a filmjei világpremierkor való bemutatását Magyarországon. A döntést azzal indokolták, hogy az utóbbi hónapokban az általuk forgalmazott filmek első kalózkópiái hazánkból…..
A Kelet-Karolinai Egyetem Pszichofiziológiai Laboratóriuma és Biofeedback Klinikája – komolynak hangzó intézet a neve alapján, pedig játékokkal is foglalkoznak, pontosabban a játékok testi-lelki hatásaival. Az elmúlt egy évben egy kutatócsoport a klinikát vezető Carmen…..
És még mindig CES, pár meghökkentő játékos fejlesztést találtunk még a show-ról szóló hírekben. Mindenekelőtt egy 5000 dolláros kontrollert – igen, az több mint egymillió forint. A Procedure Trainer nevű irányítópultot a Saitek készítette, és az egyik amerikai…..
Igazából valami szülinapos posztot akartam a hétre, de mivel semmi olyan nem jutott eszembe a gondolkodással eltöltött három másodperc alatt, ami tortás és játékos egyszerre, próba-szerencse alapon rákerestem Erika Eleniak nevére, és komoly elképedésemre naná, hogy ő is…..
Glock360 2010.10.10 17:35:44
@MrEd: "Igazából valami szülinapos posztot akartam a hétre, de mivel semmi olyan nem jutott eszembe a gondolkodással eltöltött három másodperc alatt, ami tortás és játékos egyszerre.."
Hogy mi van az egyszeri gémer gépében, azt aránylag jól lehet követni a Steam statisztikái alapján (mi is csámcsogtunk már az onnan származó adatokon). Az új Steam Survey adathalomban azonban új kategória tűnt fel (pontosabban kettő, de a Mac-júzereké annyira nem érdekes most):…..
Elméletileg most jönne az a rész, hogy beömlesztek ide hat vagonnyi booth babe-et, de hát ezeket a német lánykákat nem igazán szereti a kamera, így lépjünk is túl ezen. Az azonban már a szürrealitás mezejét tapodja, hogy a képen látható (minden valószínűség szerint német)…..
(A múlt heti Defender of the Crown-cikk alatt előkerült, hogy a ZX Spectrum-verziót három magyar készítette: Taletovics Dávid, Kaproncai Tamás és Dombi Norbert. Nagy örömünkre egyikük, Kaproncai Tamás megírta nekünk, mi is történt anno:) "A játékot valóban hárman…..
Geekblog True Blood 2010.06.25 19:00:00
A vámpírok mindig is szerves részét képezték a fantasztikus irodalomnak, rengeteg alkotót ihlettek, akik néha hasonló, néha teljesen különböző módon interpretálták mindezt műveikben. A Nosferatun és Anne Rice klasszikusain át eljuthatunk a modern vámpírtörténetekig, ahol már…..
Glock360 2010.06.26 00:46:18
@Edgar: Ém is öt rész tudtam befogadni, azután kuka!@Chavez: Igen ez a trend mindenhol, menj be egy felkapottabb könyvesboltba!

A magam részéről lassan már sírok egy Anne Rice vagy "Anita Blake" feldolgozásért.
Iszonyatos a hype M. Night Shyamalan legújabb filmje körül. A július 2-i amerikai bemutató egyre csak közeleg, és a megannyi trailer és poszter után végre közelebbről is szemügyre vehetjük a különböző nemzetségek területeit. A Nickelodeon egyik animációs sorozatából adaptált…..
Persze nem a boltból lopta el a történet (anti)hőse azt a bizonyos lemezt, hanem a sokszorosító üzemből, a tömeggyártás, és a hivatalos megjelenés előtt, ami mindjárt árnyalja kicsit a képet.Mindez 2008 februárjában történt, Christopher Anzalone, aki az Opticat Experts…..
NeoCube blog Neocube titkok 2010.03.26 08:21:00
Egy újabb göngyszem, igaz kínai. Ez a kínai prezentáció fényt derít a neocube működésére, habár kínaiul van, az ábrák magukért beszélnek. Rájöhetünk hogyan működik a mágnesesség és miért van az hogy bizonyos számú golyóknál és alakzatoknál taszít, máskor pedig vonz…..
Subba Szupermocsok: Zokogó pornós 2009.09.28 12:20:00
Ezt tényleg csak a legerősebb gyomrúaknak ajánlom, de hát ki nem az, ugye? A cím nagyjából lefedi a történetet, de attól még bárkit érhetnek meglepetések...
A héten véget ért a BalatonSound! Egy drága olvasónk ott járt, és ezt a videót rögzítette a számunkra. Akár bennünket is ábrázolhatott volna, de szerencsére ennél valamivel éberebbre szoktuk hagyni magunkat. Tavaly is érkezett erről a helyszínről egy felvétel, de sajnos azt…..
Glock360 2009.07.15 13:29:04
@Dersu Uzala: " amúgy nincs olyan szar zene ami ne tetszene valakinek, és fordítva "

Fordítva?

ami ne tetszene valakinek nincs olyan szar zene?

ez u.a.

vagy:valakinek tetszene ne ami zene és amúgy nincs olyan szar?
Félrefordítások Dárdajáték 2009.05.26 17:58:00
A beküldésből nem derül ki, de remélem, Mel figyelmeztette a gyerekeket a félrefordításra:Tegnap este nézték a gyerekek a minimaxon a 3,2,1, Űrpingvinek-et. Véletlenül arra jártam, és így nem csak hallottam, de láttam is, hogy miről van szó, mert egyébként nem biztos, hogy…..
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
Krómarti növesztett magának fejet, kezet, lábat, pöcsöt, ráncs arca lett, mint Brad Pittnek a Benjamin Buttonban, de szeme, az nem lett neki, így elvette attól a tudóstól, aki a testet gründolta neki 20 liter vérből. Mert ez így megy. Connormama egy nálánál cirka húsz évvel…..
Subba És akkor jött egy busz 2008.01.07 13:53:18
Olyan rég volt már itt ilyen országimázsépítő videó. Kristóf küldte, neki köszönjétek...