Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzeti Hős

7 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mondanám, hogy összefutott a nyál a számban a miniszterelnök úr "Boldog Húsvétot" feliratot viselő, Facebook-fotón közzétett sonkája láttán, de tény, hogy visszás érzések kerülgetnek ezzel az ünnepi, fanatikusoknak minden bizonnyal szívet-lelket melengető, az alkalomhoz…..
jki tiolrak a örük vinec vlo me asm tudom mé ame és min dzsió me a vintec a zisó nén lés azé ki otlak még sueance haog idban gaza étzen ls rzé nem érdkel mindzen oaén vicnet nig gce cigány ,lésé van ianx kevés angya! szaké jövőt! ckah h jöbok!..
Húsvéti fészeknek nézte a Pancho Arénát a húsvéti nyúl és teleszarta focistákkal. Éppen a stadion átadására készült az ünneplő tömeg, amikor a felcsúti arénára hatalmas sötétség szállt, pedig Németh Lászlóné nem is volt a közelben. A TEK helyszínen tartózkodó…..
Nemzeti Hős 2014.04.21 13:42:05
Nemzeti Hős 2014.04.21 14:58:17
@béla a görög: mi van teliszart a nyúl
Nemzeti Hős 2014.04.21 16:29:06
@legeslegujabbkor: miéat tötörteda bogota ze isók, miéa mnem ngagytadmeg hogyi rhassk lrá, rde te nem agyod te kitürted a bloggoam, ert sió vay
Nemzeti ős bloga moin sotó 2014.04.21 16:24:48
ki tlao k a blo gi és meté n tudm csok meg nézi a báej eggyés ée mezért akor ab  a izsók törték a blej..
Soros, Szulejmán szultán, természet, UFO, IMF, Európai Unió, Clemenceau, Ibrahimovic, Versaille, Don-kanyar, Hitler, Latisev, Cohn-Bendit, energiaszolgáltató, multicég. E felsorolás nem üzen mást, mint azt: a rontást máshol kell keresni. A felelősök sora olyan hosszan folytatható,…..
Nemzeti Hős 2014.04.21 16:16:59
@♔bаtyu♔: merta dzúdok zuának mi den amgyar58!68
Nemzeti Hős 2014.04.21 14:57:41
@Asakura Hao: abból hogy igy van
Nemzeti Hős 2014.04.21 15:27:49
@Asakura Hao: ha nem látod miért van igy akor hülye vagy nyilván való hogy az eu lopja a magyar pénzet és a zsidók szittyák a feszültséget mert hogy aki nem magyar az magyar ellenes kivéve egy két jó török lengyel és akkor látszik hogy mindenki azért van hogy az imf kiszipojozza az eu a magyar pnézeket
Nem tetszik a német megszállási emlékmű gondolata úgy, ahogy formába lesz öntve, és nem tetszik a szovjet felszabadítási emlékműé sem. Ahogy a német "megszállás" nem mentheti fel a magyarokat a saját tetteikért viselt felelősség és az önvizsgálat alól, úgy a szovjet…..
Nemzeti Hős 2014.04.21 12:48:56
@kvadrillio: mert igy van a fidesz ugyan probálkozott eleinte de azótta ők se mert belátták hogy nekik is, jobb lessz mert kapnak sok pénzt a zsidóktol!
Nemzeti Hős 2014.04.21 12:56:32
@tobeor: Orosz ország felszabadit minket a komunista EUbol!
Nemzeti Hős 2014.04.21 16:09:03
@Counter: te meszéempés zisók, miér ütöő dmbble a olgáidat a mgyar zmbrke és a oroszok árjabe lügsaibe?
azt monuia ja mefelség, hago9  em kéme ötbbet inom ert hülyeságokat bászook a zsód vonT GÁBOAról DE AKIOR JÖN A KUTYA ÉS LA HÁNYQOM SMERT AZT AÁZTN jün Kitaka rait aztm onadj bazmeg ez réhész és vkan akoor még pálka és votl szóval isaok még adig a zsidók ól aők éltek a…..
Nemzeti ős bloga 2014.04.21 15:58:39
és akor a jáni mondja hogy a gyurcány iaz saz eggy zsiód és nem tudam szóvl meglepöödk és erre vissza kérdezek hogy tényleg és akkorazt mondja hogy igen meg asazdes iz és az olyan meglepö de a viktor meg cigoo aztsn megmondom hog akkor ki lesz mert a jobbbik s aztán azt mondja hogy…..
Nemzeti ős bloga kisit szmélyyes 2014.04.21 15:52:09
az van hogy ma a Kereszt feltámadt jézus hite és akkor az van hogy ilyenkor át megyek a szomszédok és iszunk és finom vol a páylikna és meg beszülték hogy a zsidók a minden baj okai és én mao le irom mell látásaim és akor az jutott szembe hogy miért ne irán le a mell látásaim a…..
azért irok itt mert itta z becsülertes magya embere is olvashassák blogokat és nem csak a zsidók mert előző lap a mindenki apja blogok azok töröltek mert zsidó ls ls lu daki és akkor át irányitottam ide mert a nemzeti ember nem maradhat ember nélkül és at ény leleplezni a imd és eu…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Hoffmann Tamás kegyvesztett lett, indul a szokásos casting az újbudai Fideszben. A választások lezárultával nemcsak a vesztesek oldalán, de a Fidesz háza táján is megindultak a hatalmi csatározások az őszi önkormányzati választások kapcsán. Újbudán ugyan a Fidesz nyert, de…..
..
Nemzeti Hős 2014.04.21 13:41:33
A húsvétról mindenkinek előbb ugrik be a locsolkodás, a hímes tojás, a csokinyuszi, vagy a húsvéti sonka, mint a jog. Afelől persze nincs kétségünk, hogy egy ilyen összetett élethelyzet minden színes aspektusát száz meg száz jogszabály próbálja minél inkább fakítani, de –…..