Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chayenne

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon a korrupció miatt évi 500-1000 milliárd forint tűnik el gyanús csatornákon, lezsírozott pályázatokon és közbeszerzéseken keresztül, magánzsebekbe vándorolva – állítja a Párbeszéd Magyarországért közleménye."Ha 20 ezer forintos bankjegyeket egymásra teszünk, akkor egy 18-36 kilométeres…..
Romániában hatalmas tömeg tüntet a korrupt politikusok ellen, számos tagállamban napi szintűek az EU-s forrásokkal való visszaélésekről szóló hírek, az európai szemeszter országspecifikus ajánlásai pedig nyolc tagállamban estében írnak korrupciós problémákról. Frans Timmermans, a témában illetékes…..
Mivel nem vagyunk macskák, elkél a segítség, ha sötétben is érvényesülni akarunk. Egy éjjeli terepfutás, túrázás, vadászat, pecázás vagy bármilyen kinti tevékenység során kincs a jó látás, a XM-L T6 LED segítségével pedig könnyen válhatunk a sötétség királyává. Viszont amilyen egyszerű találmányok a…..
Chayenne 2017.01.15 06:27:24
Naked Emeshe 2017.01.09 04:54:33
Chayenne 2017.01.15 06:19:38
Naked Adrienne 2017.01.13 04:42:52
Chayenne 2017.01.15 06:17:40
Naked Sandee Westgate 2017.01.14 07:18:46
Chayenne 2017.01.15 06:15:36
Már sokszor gondolkodtam azon, milyen hasznos lenne itthonra valamilyen jobb minőségű elemlámpa. Pásztázhatnám vele az udvart, ha gyanús hangokat hallok odakint. Jól jönne autószereléskor, ha valamelyik elektromos eszköz leveri az órát, a biztosítékok visszanyomásához is…..
Két lámpa csap össze egymással a mai tesztben. A Cree Q5 sokkal inkább otthoni felhasználásra készült, csiptetővel ellátott elemlámpa, amelyet 940 forintos ára is tükröz. A Convoy S2+ sokkal komolyabb szerkezet, 18650-es Li-ion akkuval üzemeltethető, akár túrázásra is alkalmas fényforrás, ára 4.200…..
Hiszen a Sátán Isten elméjének meghasadása. A lény ugyanaz, csak éppen egyszer ennek másszor meg másnak hiszi magát. Ez magyarázat a biblia önellentmondásaira és a bibliai Isten tömeggyilkosságaira, a nagy-nagy állítólagos szeretet mellett. A fenti érv levezetése röviden; I. A biblia szerint Isten…..
Az egyik legnagyobb belvárosi divat manapság az állami fideszmédia és a körülötte lévő pszeudo-privát csatolmányok szapulása, hogy azok milyen demokráciátlanok, meg fasisztoidok, meg kommunisztoidok, meg bú, meg bá. Pedig ezek a médiumok valójában tök jó szolgálatot tesznek a politika iránt…..
Chayenne 2016.12.21 04:05:27
@érdes lepényhal: Több probléma is van ezzel az írással.
1. "anyagilag konszolidálódó középosztály" ?? Akkor most mégis jó valami? Szóval érezhető a középosztály anyagi konszolidációja még baloldalon is? Na ez jó hír! :-)

2. "kreált migránsválság" ? Hát kreált az tuti, de az is, hogy nem a Fidesz kreálta. Annyira "elméleti" ez a válság, hogy épp most haldoklik az intenzíven Berlinben 18 ember akit majd a már meghalt 12 mellé fognak rossz esetben temetni! Hát én nagyon örülök a kerítésnek és a rendőrök és katonák munkájának, hogy nem kell azt mondanom az asszonynak: "drágám nem mész adventi vásárba a Vörösmarty térre" .....ehelyett mehet, és még nyugodt is vagyok!

Sajnos ez a ballib erőlködés kevés lesz! Félre ne értsd: én mint Fidesz szavazó sem látom jónak a dolgokat. Nagyon durván vissza kéne nyírbálni Orbán hatalmát és befolyását! De mit tudtok ti a túloldalon felmutatni? Egy kvázi pszichopata Gyurcsányt? Egy majdnem börtönbe jutott Molnár Gyulát? Hm?
A LUI magazinos vetkőzés nagy port kavart nemrég. Emlékeztek rá biztos, ha mégsem, ITT vannak a képek. Ám ezek csak ízelítők voltak a mostanihoz képest. Én már nem tudom mit mondjak erre... A képek a LUI magazin jövő évi naptárjában jelentek meg. Figyelem! 18+ karikás képek…..
Ha létezik könyv, amelyet elolvasva nem leszünk ugyanazok, mint előtte, A viskó biztosan ilyen alkotás. És most megfilmesítették...
Balog Zoltán minisztert, aki a sportért felelős államtitkárság felettese is, a parlament kulturális bizottságának ülésén kérdezték...
Chayenne 2016.11.25 13:51:46
Már a rendszerváltás, vagy mi fene óta szinte mindig úgy választok, és gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, hogy a kevésbé rossznak vélt lehetőség mellé húzom be az X-et, és tessék, a  hétköznapok is kikényszeríthetik ezt a mentalitást: Gyárfás, vagy…... Kezdjük az elején: negyven éve még…..
fotó: Scott Maxwell/flickr Tisztelt Őszinte Ingatlanos!   Gondolom sokaknak ismerős az alábbi forgatókönyv: valaki magánszemélyként meghirdet egy lakást kiadásra, vagy eladásra. Minimalizálja a költségeit, csupán az ingyenes ingatlanos portálokra tölti fel a hirdetést, illetve ahol a képért külön…..
Vágjunk bele tömören és tárgyilagosan, a blog további részében túl sok konkrétum, műszaki specifikáció úgy sem lesz, maximum annyi, amennyit a Google kidobott elém. Tehát foglaljuk össze, hogy egy viszonylag kellemes életet élő ember, miért gondolja úgy, hogy vasalt ingben, nagy látványosan felül…..
Néha elég random dolgokat rendelek Kínából. Ilyen ez a vízszűrő is, amely nagyvárosi embereknek egy jó lehetőség a spórolásra is. Ha valaki csak a kellemetlen íze miatt nem issza például a budapesti csapvizet, annak jó hírem van, ez megoldhatja a problémát, így nem lesz szükség többé havi egy…..
*UPDATE: újabb cikk ebben a témában - tapasztalatok, költségek Zajlik az ősz és kezdődik a fűtési időszak is. Ám én csak most dőlhettem hátra, mert eddig versenyt futottam az idővel, hogy még 20 fok fölött kiépüljön az új fűtésem. Dőlj hátra, vegyél magadhoz kávét, mert hosszú lesz, de a végére…..
Chayenne 2016.10.15 04:42:14
@orient: Hát ez tévedés! Szűri a port, bacikat, vírusokat és a POLLENT is!

Sokkal tisztább a szoba levegője így!