Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbi217

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NHL 2K6-ból filmezte valaki. Ha már hoki. Fórumon beszédtéma lett és újra el kell mondjam. Szerintem a legjobb hokis játék az NHL 95. Egyszerűen olyan eszméletlenül hangulatos, hogy azt a mai tinik nem tudnák átérezni. Rengeteget játszottuk, te jó isten... Amióta azt már nem…..
FIFA 08-al kapcsolatban már tényleg volt sokminden, de ez azért eléggé durva, amit "csepii" küldött nekem... Ez még poénnak is rossz. A FIFA08-ban botlottam egy érdekes játékosba az ifi akadémián. Mikor először megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Mellékeltem egy…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
A blog szerintem eddigi legjobb videója Páltól ..
  Valószínüleg minden idők egyik legrosszabb játékát mutatom be.Ezt teljesen komolyan mondom. A Pong ehhez képest ezerszer jobb, pedig csak két vonalból és egy pontból áll. Nem tudom elfogadni, hogyan kerülhetett ez a játék a boltokba. Az "Ezt vedd meg" széria…..
Fura egy videót linkelt valaki. A játék egy picit emlékeztet a Big Rigsre, de jó kritikákat kap. Ha valaki játszott vele írjon milyen. Az Evel Knievel részekre most ne figyeljetek. Köszönöm a klipet DAX-nakE-maileknél nagy lemaradásom van, több mint 70 olvasatlan levelem van,…..