Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deena

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ihabony készítette ezt a képet...
Jöjjön még egy újrahasznosított kép! Az alapja ennek is kartonpapír. Erre ragasztottam rá, a 0,5 cm széles újságpapír csíkokat. Bármilyen újságpapír jó, vagy színes lap, ami tetszik, csak az a lényeg, hogy minél színesebb legyen! :) Kicsit megtévesztő a kép. De nem…..
A sütött finomságok után most jöjjön egy kis újrahasznosítás. Ez a kép nem készült másból, mint karton lapból, és wc papír gurigából. Fogtam egy egyszerű fehér karton lapot, felcsíkoztam, kb. 1 cm vastagra 2 wc papír gurigát. A csíkokat lefestettem feketére, majd a…..
Mindennapi vackok... Húsvét! 2014.04.20 11:52:02
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek, ezzel a kis általam készített amigurumi nyuszival! :)  ..
Egyre többen használtok különféle Facebook adta lehetőségeket a blogotokon. Ezzel a poszttal szeretnék útmutató adni, hogy a lehetős legegyszerűbben és működőképesen illesszétek be a facebookos kódokat. Like gomb Funkciója: a legnépszerűbb Facebook plugin, mely egy adott…..
Mindennapi vackok... Rózsa briós! 2014.04.19 21:30:06
Van egy nagyon furcsa szokásom. Később talán hasznát veszem majd, de még anyósjelöltéknél laktunk, folyton problémánk volt belőle. Mióta viszont külön élünk az Emberrel, semmi gond nincs, őt nem zavarja. Ez a furcsa szokásom az, hogy általában este 9-10 után kapok ihletet,…..
Mivel húsvét van, és vannak apróságok is a családban, így elhatároztam, hogy valami olyan aprósüteményt készítek, ami leginkább majd az ő tetszésüket nyeri el. Nos, bejött, odáig voltak érte. :) A kekszek nagyon egyszerűek, akár gyerekeket is bevonhatjuk a készítésébe. A…..
Vannak azok a napok, vagy hetek, mikor már sajnos lecsökken a keretünk... Ezek a tipikus hónap végék. Ilyenkor jön elő a számunkra megunhatatlan lángos! Sokáig nagyon utáltam a lángost, egyedül csak a piacit voltam hajlandó megenni. Anyumat sokszor meg is sértettem azzal, hogy…..
Mindennapi vackok... Kezdet 2014.04.19 12:16:55
Hát hello kedves olvasó! Ez is eljött egyszer... Igaz, enyhe nyomásra, de úgy döntöttem, elindítom a saját kis blogomat. :) Először is szeretném kifejteni egy kicsit, hogy miért pont a "Mindennapi vackok!" címet kapta a blogom. Nos, ez elég egyszerű. Egy olyan lány vagyok, aki az…..