Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márks

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész életem kérdések tömkelege. Miért vagyok más? Miért nem vagyok olyan normális, mint a többi ember? Miért nem tudok egyszerű, hétköznapi életet élni? Könnyedén barátságokat kötni, állást szerezni, elbeszélgetni bárkivel, beilleszkedni egy munkahelyi környezetbe? Nem…..
Márks 2014.04.19 01:23:13
A napokban amint olvasgattam, hát jó érzéssel töltődtem fel olvasva mások sztorijaikat ami elég ismerős. Én is azzal nem kezdeném, hogy pont rólunk irtad, de egyrészt olyan mintha rátaláltam volna a valami közeli ismeröseimre.
Utólag jöttem rá én is csak, hogy nem vagyok 100-as csak kb 99, meg visszagondolva gyerekkortól miket elművelt az ember, bár nem sok marad meg, de az is bőven elég.
Legrosszabb érzés, mikor elvesztesz valamit amitől nagyon kiborulsz, ebbe értek bármit amihez kötődsz, s mikor nem csinálsz semmit kurvára szerencsétlennek érzed magad bár nehezebb megfelelő állást találni, ha meg is maradsz egy darabig. Na meg ha nekifogsz valaminek tényleg elég tehetségesen vágjuk a témát, bármilyen konkrét poszt legyen.
A legdurvább talán az lenne ha 1 ilyen pár találna egymásra, ami garantált, hogy talán egymást kicsinálják, vagy csak megeszik.
Nem tudom talán csak kevesen lennénk úgy kb 1%-ba, de több hasonló féle kategória van biztos ami még 1 pontot csak emelne.
Tulajdonságról meg biztos nagyon önfejűek vagyunk, meg az önkontroll ami nem kispályás, hogy bármire képes lennél majdnem, csak akarnod kell. Na meg ami neked átlagos az a többinek milyen feltűnő hu ha.
24 évesen már majdnem többször kinyírtam magam hajszál hiján, vagyis ez is a másik negativ tulajdonság a dep, meg hogy kilábalj kell egy kis idő főleg ha senkire se számithatsz, de utána, már tisztán látod a dolgokat bár tudod, kicsit úgy vagy mint 1 sebesült aki a stresszel kinyirja magát. Ahhoz képest, hogy 2 éve nekem elég normális életnek tűnt az most csak emlék, mert a 100 ast áthúztam.
Az irásaid nagyon kiválók, amit lassan mind elolvasok, amiből látszik, hogy nem nagyon kerülted a sulit.
Csak azért irtam, mert még is olyan jó érzés ha megoszthatod, valakivel, mint a többiek is 1 kockát a filmjükből, bár ha csak a nettkapcsolattal is megosztottad már az is jó érzés, miközben senki sem tudná megérteni milyen, aki nem élte át.