Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barack9

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre még a legnagyobb jóindulatom ellenére sem tudom azt mondani, hogy pénzhiány, vagy orvoshiány, esetleg túlterheltség. Tisztelt Praxis blog!     Gondoltam megírom a történetet, ha elég érdemesnek találják, nyugodtan kitehetik a fórumra. Pár hónappal ezelőtt elkísértem…..
barack9 2014.04.18 23:15:44
" mig54 2014.04.18. 13:02:44
@Jim Raynor:
Bocs, de ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Ha 10.55 előtt került ki a cetli, akkor mi a búbánatos istenharagjáért vár az asszisztensre 11.20-ig, hogy hátha piros hó esik, vagy manna hullik az égből, vagy....dombon ülő fűcsomó legyek, ha értem.
Gondoltuk, azért leülünk....b+, ezt egyszerűen....kész vagyok:) "

Mint írtam, az ajtóra ki volt írva, hogy :
1. kopogással ne zavarják feleslegesen a rendelést. Ön ilyen esetben mit csinált volna? Mi azt hittük van bent beteg és betegellátás folyik, értelemszerűen azért mert nem látunk át az ajtón.
2. Bíztunk abban, hogy az asszisztens a maradék egy órában legalább kinyitja az ajtót és kinéz, és legalább beszélni tudtunk volna vele.
3. Nem jártam ott eddig, nem ismerem arcról az ÖSSZES orvost. Amikor kijött azt hittük, hogy ott is konzultációt tartanak. Nem tudtuk, hogy ő az orvos.

Másrészről a szomszédos szobában 11-kor kezdődött a rendelés, elméletileg, papír szerint. Az orvos 11.35-kor érkezett meg. A várakozó betegek, háborogtak, "hogy na már megint fél órát késett". Ez az orvos pedig nem vizitelős osztályos orvos... Ebből mindenki azt a következtetést vonja le amit akar.

Igen ott ültünk még 15 percet, ezért hallottuk ezt is, mert azt hittük, hogy az asszisztens azért zárta be a szoba ajtaját, mert elment az illemhelyre (folyosó végén van) és még visszajön/visszanéz. Furcsa volt, hogy rendelési idő vége előtt több mint fél órával elmegy mind az orvos, mind az ottani asszisztens. Vagy Önnek ez nem lenne fura?