Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mira67

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan rég történt, hogy férjhez mentem és elkezdtem önálló háztartást vezetni. Viszonylag gyorsan belejöttem a dolgokba, egyedül a konyha fogott ki rajtam. Az elején egyfolytában hívogattam édesanyámat, hogy "Anya, küld át ennek a receptjét légyszíves! Anya, ezt most…..
Az előző bejegyzésben ott hagytuk abba, hogy feltettem magamnak a kérdést: Miért nem vásárolnak több házi terméket az emberek? Vagy egy kissé átfogalmazva: Egy bizonyos vásárlót mi akadályozhat abban, hogy a magyar terméket vegye? Nos, a vásárló valószínűleg azért nem…..
Mira67 2014.04.24 22:55:58
@Kőműves Kelemen: Igyekszünk egy kis személyességet is belevinni a webáruház személytelenségébe. A piacon a vásárló szemtől-szembe találkozhat a termelővel. Szerintünk fontos a személyes kapcsolat. Ha szimpatikus egy termelő szívesebben is vásárolnak tőle, mint egy "mufurc"-tól. Egy webáruháznál, sajnos, ez nem működik. Mi úgy próbáljuk ezt áthidalni, hogy minden termelőnket egy pár mondatban bemutatunk. Megkértük őket, hogy írják le hitvallásukat, melyhez egy fotót is kapcsolunk. Így tehetjük őket "valóssá". És hogy részünkről teljes legyen a nyitottság, termelőink elérhetőségeit is fel fogjuk tüntetni. Gondolom ezek után a bizalom a vásárló részéről sem lehet kérdéses.
Minden termelőnkkel személyesen találkoztunk, termékeiket kipróbáltuk. Igyekeztünk a legegészségesebb, legfinomabb termékeket összegyűjteni.
A kezdet természetesen nem lesz zökkenőmentes, de reméljük, hogy sikerül ledöntenünk a gátakat.
Hogy vegyük rá a vásárlót, hogy minket válasszon? Egyáltalán az oldalunkra látogasson? A bizalom fontos dolog,.. a vásárló felé. De! Mivel nem mi vagyunk az egyetlen ilyen webáruház, és vannak, akik már több-kevesebb sikerrel működnek is, nekik viszont nem szeretnék ötleteket adni.
Örömmel veszem, ha a későbbiekben újra beszélnénk. Minden jót!