Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DerecskeiZo

75 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nézhető a Netflixen, Michael Bay új akcióorgiája Ryan Reynolds-al a főszerepben, ami egyben az eddigi legdrágább filmje a streaming szolgáltatónak, és ez meg is látszik rajta rendesen...
Kipróbáltuk és leteszteltük a szolgáltatást. ..
A héten ezek érkezhetnek  magyar nyelven a Netflixen (április 30.- május 4-ig.)..
Erős lesz a június a HBO GO-n..
Heti friss megjelenések..
Új és záró évadok streamingen...
DerecskeiZo 2019.04.05 18:11:19
@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: ...talán jobb mint Győzikét vagy Tényeket nézni, nem? :)
DerecskeiZo 2019.04.05 18:19:48
@Kánikula: Csak a Netflixnek 140 millió előfizetője van, ez a sok tartalom azért eloszlik, rendesen..
Ebben a listában megtaláljátok a Netflixen elérhető magyar feliratos (vagy szinkronos) filmeket. Zárójelben a film magyar címe (ha van), a film műfaja és a bemutató dátuma látható. (Még nem teljes, folyamatosan töltjük fel az elérhető filmcímeket). Mivel a filmek elérhetősége régiónként változhat,…..
Ilyen lesz a streaming Magyarországon..
DerecskeiZo 2019.03.28 07:12:03
@Gab84or: Szerencsére már van miből választani.
DerecskeiZo 2019.03.28 07:14:01
@tede: Az Apple találta fel a TV-t is...
DerecskeiZo 2019.03.28 07:17:49
@alexqq: Azt javaslom, keresd a Netflix magyar tartalom Facebook oldalát, ott mindenre válaszolnak.
Ahogy január elején megírtuk, a Netflix gőzerővel dolgozik a magyar feliratok feltöltésén. Összeállításunkban most megtudhatjátok, az elmúlt 10 napban mely filmek és sorozatok kaptak teljes vagy részleges magyar feliratot a Netflix felületén. Szinkronról egyelőre nincsenek hírek (a Gothamet…..
Márciusban is kiváló filmekkel bővül a GO kínálata. Blockbusterként érkezik a Solo: Egy Star Wars-történet , A Hangya és a Darázs valamint a Mission: Impossible – Utóhatás, de láthatjuk a Hotel Transylvania 3 -at és John Travoltával a Gottit is. Tehát izgalmas címekben nem lesz hiányunk, de érkezik…..
Ezen a héten sem maradunk új sorozatok nélkül a HBO GO online műsortárában. Magyar tartalmak terén eddig sem lehet okunk panaszra, hiszen a streaming szolgáltató adatai alapján január 31-ig összesen 323 sorozatból válogathattunk (257db felnőtt sorozat, 66 KIDS cím), és februárban ez tovább bővült.…..
A HBO GO kiadta az idei műsortervét. Ami elsőre kiolvasható belőle, hogy izgalomban nem lesz hiányunk, és számtalan hiánypótló alkotással is találkozhatunk, amivel régóta adós volt a szolgáltató...
Műsoron a Pusztító című film..
Műsoron a Szökés Dannemorából..
Szerettünk volna amolyan rövid mégis egyedi visszatekintő videót készíteni 2018-ról, hiszen bőven volt mit látni filmes és sorozatos vonalon egyaránt. Oldalunkon az idén születtek mélyre ható kritikák és rövid értékelések is, most pedig következzen ezeknek pár perces mozgóképes kivonata, benne a…..
Elérkezett az idő, hogy műsorra kerüljenek 2018 legjobb sorozatai. Szerintünk ők lennének a legfelkapottabbak, a több száz közötti sorozatos elitkrém, amik azért többet is mondanak magukról, mint egy szimpla szerkesztői vagy kritikai szakvélemény...
Ebben az évben jelentősen átformálódott a hazai Video-on-Demand (VoD) piac, ami még nem jelent totális forradalmat ezen a területen, mégis ígéretes jövőt jósol az online tartalomfogyasztók számára. Talán kevesen gondolták volna az év elején, hogy miután a FOX kivonult a magyar lineáris televíziózás…..
Első hallásra nem tűnik bonyolult feladatnak egy ma is aktív, botrányos ügyeiről közismert 82 éves olasz politikusról portréfilmet készíteni. Ami már nehezíti a feladatot, hogy popbetétekkel és drogoktól fuldokló lendülettel kell fűszerezni, meghajolva a mai közönségfilmes elvárásoknak. Sorrentino…..
Az év végéhez közelítve készülnek a legtöbb összevetések. Ki volt az eddigi legjobb arc az évben, a felhasználók melyik csúcstelefonért vagy melyik játékért lepték el bódult tömegekben az online vagy offline piacokat? Óriási a harc az év végi csúcsért, és ebből a versenytémából mi sem akarunk…..
Korábban már írtam a hazai sorozatgyártás lendületéről, és a trendbe most a Viasat3 is beszállt, közel 45 percesre szabott napi sorozatával. A 200 első randi ugyan nem a csatorna saját ötlete (konkrétan egy argentin telenovella, a Ciega a Citas feldolgozása), de műsoridejével valamint eredeti…..
Új szerzőnk, Molnár Jakab kritikája Nemes Jeles filmjéről, a Napszálltáról. 2015-ben izgatottan ültem be a Saul fia premierjére. A filmhez kiadott trailerek egyértelművé tették számomra, hogy ez a film valamilyen módon több és mélyebb lesz, mint egy megszokott történelmi dráma. A film döntő…..
Az Aranyélet 2015-ben bemutatott első évadával a magyar sorozatgyártás kapott egy új irányvonalat. És ez az új irányvonal egy olyan szintet, olyan professzionális tartalomgyártást követelt a hazai (és immár nemzetközi) drámasorozat kedvelői részéről, amit a 2016-os, második évad további értékadással…..
DerecskeiZo 2018.09.17 09:44:09
@Parajpuding: A bohózat címén, konkrétan mire gondolsz? A finálé kialakítása vagy ahogy elcsípték az utolsó szálat de hagytak egy másikat?
Múltunk a mélyben. A legmodernebb technikák és képalkotó eljárások segítségével megújult sorozatában a National Geographic megkísérli feltárni az óceánok mélyére süllyedt történelem darabjait. A Lecsapolt óceán című sorozat második évadában olyan elsüllyedt kincsek, hajóroncsok, mélybe tűnt városok…..
Bemutatkozott a Bodyguard című brit sorozat a BBC-n, amivel több szempont szerint is érdemes foglalkozni. Egyrészt a címhasonlóság, hiszen szinte kiáltja magából a Kevin Costner és Whitney Houston féle "Több mint testőr" rokoni témaválasztását, és ha így elsőre a dolog elég távol esik egymástól,…..