Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t.horrorinclay

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfői hír, hogy ismertebb cseh írók megalapították az Asociace spisovatelů-t (Írók Egyesülete, továbbiakban csak AS), mert elegük lett a cseh Obec spisovatelů-ból (Írói Község, továbbiakban csak OS). KateřinaTučková Ez utóbbi az elmúlt 15 évben a Csehszlovák…..
Idén a csapból is Hrabal folyik, de egyszer ennek is vége lesz, és akkor talán még bánni is fogjuk. Részben ennek a sorozatnak a végére tett ponton az A38-ason a szombati Hrabal habbal a hajón rendezvény. Ladislav Michalek kiállítása Hogy maga a rendezvény is egy hatalmas Hrabal…..
t.horrorinclay 2014.04.18 09:51:39
@kiefer: Kezdem a végén: nem kell sok Hrabalt olvasni, hogy a keményfiút ne kelljen sokat magyaráznom. A megfejtés az irónia birodalmában keresendő, primér Hrabal szövegek olvasgatása otthonossá teszi az embert ezen a területen. Csak ajánlani tudom őket! És sajnálni, hogy néha ilyen parafrázisokra kapatom magamat :(
A másik már bonyolultabb. Egy példával élnék: Majd amikor a Rákóczin (egyébként mindegy, hogy hol) megnyitják az Ourdenik, Kundera stb. sörözőt, akkor megtörténik a címkézés az ő nevükkel is. Hogy manapság már nem címkézünk írókkal, szóval erre nem is tudok mit mondani a Rákóczis söröző, a Hrabal-sörök meg a szombati Hrabal esemény után. Talán csak annyit kérdeznék, hogy ezek akkor micsodák, és mikor is történnek egész pontosan?