Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Emma

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Na, akkor most dőljünk hátra. Az Orbán rendszer megbukott. Nem, nem nyert Orbán és rendszere a választáson, hanem ármánnyal, csalással és zsarolással hatalmat lopott. Ezt bizonyítja az eredmény és nem többet.  Soha nem volt ilyen gyenge a zsarnok. Az egész tákolmányt gyufaszálakkal kiékelt…..
Szabó Emma 2022.04.04 18:04:42
@parttalan: Köszönjük, hogy leereszkedik a szerencsétlen ellenzékiekhez, még ha csak időlegesen is.
Annyi a bökkenő, ami posztból is kitűnik, hogy ebben a diskurzusban a fasisztáknak nem osztottak lapot. A Fidesz 2/3-a a tolvaj vagyona. Nem kell tanács, hogy hogyan kéne visszalopni, mert az sem érne semmit. Tartsa meg annak a körnek, akinek az erkölcstelen észosztására szüksége lehet. Ez nem a gazemberek játéka lesz, ami következik. Az már a múlt.
   Az elefántnak viszonylag jó a píárja, a görénynek meg rossz. Bizonyára oka van ennek, de ez a poszt nem erről fog szólni. Ez a poszt az Orbán rendszert leírni akaró nárcisztikus társadalomtudósok módszertani bénázásairól sem fog szólni. Arról fog szólni egy picit, hogy ha egy kontrollálatlan…..
Szabó Emma 2018.10.25 19:15:40
@Ellenzéki Tüntető: A józan ész múlt ki, azt gyászolgatjuk.
Szabó Emma 2018.10.25 19:18:03
@midnightcoder2: Ez magácskának belülről jön, vagy sugallatra? Hogy így, gombnyomásra. Pont kendről szól ez a poszt. Hogy ilyen bátran előjött. Élvezze ki, amíg azt hiszi, hogy bölcs.
  Tévednek, akik azt hiszik, hogy a Fidesz mostani kétharmada ugyanolyan kétharmad, mint ami négy éve volt. Ez a kétharmad olyan, mint a rossz koleszterin. Nem véd, hanem támad. Négy éve még nem sok értelme volt azt bizonygatni, hogy kevesebb, mint a fele szavazott Orbánra, mert a maradék jó része…..
Szabó Emma 2018.04.15 08:53:59
@Venesz: Ez igaz. '68-ban az volt divatos, hogy felgyújtsák a tőzsdét. '89-ben meg az járta, hogy Tovarisi konec. Mindig van valami furcsa mániájuk a fiataloknak. Volt amikor a sajtü szabadságát követelték, máskor meg ezek a hippik nem akartak napalmot szórni Vietnamra. Most meg ez, hogy ne esküdjenek fel a képviselőik az Alaptörvényre. Nem jó ezeknek semmi.
  Orbán Viktor magyar miniszterelnök lépten-nyomon a hit védelmezője és a nemzetállam kérlelhetetlen harcosa szerepében tetszeleg. Harcos alkat, a vak is látja. Csakhogy egy ügy minőségét az jellemzi igazán, hogy kik harcolnak érte.        A nemzetállam olyan törzsiségen alapuló fogalom, amely…..
Szabó Emma 2018.03.26 18:08:34
@Voznyák Pista: Én meg arra, hogy Orbánt, meg a pereputtyát kergetnék Moszkváig a liberális Görgeyék.

1848-ban a nemzet óriások vállán állt, ma törpék pöffeszkednek a nemzet vállán és óriásnak képzelik magukat. Sem nemzet, sem az azon taposó zseb-hazaffyk nem látszanak már Bécsből, de még Bukarestből sem.
Szabó Emma 2018.03.26 20:38:04
@Sir Galahad: A lányom ezek szerint egy nemzetet alkotnak a brazil, kínai, német és amerikai barát-kollégáival, akikkel összeköti őket a közös nyelv (angol), a kultúra(marvell) és a hagyomány(munka utáni bulik). Igen, már látom, hogy ők egy másik nemzetálomban élnek.
Szabó Emma 2018.03.28 14:27:06
@Gleccsertetű: projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/ Igaz, hogy külföldiül van, meg számok is vannak benne, de aki tudja, érti.
Akkor most tessék eldönteni, hogy egy mocskos libbant nem veheti a szájára Kossuth és Görgey nevét, vagy azok is tolvaj, hazaáruló liberálisok voltak. Fusson neki mégegyszer, vagy többször.

Egy kis érdeklődéssel tudhatná, hogy Görgeyről a történészek el tudják dönteni, hogy nem volt áruló, és igen, Kossuth dézsmálta az árvák pénzét és államférfi is volt. Na, ez meg hogy lehet? Bonyolult ez a világ kendnek.
Két láb jó, négy láb rossz, hogy valami biztatót is mondjak.
     Már úgy nézett ki, hogy ez soha nem jön össze. Hogy nem lesz a baloldalon semmiféle szélsőség, ami megtámasztaná, és középen tartaná a nyugatos baloldalt. Ha ugyanis nincs ezen a lejtős, síkos terepen semmilyen akadály, akkor, akit balra löknek, az egyből a szélen…..
Szabó Emma 2014.07.15 09:14:05
@Scagnetti: 25 éve rasszistázik Eörsi? Ez meg milyen ócska duma? Most akkor köpönyeget vált, vagy még mindig rasszista? Kapd már össze magad, mert így olyannak látszol, mint a hozzászólásaid.
Szabó Emma 2014.07.15 09:27:27
@Scagnetti: Ok, kösz,most már értem.
Szabó Emma 2014.07.15 09:30:22
@egerészölyv: Aha, azért vagyok Troll, mert nincsenek fizetett tömeges offjaim. Aha már magad is elhiszed, fizetett provokátor, hogy nem vagy az, hanem a többiek azok. Nincs munkahely mi, csak egy kis gyűlölet meg egy kis jövedelem?