Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zső

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a…..
Ez most egy képregényes-animgifes poszt lesz, előre is elnézést az oldalt mobilböngészőről felkereső olvasóktól és igen, anyám jól van, és nem, nem rodázik a piactéren. Enjoy. Kezdődött azzal, hogy a Killer Karaoke nyertesei kaptak jutalmat. Sose látottat. Aztán…..
zső 2014.04.19 08:30:25
@katicaa a hétpettyes: Jogos, hogy a bezártság az ami kikészíti az embereket és Izát sem akarom védeni, nem igazán csípem, de az a lelkiterror amit napok, sőt hetek óta kapott Krisztiántól, az nem csodálom, hogy kiborította. Persze a viselkedésükre attól még nincs mentség.
Viszont én is nézelődtem más oldalakon és nem tetszik, hogy a kommentelők nagy része csak Trakit tudja védeni. Most komolyan, ezek az emberek ilyenkor mit néznek? Azt nem vették észre, hogy ha Izának lett volna valami kedves, vagy csak normális mondandója Kriszhez, rögtön az oltást kapta, meg a beszólásokat? Vagy lehet, hogy nem ugyanazt a műsort nézzük? Mert persze Iza stílusa is minősíthetetlen, főleg az előzetesben, de addig hányszor is volt ő kezdeményező fél békülés terén? Hányszor kedveskedett? Hányszor bújt? Csak ezt valahogy elfelejtik az emberek, ha a bánatos parasztgyerek szemébe néznek....
Ez az, ami kurvára hiányzott ebből az évadból: a humor. Eddig maximum azon röhöghettünk, hogy Traktoros megnyomja a tébetűt, Bugyitlan Medve meg zárt szájjal igyekszik az ót is kimondani, esetleg azon, hogy Debil a lehető legváratlanabb pillanatokban veszi elő a farkát és rázza…..
zső 2014.04.18 09:09:48
Sziasztok:) Egy ideje olvasgatom a blogot és a hozzászólásokat. Nagyon szórakoztató, sokszor szórakoztatóbb mint maga a műsor.:D
Most már úgy voltam vele, hogy leírom a véleményem, bár lehet sokan nem fognak velem egyetérteni.
Úgy pár héttel ezelőttig tényleg tetszett a műsor, attól függetlenül, hogy voltak elég unalmas pillanatok, sőt egész adások is, de egy ideje csak ilyen alapzajként megy a háttérben és alig figyelek rá, mert ettől az Iza-Krisztián drámától kezd felfordulni a gyomrom. Lehet egyesek számára aranyosak, sőt szeretnivalóak, de számomra egyszerűen elviselhetetlenek. Lehet naív vagyok, de ha valaki szeret valakit, akkor hogy képes vele úgy beszélni, mint a kutyával? Ez mindkettőjükre igaz. Szinte kinyílik a bicska a zsebemben, ahogy meghallom az egymásnak szánt, nem túl intelligens beszólásaikat. És ez megy minden egyes nap. Nem csodálom, hogy ha a többiek a villában már rosszul vannak ettől. Csak a kiabálás megy, a veszekedés, egymás oltása, aztán a békülés, ami ennyi negatív dolog után nem túl hiteles, és a néző úgyis tudja, hogy 2 perc és megint oltogatni fogják egymást. Persze a bezártság nem könnyít a helyzeten és abban egészen biztos vagyok, hogy ez a két ember a villán kívül sosem kezdett volna egymással. Mindenestre ha még az Iza és Krisztián fanok ezért meg is köveznek, én nagyon remélem, hogy az utolsó háromban már nem lesznek ott.
Jelenleg nekem Zsófi (ahogy ti hívjátok Pinki:D) és Au a legszimpatikusabb. Na nem mondom, hogy a valóéletben is azok lennének, de ha már a 6 körül választani kell... Au szórakoztató, bár nem egyszerű eset és számtalan hibája van, de hát senki sem tökéletes, Pinki pedig egyszerűen, csak Pinki. :D Butácska és valószínűleg az agya helyén csillámpor van, de talán az egyetlen villalakó, aki nem próbál folyamatosan másokkal kiszúrni, vagy feszültséget generálni és még jókat is nevetek azon, ahogy rácsodálkozik a dolgokra. Bár valahol ez azért szomorú, hogy ennyire új neki minden, de hát ez van.
Viki.. hát ő megint csak nem egyszerű, de valaki azt írta itt az elmúlt napokban, hogy az egyetlen ember a villában, aki magától képes összetett mondatokban beszélni. Ez így van, így akármennyire is szemétláda, legalább tud értelmesebb dolgokat mondani.
Teó, na ő mintha bent sem lenne, bár ezen a héten kicsit aktívabbnak tűnik, vagy legalábbis többet látni az öf-ben. Nekem ő nem oszt, nem szoroz, de még így is jobb mint az Iza-Krisztián páros.
Ja és a szerkesztők helyében megtiltanám a villalakóknak az "úgymond" szó használatát. Kíváncsi lennék ki meddig bírja. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egy életre elegem lett ebből a szóból. :D
zső 2014.04.18 09:39:16
@exelensz: Azt már észre sem veszem, de komolyan:D De még mindig inkább az, mint az az undorító stílus ahogy Iza és Krisztián beszélnek egymással. Ezt Au legalább csendben csinálja:D (bár valóban szörnyű szokás, neki pl. ezt kéne megtiltani:D)