Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lancista

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsájtom, hogy nem vagyok sem tankönyvszakértő, sem közgazdász, hanem csak egy egyszerű szülő, akit két iskoláskorú gyereke kapcsán nagyon közelről és elevenében érint ez az egész tankönyvmizéria. A dologgal kapcsolatban az alapvetésem az, és lehet, hogy ezzel…..
lancista 2014.04.17 19:11:32
@deneskata:

Szövegértés: elégtelen. :)
Félretéve a nem is igazán illendő viccet: pont azt magyarázom, "drágám", hogy kell tankönyv, sőt, minél nagyobb a választék, annál jobb a színvonal. Szerintem ez nagyon messze van a Fidesz álláspontjától.
Még egyszer bocs az első sorért.
lancista 2014.04.17 19:12:23
@deneskata:

Akkor én is visszavonom az előbbi válaszomat, mert nem érvényes. :D
lancista 2014.04.17 21:11:35
@bölcsbagoly:

Elnézésedet kérem, hogy ezt mondom:
tanár létedre egyre mélyebbre süllyedsz - etikailag és ortográfiai szempontból is.
Legyél büszke a Fideszre meg a KDNP-re, utáld azt, aki nem úgy gondolkodik, mint te vagy a pártod. Ez a jövő! A közNEVELÉS jövője. Gratulálok.
Remélem, azért elgondolkodsz azon, hogy az egész tankönyvkérdés nem a szülőkről, nem a gyerekekről és nem a tanárokról szól, hanem egy minden évben biztos - és eléggé méretes - felvevőpiac lenyúlásáról. Ebből a szempontból, azt hiszem, a Fidesz-féle (figyelem, a pártok nagybetűvel íródnak!) megoldás finoman szólva is közel áll az általad gyűlölt "komcsik" rendszeréhez: akkor is egyből lehetett választani.
Mindenesetre azért kellemes húsvéti szünetet kívánok neked is. Inkább a családdal foglalkozz!