Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deepforest

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...csak a szokásos...
deepforest 2016.10.27 16:19:39
Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani…..
In medias res: valamilyen hülye feladatnál fogva Pinki is Teó csirkének öltöztetik, értsd: bekenik őket mézzel és megszórják őket tollal. A végeredmény rohadt vicces, az oda vezető út inkább fájdalmas. Debil nagy lelkesedéssel keni Teó seggét és mellét, ezt a riportban is…..
Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához. Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül. KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek. A vellalakó…..
Bence egy irgalmatlan virágos pólóban és fosszínű gatyában tolja a mai estét, de neki ez is jól áll. A villában két dolog tombol mostan, na jó, három, ha KokkIzát, a magyar tévézés különbejáratú tasmán ördögét nem számoljuk: a fittség (agyő kóbász, gecó!) és az…..
deepforest 2014.04.17 12:17:46
@katicaa a hétpettyes: Rám tört a fene nagy feminizmus egy kis szüfrazsett fűszerezéssel és az a véleményem hogy mindenképpen leányzónak kellene nyernie....A többit továbbgondolom.
deepforest 2014.04.17 12:19:49
@Krétagarbó: Igen, igen!! 90'-s forever!!! Szerintem Magyarországon nem túl sokan vagyunk akiknek bejön ez a mnyuzik....