Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sóhalyokhíggya

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más is találkozott ezzel a megoldással? Mi ez a jelenség? Egyszerűen a szegény Lajos közelében működő Nemzeti Trafik kapott egy selejtes szállítmányt? Vagy nyerészkedni próbál a Philip Morris, de elfelejtették lenyesni a hüvely végét, és így jól lebuktak? Esetleg egy…..
sóhalyokhíggya 2015.06.09 12:07:48
@milyennőazilyen: gondolod, hogy a forgalmazó nem tudja???
850 000 szavazatot kapott Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda este véget ért negyedik évadának döntőjében, legalábbis ezt a számot hozta nyilvánosságra az RTL tegnap. A teljes szavazatszám 1 000 046 volt amiből Aleska Diamond 44 000, Baukó Éva pedig 152 000…..
sóhalyokhíggya 2014.11.14 13:45:50
@SmittyB: Évának az egész műsor alatt egyetlen humoros megszólalása sem volt. Ami jellemzi, az a vegytiszta ostobaság, és szarkavarás egyenlő arányú elegye.
sóhalyokhíggya 2014.11.14 12:01:15
@kamarti: Én a műsorvezetők poénjain baromi jókat röhögtem, az vitte a hátán az egész műsort, ugyanis bármilyen "dráma" zajlott a táborban, ők vígan alázták őket, és ez poén.
Éva nem kizárólag a bárdolatlansága miatt bicskanyitogató, inkább a primitív manipulációi, és generált feszkói, lustasága, szarkavarása miatt.
Az, hogy a következő valóvilág társ-műsorvezetője (vagy micsodája) ő lesz, nyilvánvaló, hogy nem szerdán, de nem is egy hete dőlt el, az alapján, hogy hozza-e a formáját ebben a műsorban. Vannak ezek az RTL-esek annyira tudatosak, hogy az ilyesmit előre kiagyalják, ez nem hirtelen döntés volt. Csak nem mondták ennek a nyomorultnak, mert így volt hatásvadász.
sóhalyokhíggya 2014.11.14 13:28:10
@kamarti: Nem vitatkozom, mert sajnos igazad van sok mindenben. Leginkább az a sajnálatos, hogy Éva megfelel az RTL-nek. Az iménti - neked szánt - hozzászólásomból kimaradt, hogy abban mélyen egyetértek, hogy Balázs sokat emlegetett "szórakoztató", valamint az "Évát így szeretjük" mondatai engem is idegesítettek. Ha már trashtévézés, akkor nekem szórakoztató, ha a zsák pénzért picsogó sztárok legalább verbálisan verve vannak. Ez az én perverzióm.
Kiszolgálni a nézőket, és pénzt keresni a médiában lehet másképp is, Évásan is, egye fene, de minden színnek millió árnyalata van. Éva kiválasztotta a legrosszabb árnyalatot.
Arról nem is szólva, hogy ez a műsor neki pont annyi pénzt hozott volna akkor is, ha kicsit lead ebből a rendkívül pronyó stílusból.
Karesz hosszasan keresgélte a pörköltjéhez valót, aztán nagyon boldog is volt, amikor a SPAR-ban végre talált annyiért és olyan marhalábszárat, amire vágyott. Otthon érte a meglepetés, 1.123 kg bőnye és zsiradék formájában. Szerinte ez az arány felháborító, amit meg is írt…..
sóhalyokhíggya 2014.06.04 11:23:23
Hirtelen kellett a pénz a Citibanknak, ezért naiv hitelkártyatulajdonos 2731 forintos, egy napos tartozása miatt felkeresték telefonon: A citibank a legkevésbé sem tiszteli a jófizető ügyfeleket. 8-án van számlazárásom náluk a hitelkártyán, 2731 Ft volt a minimum fizetendő…..
sóhalyokhíggya 2014.05.14 11:35:39
@movhu: ez hajszálpontosan így van. nekem is van egy ilyen kártyám. ponthogy úgy a fasza, hogy a felhasznált összeget időre visszafizetem, így zéró kamat, zéró költség. ellenben rendszeresen vásárolok több szerződött partnerénél, így kapok visszatérítést. nagyjából egy éve van ilyen kártyám, így esett be pluszba 30 000 Ft. ennyi. semmi több.
akinek hitelre van szüksége, annak nem előnyös a hitel. fura, de ez van.
egyébiránt szerintem a labilis emberekre épít ez az egész hitelkártya-maffia. adnak egy hitelkeretet, ami általában b. duplája egy havi keresetnek... vagy háromszorosa, mindegy. azt mondja a muki, hogy óóó, hát ő aztán nem fog többet költeni attól, amennyit amúgy is költene, ha nincs hitelkerete. aztán meg de. mert elcsábul, mert mindennek ellen tud állni, kivéve ugye a kísértésnek. szóval megint az van, hogy jórészt az emberi gyengeségre építve él meg ez az üzletág. én, és te bukta vagyunk nekik. :)
Szilvia nagyapját az egész rokonság előtt égette porrá a Posta, amikor dísztáviratként az ügyintéző jegyzetét kézbesítette véletlenül: Tudom, hogy már mindenki unalomig ismeri a Magyar Posta remekbe szabott szolgáltatásainak tárházát és teljesítményét, de egy további…..