Regisztráció Blogot indítok
Adatok
o.f

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szilveszteri petárdázás, meg trombitaszó kicsit elnyomta a dolgot, de megszületett a hazai Mesterszakács széria első győztese, vagyis első amatőr-mesterszakácsa: Thurzó Gabi. Nagy meglepetés nem volt, hiszen lehetett érzékelni, ahogy a műsorvezetők epizódról epizódra…..
o.f 2010.01.05 19:35:20
hogy ne írjak szalonképtelen szavakat, inkább csak azt írom, hogy megborzongtam a bevezetőnek attól a megállapításától, hogyaszongya "a vizuális világ egy kicsit egyszerű volt".

a "hagyományos" főzőműsorok egyik jelentős taszító tényezője nálam az, hogy a főszereplők szeletelő(aprító)zsonglőrök és sistergetőbohócok meg fúdprocesszorvarázslók. leginkább azért, mert ezeket lehet mozgalmasan mutatni. a stáb idejének gazdaságos kihasználása céljából tehetségtelenségbe szorított tucatrendező-tucatoperatőr munkacsoportkák nem igazán vehetik maguknak a fáradságot, hogy megpróbáljanak eltérni ettől a sablontól.

A "mesterszakács"-nak a látványvilágában épp az volt számomra az elmozdulás az elviselhetőség irányába, hogy nem volt céltalanul mozglamas, és csak a változatosság kedvéért változatos.

tényleg. egészen, de igazán:
kizárólag csak akkor lehet a mai ember számára unalomtalan egy képi világ, ha sistereg, gőzöl, forog, száll, himbálódzik?????
mindenképpen el kell terelni a néző figyelmi kapacitásának egy részét a tartalomtól, vagy éppen a tartalom hiányától azzal, hogy ha nincs az élő szereplők kezében izgőmozgó, hangotadó, ködötszóró, fénytkibocsájtó de legalább tükröző kellék, akkor muszáj a képernyő szélére odaanimált tengeribetegségcsinálóan kóválygó sormintával meg ki-beszaladgáló raizfigurácskákkal és felvillanó szövegbaromkodásokkal kipótolni ??????

én igenis megdícsérem műsor látványvilágát azért, mert "egy kicsit egyszerű" volt.

(((( tényleg. hogy hogy elkapkodták a végét! lehet hogy elbizonytalanodott valaki, hogy mekkorra figyelem jut a szilveszteri bulirakészülődés közepette a végjátéknak? pedig jó reklámlehetőségként is ki lehetett volna használni az előre be nem harangozott különdíjakat. ha volt karácsonyi nemkiesés meglepi, lehetett volna az is, hogy különdíjként csaba sztázsolhat lajosnál egy fél évig, angéla kaphatott volna egy szív alakú késtartót éva meg egy sírózsebkendőtartós köténykészletet. híjnye de szemét vagyok )))))
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..