Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arabave@vipmail.hu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
arabave@vipmail.hu 2011.09.16 10:27:58
@Duygu: A mandula műtét is egy olyan beavatkozás, ami után a kórház köteles 48 órás megfigyelésre bent tartani a gyereket. Ezt meg is teszik, papíron, nyilván főleg anyagi okokból, mert általában nem is történik probléma, és valljuk be, nem is kár azért az ott megspórolt időért. A probléma az esetek olyan alacsony százalékával van, amikor sajnos, valami előre nem látott komplikáció lép fel. Ilyenkor, sztem a legkevésbé érdekli, az édesanyát, milyen dátum szerepel a papíron.
arabave@vipmail.hu 2011.09.16 10:40:00
@Duygu: "birkák" ez aranyos. Önnek nyilván átírnák a zárójelentést egy szavára:) A naivság nem bűn csak ostobaság:)
arabave@vipmail.hu 2011.09.16 10:51:50
@Duygu: Szerencsére (most le is kopogom) azon kívül az egyetlen eseten kívül nem volt szükségünk kórházi ellátásra. De igaza van, mert ragaszkodni kell a tényekhez, még akkor is, ha ez kellemetlen, +energia, vagy az ember ruháját egy síró elcsigázott gyerek rángatja:)