Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alsa

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baloldalhoz tartozó politikusokkal, háttéremberekkel és egyéb szereplőkkel beszélgetve érdekes hangulatváltozást lehet tapasztalni. Miközben az általános várakozás még mindig a Fidesz elsöprő, akár a kétharmadot is meghaladó győzelme, az általános viselkedés pedig a…..
comment:com Már szól a Neo FM 2009.11.18 22:58:00
A hivatalos indulás előtt pár órával elindult a neten a Neo FM, tizenegy előtt pár perccel éppen Robbie Willams Do You mind című száma szólt.Az új rádió Ottlik Géza Magyar rádió vagy európai rádió? Egy műsorszóró terve című publicisztikájával köszönti a hallgatókat. Az…..
alsa 2009.11.19 00:32:23
@Körömcsiga: Kit érdekel ,ha úgysem fogod hallgatni..:-))
A Radiosite.hu értesülései szerint a Sláger Rádió folytathatja a sugárzást a Rádió1 12 frekvenciáján, miután a héten aláírta a kétmilliárd forintos adásvételi szerződést a Rádió1 tulajdonosa az amerikai Emmis Communications-szel. A portal úgy tudja, hogy a Rádió1…..
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
Azt hiszem, sokan fognak ma este pezsgőt bontani az országban. Gyurcsány Ferenc ugyanis kilátásba helyezte a lemondását - természetesen kizárólag az ország érdekében cselekszik, ahogy az elmúlt 6 év során tette.   Mit is jelent mindez? Semmit. Minden marad a régiben, csak…..
alsa 2009.03.21 17:53:58
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
alsa 2009.03.21 17:41:54
@Tóta W. Árpád: mint pártelnök részt vesz az új miniszterelnök kijelölésében, és ő akarja maga ellen benyújtani a konstruktív bizalmatlansági indítványt, akkor meg már ismerni kell neki az új miniszterelnök nevét..:-))
Vastagbőr Ég veled, Feri! 2009.03.21 13:01:00
Ennél szebb tavaszi hétvégét nem is kívánhatnánk magunknak, eljött az, amit régóta vártunk: Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről!!!Volt már ilyen többször is, de ez most komolynak tűnik. Belátta ő is, hogy így, vele már nem megy.  Pezsgőbontás, népünnepély,…..
Gulyásdemokrácia Ennyi, Feri? 2009.03.21 11:22:00
Szóval mi lesz Gyurcsány után?Végre egy jó döntés tőle, ilyet utoljára nagyon elszórtan 2007 környékén láthattunk. Természetesen a "lemondás" hivatalos értelemben még nem lemondás. Amíg a konstruktív bizalmatlansági nincs benyújtva, addig nemhogy elfogadásról,…..
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
  Produkcijóóóóó! – mondaná Hakapeszi Maki, ha lenne még Zsebtévé, de fájdalom, már nincs, ennek híján pedig be kell érnünk a Népszavával, a tekintélyes (múltú) napilappal, amely ma interjút közölt a miniszterelnökkel a gazdasági válság magyar…..
alsa 2008.11.01 09:05:29
de mit is várunk Gyurcsánytól, aki lek@rvázta az országot. A vállalatokat, embereket az ország elhagyására szólította fel , "el lehet menni", aki másfél évig hazudott saját bevallása szerint, hogy majd belegebedett, aki lefasisztázza nemes egyszerűséggel,egyszerűen az egész jobboldalt....

Nos ettől az embertől, nem lehet sokat várni, csak amit eddig tett, annak a folytatását...:-)
DarkBlog Namivan? 2008.09.20 20:31:00
Jöttek nemzetet megváltani? Sikerült? Igen, az a mocsok ÁVH. Ja, meg azok a mocskos zsidók. Ott mind, igen, tudom. Sebaj, azért megmutattuk. Meg bizony. Majd legközelebb elseperjük ezt a zsidó söpredéket! Persze, hiszen ez csak erőpróba volt. Majd meglátjátok. Jaj de szép is volt…..
 Szerintem ez már sok. Több annál, mint amennyit bárki - legyen akár Debreczeni József is - megengedhet magának, és nem azért vésem ezt a digitális falra, mert Orbán Viktor a tökéletes ember, a tévedhetetlen országvezető, hazánk felemelkedésének záloga (azok mi lennénk,…..
 Csak üdvözölni lehet, hogy Abszurdisztánban végre kezdik szankcionálni a potenciális országúti halálosztókat. Az új bírságokat egyáltalán nem nevezném magasnak: ugyan miért is lenne sok pár tízezer, vagy egy-két-háromszázezer forint annak, aki hobbiból…..