Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mízi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Miért jó vonulni? 2014.04.16 06:15:00
Bántotta a fülemet a dudaszó, ezért kicsit előrébb sétáltam. Ekkor egy másik típusú zaj ütötte meg a fülemet, melyet a fennakadás okozói keltettek. Motorröfögtetés. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mízi 2014.04.16 15:23:26
Kedves Stump András!

Újságírói szemmel nézve, azt mondom, van tehetsége írni, sőt, élvezet volt olvasni, mindazonáltal ebben a szakmában van két nagyon fontos erény, amelyet tájékozottságnak és figyelemnek nevezünk. A Citadellás vonulás minden hónap első szombatján van, ez a hétvége már a második volt, de ezt Ön is megfogalmazta. Sebaj, minden, amit olvastam az a Citadellásokra vonatkozott, és nem ránk, így nincs belőle sértődés. Csak legközelebb, mielőtt billentyűzetet ragad, tájékozódjon, mondjuk az "önjelölt forgalomirányítótól". Mivel láttam, hogy olyan személyek is kommenteltek, akik részt vettek a felvonuláson, így már minden bizonnyal kellő tájékozottsága van mindenkinek arról, hogy miről szólt a szombati vonulás, amely a IV. Szezonnyitó Motoros Gurulás volt. Ajánlom mindenki figyelmébe facebookos oldalunkat, amelyen vissza lehet követni az eseményeket, hogy kik vagyunk, mit akarunk, miért csináljuk, mi volt idén, és az elmúlt 3 évben.
Ha már szeretünk motorozni, azt úgy szeretnénk tenni, hogy a közlekedésben résztvevők figyelembe vesznek minket. Megközelítőleg 10 évet öregedtem abba, hogy az autósok nem hogy nem használják a tükröt, de akkor kezdenek el sávot váltani, amikor kirakják az indexet, mi meg a B oszlop holttérben vagyunk.
Azt szeretnénk ezen felül megmutatni, hogy jó emberek vagyunk, minden évben összefogtunk a jó cél érdekében, és ott segítettünk, ahol szükség volt a segítségre, pl. a mentősöknek, a tűzoltóknak, a rendőrmotorosoknak, idén pedig a mentőrobogósoknak.
2015-ben ismét lesz Szezonnyitó, céljaink ugyanazok lesznek, mint amik eddig is voltak, így ha úgy érzi, a jó cél érdekében Önt is szeretettel várjuk, csatlakozzon hozzánk.
Széles utat,
Mízi
Főszervező
Mízi 2014.04.16 15:29:49
@Ninjaboy: Az irigységre van egy jó mondat, amely többnyire az autósokhoz szól: Engem nem zavar, hogy te nem motoron ülsz.