Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közös Alapon

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Érdeklődők, Olvasók, a KözösAlapon program tevékenységét mostantól honlapunkon és facebook-oldalunkon követhetik.   Várjuk Önöket, minden jót:   A KözösAlapon csapata..
A számok alapján elképesztő fejlődés előtt állnak a hazai közösségi alapítványok. A szomszédos országokban már több millió dollárt adományoztak felelősen, a közösség igényei szerint. A négy visegrádi országban az elmúlt 20 évben a közösségi alapítványok összesen…..
Mivel tud adni igazán a közösségi alapítvány? Milyen programmal érdemes indulni? Hogy változtat a közösség kultúráján az adománygyűjtés? Számos jó tanácsot kaphattak a közösségialapítvány-építést tervezők a „Közösségi alapítványok 20 éve a V4 országokban”…..
Kilőtt, majd lelassult a közösségi alapítványok fejlődése a négy visegrádi országban az elmúlt 20 évben; mi az oka és melyek a következményei a jelenségnek? Mi legnehezebb a közösségialapítvány-szervezésben? Alapkérdéseket feszegetett a „Közösségi alapítványok 20…..
Idén 100 éves az első közösségi alapítvány; az ünnepi weboldalon szerepel a KözösAlapon program. A rövid videóból kiderül, mit remélhet egy épülő közösségi alapítvány a nemzetközi támogatástól. A közösségialapítvány-építés helyi feladatai kézenfekvőek: aktív,…..
Közös Alapon Nyílt napot tartunk 2014.06.27 19:40:20
Csatlakozunk a „Gyere be! – Norvég piknik” programhoz. Mindenkit szeretettel várunk július 7-én, hétfőn az irodánkban! Látogass meg egy „norvégos” civilt – erre biztatnak mindenkit a Norvég Civil Támogatási Alap lebonyolítói és a támogatott szervezetek. A Közös Alapon…..
Mint arról már beszámoltunk, egyesületünk 98 ezer eurós támogatást nyert el a Norvég Civil Támogatási Alaptól „Közös alapokon” című pályázatára. Pályázatunk első negyedéves elszámolását itt talája; amint elkészül a második negyedéves elszámolás, azt is…..
Szakmai és pénzügyi támogatással segítjük új hazai közösségi alapítványok szervezését, megalakulását, majd a létrejövő közösségi alapítványok munkáját. Ehhez keresünk partnereket. Segítünk a felkészülésben A közösségi alapítványok kezdeményezői…..
Romániában, Szlovákiába és Csehországban is aktívan formálják a helyi viszonyokat a társadalomba mintegy 10-20 éve beágyazottan működő közösségi alapítványok. Itthon a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány az első fecske. A hazai építkezéshez keresünk partnereket.…..
Bizalom és demokrácia – talán ez a két legfontosabb jellemzője a közösségi alapítványok működésének. Ehhez a modellhez keresünk partnereket. A közösségi alapítvány (KA) cselekvési lehetőséget teremt a közösség bármely tagjának, aki élhetőbbé kívánja tenni saját…..
Olvasmányos, a gondolkodásnak tág teret adó, a legkevésbé sem hagyományos definíció következik, hogy egyre pontosabban kiderüljön: mit is szeretne elérni Közös Alapon munkacsoport. Ehhez keresünk partnereket. Kik hoznak létre közösségi alapítványt? Közösségi alapítványt…..
Cselekvő, nyílt, demokratikus és átlátható intézményt ajánlunk mindazoknak, akik jobbítanák helyi közösségük életét. A közösségi alapítványok legvonzóbb tulajdonságait ismertetjük. Partnereket keresünk.   A közösségi alapítvány (KA) koncepciója a felelős…..
Kiutat kínálunk az egyre elhatalmasodó közönyből: a helyi ügyekért való felelős cselekvés lehetőségét kínáló intézmények építésébe fogtunk. Partnereket keresünk.   Befelé forduló, elzárkózó, a kollektív csapdákra egyéni megoldásokat kereső társadalomban élünk.…..