Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sielfis

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD Barátunk az MSZP? 2015.04.17 05:56:27
A tapolcai választások eredményét azt hiszem mindenki ismeri. TGM után szabadon: radikálisok 70%, többiek - ezt kénytelen vagyok a demokratáknak gondolni - 30%. Nem mondom, hogy örülök a Jobbik győzelmének, de azt sem állítom, hogy a másik két jelölt sikerének jobban tudnék…..
sielfis 2015.04.17 08:54:10
@sophiataylor: Hidd el jobb lesz, mintha a nagyfejű mszp-dklmp-együttes váltaná a fideszt! A Jobbok kormányzása alatt végre rend lesz, nem lehet majd a várba , a palotára felmászni és ott randalírozni- a ZÁSZLÓKAT ELLOPNI- a Fidesz székháza előtt feküdni , űlni. tobálni az ablakokat. A Jobbik majd megmutatja, hogyan kell kezelni ezeket a "civilnek" nevezett csordát, amelyek pénzért balhéznak és sírva rohannak brüdsszelbe , hogy itt nincs demokrácia. A melegeket meg a helyükre teszik, csak otthon , zárt ajtók mögött "nyalakodhatnak" !!!
VÉGRE IGAZI KORMÁNYZÁS FOLYIK MAJD!!!
Akinek pedig nem tetszik fogja a sátorfáját és irány nyugat mosogatni .>.
sielfis 2015.04.17 12:39:51
@garmr: ...a mai magyar ország problémái Ti vagytok ballibes banda.... sírtok ,szaladtok brüsszelbe rinyálni... mert már évek óta nem tudtok keresni (lopni) mert kiestetek a kosárból!
szerencsétlen banda , mond mikor lennél (lennétek) elégedett , nem pedig vicsorgó,a másikat támadó,farkascsürhe ?
Mikor az emberek szemét 2006-ban kilőtték, a magyar zászlóval togyogó félbéna,mankós embert és a többit. Az elején még csendesen rászlókkal felvonulókat lovasrohammal támadó és kardlapozó( azóta kiléptek a rendőrség soraiból, mert már nem bugólkodhatnak vadállat módjára)"rendőröket" Az EU által is betiltott gumilövedékek sorozatai
után --- MOND AKKOR MIÉRT NEM MENTETEK NYUGATRA mosogatni ???
ballibes alja emberutánzatok'
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
Akkor most csak röviden szemléznék két mai cikket:  A Küküm sajtóosztálya kommentálni akarta a Cink egyik posztját, és küldött egy közleményt. Amiben rettenetes dolgokat vallanak be, bár a szándékuk szerintem nem ez volt. Bennfentes információik voltak, amiket nem osztottak…..
Anno, Orbán azt mondta -- úgy 2010 körül, a választási győzelme után --, hogy a szélsőségesek kapnak két pofont és haza lesznek zavarva. Miniszterelnök úr, ha kérhetném, jöhetne az első pofon. Merthogy megírta az újság, a Fidesz szavazóbázisa stagnál, míg a Jobbik immár…..
2014.07.05-én írtam egy cikket azt kritizálva, hogy a Demokratikus Koalíció és az MSZP miért Pásztor Albertet indítja Miskolcon. Ezt persze nem csak én kritizáltam, de a kevés kritika kevés volt a két párt meggyőzésére. Gyurcsány Ferenc a 2015-ös évértékelőjében elismerte,…..
sielfis 2015.02.01 15:53:49
@Brendel Mátyás: "ballibes vagy" talán evvel ezt is elimerted ( alátámasztja ezt a törvényszerűséget az is ,hogy
a nagy hangon berahangozott demokratikus pártod eltünt, mregszünt létezni.. esetleg nem jutott elég zsé !)
Matyikám sebaj, irány Timbuktu és ott nyerő lehetsz , ha csak meg nem esznek a barnák......
másra úgy sem vagy jó
Ha nem zavarna, hogy az egyáltalán nem bocsánatos önismétlés kockázatát vállalom ezzel, azt írnám most nem közéleti szereplő, nem mások lábán, így nem az én lábamon álló I. Orbán Ráhel egyelőre koronázatlan királykisasszony utóbbi napokban nyilvánosságra került…..
sielfis 2015.01.31 18:05:57
@karpackie: Te f@sz mutass rá, hogy hol állítottam, hogy a csótányék loptak? Azt mondtam ,csak hogy amikor gyurcsótány lebukott, az mszp a vagyont átmenekitette bizonyos számlákra! Ez a pénz hiányzik most... ezért kell eladniuk a székházat, ezért nincs meg a régi erejük, a nagymellényük, most pedig pont ezért harmadosztályú politikusaik vezetik a pártot! érthető balf@sz?
Amúgy hol voltatok ballibes gerinctelenek 2006-ban, szemkilövések, lovas-kardlapozás, rendőrterror !!??
Akkor csak az asztal alatt néztek ki a szemetekből, hihetetlen aljas emberek az ilyenek!
sielfis 2015.01.31 18:08:13
@anonymand: így van, ez a nagymellény és az eszetlen fálagyúak esete! Te is inkább az ország talpraállításában segédkeztél volna anno! Pl. 2006-ban
Három történet, három idegesítő állami túlterjeszkedés, ez volt az elmúlt pár nap mérlege. Mind más szempontból érdekes és tanulságos: bunkó rapper szívatása, civilek vegzálása, tévétársasággal folytatott egyezkedés. A Dopeman nevű alak sosem volt szimpi, nem ujjongtam…..
Hogy Magyarország Európában van, európai szabályok és normák alapján méretik meg, ezért az autokratikus, demagóg, xenofób fellépése minden nap hárommal veti vissza az ország imidzsét a külföld szemében. Aki egy cseppet is járatos Nyugat-Európában, a civilizációnk…..
sielfis 2015.01.18 16:21:39
@santa gauss: mond f@szkalap..."megjártuk azzal ,hogy ambiciói találkoztak a magyar nép relatív többségének kialakulatlan itélőképességével".
Mi ez, ha ti vagytok akissebbség , akkor ti vagytok azok akiknek az itélőképességetek a maximális szinten áll!?
Az ország töbsége idióta, a maradék korcs ( mármint ti) az a kb.2 millió észbázis pedig most úgy gondolja válati kell! Javaslom váltsatik idióták: országot - gyurcsótány vezéretekkel együtt !
Drágáim! Úgy telt el az év első tíz napja, hogy az alkotás múzsája sajnálatos okokból nem csókolt homlokon, ezért igen nehezen jutottam elhatározásra abban a tekintetben, hogy ennyi idő után mihez szóljak hozzá. Úgy döntöttem, mivel hosszúnak nevezhető eltűnés után a…..
sielfis 2015.01.11 12:17:00
@wantaan: ennyi FÉLKEGYELMŰ "embernek" hogy lehet az ,hogy okos telefonja , vagy pc-je van?
egyszer eljön az idő, hogy az átírja az ilyen gyenge elméjűek blogját.... és a kommentjeiket is !
Bízom a jövőben
Várady Zsolt az operánál január 2-án mondott beszéde immár olvasható a Facebookon. A beszéd nagyrészt jó volt, Várady Zsolt gondolkodása szerintem általában mély, átgondolt, előre látó. Emellett ugye tesz is valamit, elkezdett építkezni. Állítólag a tüntetés mögött van…..
sielfis 2015.01.04 17:45:01
@Brendel Mátyás: ah... hát ez az matyikám ! mellébeszélésnek mi lett a vége ? elárulom kettő=harmad
Hátha neked medgyessí egy nímand? akkor valóban oda tartozol - az ellenzékhez
bár mintha a menyó ellenzéki lett volna anno !
szegény fasz---fejek ezért tartatok ott ahová valók vagytok
sielfis 2015.01.04 21:55:17
@Brendel Mátyás: lehet matyikám, de már oszlik a bandád...Várady kiszállt , ha nem olvastad volna ...most tőlem értesültél! Nagyokos, a pénz mindenek felett
Szinte minden tinédzsercsávó és luvnya átesik a nagy rajongás időszakán. Kedvenc zenész poszterei a falon, a legbevállalósabbak grupiskodnak is egy sort és arról álmodoznak, hogy a nagy ikon egyszer majd épp őt szúrja ki a tömegből. Ez így megy mióta a rockzene megszületett, a…..
sielfis 2015.01.03 15:27:23
@Mariann19: ok... marcsa! hozzámszólásodról csak annyit , szerinted anno ki volt az szdsz első számú "embere" és vezetője ?
Ha megtudod mondani kaphatsz egy pirps pöttyöt, fekete helyett.
A kunczét pedig az összes hozzádszóló neked adja ! aztán azt csinálhatsz vele amit akarsz ....bő nyállal...
sielfis 2015.01.03 18:02:11
@Mariann19: hát... marcsika a földhözragadt stílus a szadesznek köszönhető....
nagyon csodálkozom a neked írókkal együtt, hogy van még ilyen "földhözragadt szerencsétlen" aki elhiszi amit ezek a ballibes bibsik beszélnek rádióban, tv-ben, neten, a médiában ! Talán ezért is nevezlek a hozzád illő keresztnévvel, de nem veszed észre az elborúlt hályogos szemeddel ....
sielfis 2015.01.03 18:03:30
@sielfis: a helyedben maradnák a fakanálnál picim !
Az ember lassan meg sem lepődik a kormányközeli, vagy nekik lekötelezett úgynevezett "tudósok" világmagyarázatain. Legfeljebb reméli, hogy nem mind olyan hülye, mint amilyennek elsőre látszik, és amikor nem a nyilvánosság előtt teljesíti amit megkövetel tőle a Párt, akkor kicsit…..
sielfis 2014.12.30 15:29:26
@jaegtoer: és csak ennyi tellik tőled 5-6 után ?
Ja ,hogy annyi eszetek van mint egy 5-6 évesnek!?
Értem , mert semmi újat nem tudtok, csak a csontot rágni,mégha velős lenne ?
sielfis 2014.12.30 18:09:39
@jaegtoer: Neked is "jégtörő"
Azért nem kellene egy ilyen tanúlt "embernek" összecserélnie a fontos szavakat. Az ellenben veled helyett bár én csak 4.-et végeztem a ellentétben veled illik a szófosásodban!
üdv
sielfis 2014.12.30 20:20:04
@taga20: neked meg gyurcsótányfan... a dk-sok előtt igyekezz hosszú nyelvvel ingamozgással betalálni a csótány végbélnyílásába!
2010-ben nagy meglepetés volt, hogy a korábban Fideszes vezetésű Esztergomban a kormánypárt elvesztette a polgármesteri széket és Tétényi Évát választották meg. Azonban a képviselő-testületben a Fidesz volt többségben. A városházán folyamatos botrányok voltak az első…..
sielfis 2014.11.02 10:47:12
@s.g.l.: szerinted gyurcsányék mire esküdtek fel??? fastfej
Október 23-a tökéletes nap arra, hogy a magyar polgár leszámoljon az Orbánhoz fűződő illúzióival, és a balos fenyegetés elmúltával merje végre vállalni saját eszményeit! A polgár eszményei a szabadság, a saját tehetsége szerint berendezett autonóm élet, és a szűkebb és…..
sielfis 2014.10.18 16:45:10
@toportyánzsóti: ne hallgass rá HaFr ! ez a zsóti olyan hülye, mint egy
zombi ... minden blogon próbálkozik és egoista bunkó
A hétvégi, önkormányzati választáson mintegy 1,5 millióan szavaztak a Fidesz polgármesterére és 250 ezren Jobbikosra. A tavaszi EP választások eredménye kb. ugyanez volt. Ezek a kisebb részvételű választások nem teljesen érik el, de arányaiban visszaigazolják az áprilisi…..
Orbán Viktor a választási eredményeket értékelve olyasmiket mondott, miszerint a legfontosabb, hogy Magyarország győzött, győzött az egység, és alulmaradt a békétlenség, a széthúzás, a cinizmus és a reménytelenség Bizalmas információim szerint azonban a Pancho Aréna VIP…..
Tóta W. Árpád "nem túl okos állat". Ezt sokadjára demonstrálja, legutóbb azzal, hogy azt írta, Tarlósra szavazna. ismét odaszart az asztalra, és jó nagyot belecsapott. Ugye, hadd szóljon! Kit érdekel?! Na most persze minden  értelmes ember látja, hogy Falus Ferenc nem…..
sielfis 2014.09.12 19:46:10
@Brendel Mátyás: igaz Mátyás ( király, vagy komcsi vezető...volt?) csak tudod nem mindegy kiknek a fülébe kattogod, hogy nagyobb rossz ?!
ui.: Mond Mátyás , miért nem indítottad már el a pártodat azorbánék ellen ?
talán a hegyek vajúdnak?
Természetesen Magyarországon a nagy többség nem tudja, mit jelent a liberális demokrácia, de kb. két nagy véleményközösség van, az egyik szerint a multik, a bankok, a zsidók és Brüsszel dárdáján a méreg, a másik szerint dögöljön meg Orbán lehetőleg máma még. Ezzel szemben…..
sielfis 2014.08.23 17:20:50
@wantaan: mond nagyeszű ... " a még gondolkodni képesek háttérbe szorítva".... ezt honnan szoptad? Csak nem gyurcsótányt hallgatod, ez kb. rá vall !
Ennyi ésszel elmehetnél szórólapozni a ballibesekhez. Nem ám csak irogatni ,hiszen azt mindenki tud! nézz voissza ,mind egy hasonló irogató balfék! A blog címe helyesen: kés kötél, liberalizmus! Faszfejek
sielfis 2014.08.23 20:25:03
@wantaan: Ok. nem értheted írod...akkor ez azt jelenti, hogy háttérbe vagy szorítva...igaz!?
Szerintem ennyi hülye ballibes közül 99%-ot mellőzni is kell , mert egy sémára vagytok agyatlan bárgyúak! Faszfej
sielfis 2014.08.23 20:27:11
@toportyánzsóti: igen zsóti ballibes agyatlan...a jobboldalon a hülyék vannak , de a baloldalon meg a bárgyúak! Azaz az eszetlenek
Legkedvesebb Medvénk a kitárt keleti kapu mögül röhögve szopat minket keresztbe titkosszolgáival, ha úri kedve és pillanatnyi érdeke úgy kívánja.  Mit tesz erre Örök Forradalmárunk, a nyugati ablakban házmester módra magyaroknak tiszteletet ordítva követelő Hős? Haragjában…..
Tegnap a Lehel piacon is láttam vargányát, de az én adagom ezúttal Debrecenből érkezett (Mautner Zsófi közvetítésével Pataky Pétertől), szerintem ezzel a gombával csak valami nagyon egyszerűt szabad csinálni, hogy érvényesüljön az íze.  Nem recept ez, inkább csak egy…..
sielfis 2014.08.15 17:03:00
Kezd egészen morbiddá válni a Seszták-ügy, de legalább képet kaphatunk arról, hogy milyen is pontosan a Fidesz, vagy inkább Orbán Viktor személyzeti politikája, mekkora gazemberség kell ahhoz, hogy valaki eltakarodjon a politika környékéről. Dugatlan szűzlányként hajdanán azt…..
sielfis 2014.08.03 15:53:43
@toportyánzsóti: az ilyen (válaztások uáni) túlélök ugatnak rendre! (mint te faszfej)
a cszomorú azu ,hoghy a cím majdhogynem igaz, akkor ,ha Fodorék kerülnének hatalomra! Az aztán egy vicc volna, Eu-rópa szégyenei...huij huj hajrá
Az az igazság, hogy nem olyan nagy ördöngösség ez, és ez esetben sem a recept kitalálása a nehéz, hanem a receptnek megfelelő (fegyelmezett) főzés. A Fidesz legyőzése is egyéni döntések olyan együttállását követeli, amely a racionális cél és a biztosan látható…..
sielfis 2014.07.29 13:49:44
@Jedburgh, Darius R.: hülyemagyar ! voltzál kinn németországban, vagy az USA-ban? ott csak egy auslander vagy életedvégéig és moshatod a tányért okostojás. Az neked emberhez méltó? Gondolkozz,ha nincs is mivel, ne mellé beszélj
sielfis 2014.07.29 17:54:15
@Jedburgh, Darius R.: nem értjük, akkor mit pofázol bele, mi van ebben a kis országban? sütkérezz kinn amig lehet... aztán jön az értesítő, hogy tartozol 5 millió adóval....
akkor irogathatsz faszfej
sielfis 2014.07.29 19:55:51
@Jedburgh, Darius R.: Te meg .....hajlongjál a főnöködnél és csókolj be neki. Faszfej külhoni bunkó....és még belepofázik, hogy itthon ki mit tegyen?! Te bértolnok
Összejön végre Viktor álma, végre meg van véve a bank. Alapvetően semmi meglepő nincs a hírben, hiszen azt mindenki tudja már évek óta, hogy a bajoroknak el kell adniuk magyar lánykájukat az év végéig. De hát ugye csúnya is volt, szegény is volt és a szóba jöhető kérők…..
     „Nem akartam botrányt csinálni, de magas rangú közéleti személyek is kikérték magunknak az előadást.”  (Eperjes Károly színművész a lemondásáról )          Eperjes Károly hülye. Erre nincs jobb szó, a derék Szamóca egy hihetetlen nagy hülye, egy…..
sielfis 2014.07.23 15:02:28
@CsakMintTe: nemcsoda, hogy nem érted!!! bibsikém és még sokan nem értitek "arról az oldalról ! Sajnállak benneteket- tojásdobáló nuggerek és a politikai uszítók , akik most diadalmámorban sétálnak kart -karba öltve, igen ma ezt is megtehetem ... a sok lágyfejű ráharapott ! Abban az időben pedig amikor a fater volt a "főnök" csak kussolni lehetett , vagy irány Recsk ! Ma viszont már mindent lehet ...!
Ezért írtam nektek lágyagyúak, hogy zsebbe a személyit ( a magyart) -nem a jidist
mert arrafelé lelőhetnek, érthető? Itt meg dobálni és szemetelni, köpködni is lehet