Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joder Cabrone

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tök hülyék vagyunk, hogy ez eddig nem jutott eszünkbe. Hogyan is lehet a nép pénzét úgy elkölteni mindenféle faszságra, hogy senki se ugathasson bele? Olyan intézményen kell átfolyatni a zsét, mely annyira független, hogy mi irányítjuk, de senki se ellenőrizheti. Bónusz, hogy ha…..
Határátkelő Boci, boci tarka 2014.04.19 06:47:00
Azt javaslom, hogy ha már hétvége van (ráadásul a legtöbb európai országban hosszú), ma ne vegyük túl komolyan magunkat. Ennek jegyében ma egy egészen különleges poszt következik, egészen pontosan egy verselemzés. Hogy mi köze mindennek a határátkeléshez? Péter írásából…..
Joder Cabrone 2014.04.19 13:37:28
@maxval a gondolkodó birca: Alighanem ertelmesen gondolkodo ember elhagyja azt az orszagot, ahol a gyermekei oktatasa olyan nemberek kezeben van mint Hoffman Rozsa es utodai. Ahol videken 40 folott mar csak kozmunkat kaphat a helyi fidesznyik atyauristentol es ahol a nyugdijasokat nyuggernek becezik es ereztetik veluk, hogy semmire sem jo, buta, parazitak. Persze elheto az orszag, ha gyermekeid jovoje vagy az oregkorod nem szempont. Az hogy egy orszag elheto-e, nem a rendszer kerdese, attol fugg, hogy az emberek hogyan viszonyulnak egymashoz. Magyarorszagon pedig a dogoljon meg a szomszed tehene mentalitas van az eloterben, zsigerbol mindenkit utalunk aki mas, aki mast mond vagy mast akar, de meg azokat is leszoljuk a hatuk mogott akikkel egy akolban orrizzuk a disznot.
Joder Cabrone 2014.04.19 15:33:46
@Sexual Harassment Panda: Barom lennék? Miért is?
Mellesleg nekem nem ay Orbán rendszerrel van bajom, mert a gengszterváltás óta ugyanez megy kisebb-nagyobb intenzitással.
Mellesleg az anyagiaknál sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, talán még időben rádöbbensz.
„Egy filozófia tanár a kezébe vett egy nagy, üres üveget, és megtöltötte golflabdákkal. Ezután megkérdezte a diákjait, hogy szerintük tele van-e az üveg. Azok azt felelték, hogy igen.

A tanár ekkor kis kavicsokat kezdett az üvegbe rakni. Kissé megrázta az üveget. A kavicsok belegurultak a golflabdák közötti apró résekbe. Ezután megkérdezte a diákjait, hogy szerintük tele van-e az üveg. Azok azt felelték, hogy igen.

Ezt követően homokot töltött az üvegbe. Ez mindent kitöltött. Megint megkérdezte, hogy tele van-e az üveg. A diákok egy egybehangzó igennel válaszoltak.

A tanár ekkor két üdítőt húzott elő, és beleöntötte azokat az üvegbe. Ezek teljesen kitöltötték a teret. A diákok nevettek.

Na mármost - kezdte a tanár ahogy a diákok nevetése alábbhagyott - Azt akarom, hogy megértsétek, hogy ez az üveg az életet jelképezi. A golflabdák a fontos dolgok: a család, a gyerekek, az egészség, a barátok és a hobbik. Ha minden más elveszne, és csak ezek maradnának, az életetek akkor is teljes lenne. A kavicsok a többi lényeges dolgot jelképezik, mint a munka, a lakás és az autó. A homok pedig minden más - az apró dolgok.

Ha először a homokot teszed az üvegbe, nem marad hely a kavicsoknak és a golflabdáknak. Ugyanez igaz az életben is.

Ha az összes idődet és energiádat az apró dolgokra fordítod, akkor nem marad hely a számodra fontos dolgoknak.

Azokra a dolgokra figyelj, amik elengedhetetlenek a boldogságodhoz!

Fordíts időt a gyerekeidre! A szüleidre. Látogasd meg a nagyszüleidet! Vidd el a párodat vacsorázni! Szórakozz! Mindig lesz időd kitakarítani és füvet nyírni.

Először a golflabdákkal törődj - azokkal a dolgokkal, amik számítanak! Állíts fel fontossági sorrendet! A többi csak homok.

Az egyik diák megkérdezte, hogy mit jelképez az üdítő. A tanár elmosolyodott, és így szólt: „Örülök, hogy megkérdezted. Az üdítő azt jelenti, hogy mindegy mennyire van tele az életed, mindig jut hely egy italnak a barátokkal.”
Joder Cabrone 2014.04.19 19:03:38
@Sexual Harassment Panda: Volt egy Guineai munkatarsam, nem Bissau, Conacry-bol jott, na o a fott tojast ette lekvarral, kiette szepen a sargajat, megtoltotte lekvarral es uzsgyi be vele, egyszer kiprobaltam nem volt ehetetlen, de azert jobb szeretem sozva. ;-)
Salgótarján, ismét. "Politik ohne Populismus -- das ist eine Illusion." - kezdődik a német arte.tv videójának leírása, és a mondatot nyelvtudás nélkül is érti mindenki. A német tv-stáb a magyarországi szociális feszültségekről és a szélsőségek megerősödéséről…..
      Megnéztem, még nem írtam ezzel a címmel posztot. Megdöbbentő.  A balliberális értelmiségi elit nem minden tagjáról fogok most írni, de ahogy szokták mondani, ha egyről nem, a többiről annál inkább.      Antiszemiták vagyunk. Én legalábbis egészen biztos, hogy az…..
Joder Cabrone 2014.04.17 15:43:33
@monddazigazatmar: A fideszes vilag ilyen ul a basi a penzeszsakon es neha kiszor a haveroknak, teged is igy szoktak kifizetni vagy mar elfelejtetted. ;-))
Joder Cabrone 2014.04.17 16:32:54
@monddazigazatmar: Reszemrol durvara leszarom hogyha valakik megnezik mit vettem, nem veszek semmi olyat ami illegalis, csak azok vannak a cctv es a loggolt tranzakciok ellen, akiknek takargatnivalojuk van, szoval reszemrol semmi problema a totalis ellenorzessel, de talan neked is meger ennyit egy decriminalizalt orszag.
Joder Cabrone 2014.04.17 21:16:23
@monddazigazatmar: Mert ez a mostani rendszer jobb, ahol viragzik a korrupcio a csalas, droggal hulyitenek es olnek? Ez jobb? Te tenyleg azt hiszed, hogy a hatalom nem tudja meg ha akarja, hogy hanyas alsonadragot hordasz? Naiv vagy, mellesleg a szovegertessel is gondjaid vannak, ott volt, hogy encryption, tudod mi az? Mellesleg aruld el nekem, hogyan gondoltad azt, hogy siman lehet drogot venni, mert mondjuk fuszerrol adnak szamlat, szerinted mennyi ideig tart ket keresztlekerdezessel megbuktatni egy ilyen halozatot? Elarulom a jelenlegi szamitastechnikai fejletsegi szinten is kevesebb mint egy tizedmasodperc, szoval hol itt a problema?
Az Alkotmánybíróság április 11-ei döntésével elutasított egy, a Kúria határozatával szembeni alkotmányjogi panaszt. A megtámadott kúriai döntés ugyanis megállapította, hogy a Zuglói Lapok című kiadvány egyoldalú hírközlésével megsértette a választási esélyegyenlőség…..
A modern politika számára csak a politikai osztály és a tömeg a valóság. Az előbbi megpróbálja védeni magát az utóbbitól, és ehhez egyre jobban képes a tömeg ellen fordítani a saját fegyverét, a demokráciát is. "Az oligarchia vastörvénye" Robert Michelstől már több mint…..
Joder Cabrone 2014.04.16 11:14:18
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
Végre eltelt ez a nyomasztó négy év, vesztettünk sok illúziót és csalódtunk nagyokat. A cikluszárás apropóján összegyűjtöttük azokat a figurákat, akiknek zsírosbödön körüli sündörgése kitűnően jellemzi a rezsim működését. Hihetetlen, hogy holnap az fog kiderülni:…..
Joder Cabrone 2014.04.15 20:52:06
@Kuruc ezredes: :DDDDDDDDDDD
A legfrissebb PISA-tesztek alapján a magyar diákok nemcsak a humán és természettudományi tárgyakban maradtak le az OECD-átlaghoz képest, hanem a kulcsfontosságú problémamegoldás  területén is a sereghajtók közé kerültek. A 15 éves diákok körében elvégzett tesztek alapján az…..