Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogoly

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
blogoly 2016.09.12 22:04:46
@blogoly: arany vagy platina lemeze
blogoly 2016.09.13 08:29:03
@Terézágyú: Jajj, bocsánat. Nem tudtam hogy ez "itt Polyák Lilla seggét kötelező nyalni mindenkinek" rovat.
blogoly 2016.09.13 10:17:48
@Terézágyú: Hát ez aztán tényleg jó. Szelektiven olvasod el a kommenteket és tájékozodás helyett hazugnak nevezel másokat. Bereczki Operettszinházas adattlapjáról : Zenei producere az Operettszínház musical CD kiadványainak (Mozart!, Rómeó és Júlia). Az elmúlt évek egyik legsikeresebb zenei formációja köthető az ő és felesége, Szinetár Dóra nevéhez - Musical Duett címmel több mint 150 ezer lemezt adtak el. www.operettszinhaz.hu/operett.php?pid=artist&szId=164 Ez kb 7 éve nem volt frissitve.
Es egy másik cikkből : Musical Duett (2007) című albumuk tripla platina lemez lett, a Musical Duett 2. (2008) pedig dupla platina. Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lemeze remekül fogy – vázolta Kámán Ildikó, az EMI marketing menedzsere, aki azt sem titkolta, a lemezkiadó nagyon büszke, hogy a Musical Duett című album a napokban rekordot állított fel a Mahasz-listán. Tény, hogy ez az album összesen 117 hetet, azaz két évet és valamivel több mint három hónapot töltött a Top 40-ben. A rendszerváltozás óta piaci alapon mért sikerlistán ilyen hazai csúcsteljesítményre még nem volt példa. Minden újabb eladott példánnyal megdöntik a saját rekordjukat. Jelenleg csak Lady Gaga (26) előzi meg őket, az amerikai pophercegnő Fame (2008).
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
blogoly 2015.11.09 20:06:11
@Terézágyú: Nem ugyanaz. Egyszer volt, de nagyon rövid ideig, még évekkel ezelött.
Wolf Kati : Fellépés-szervezés: Bognár Attila (20)9808755; bognara@enternet.hu
Management: RTalent - Posztobányi Andor (70)3126367; posztobanyiandor@gmail.com.
A Bereczkie meg Ferenczi Orsolya.
A döntőben a zsűri már nem szólt bele a dologba, csak leginkább öncélúan poénkodtak, és röhögtek jókat, a nézők viszont szavaztak (hogy hányan, azt nem tudjuk, a tévék nem szokták nyilvánosságra hozni ezeket a számokat), és ennek alapján, teljesen megérdemelten, Pál Dénes…..
blogoly 2014.10.27 11:45:33
@Flankerr: Az első szériában is igy volt. Semmi köze nincs az X faktorhoz.
blogoly 2014.10.27 12:24:17
@Flankerr: Az első szériában is igy volt, 8 adás és 5 ember a döntőben. Nem az X faktor miatt volt igy.
Ha valaki egy éve az mondja nekem, hogy a TV2 legjobb műsora egy olyan zenés show lesz, amiben ismert és a fiók mélyéről a hajánál fogva előrángatott énekesek ismert embernek maszkírozva énekelnek, kiröhögöm. Erre tessék: a Sztárban sztár hétről hétre egyre szórakoztatóbb,…..
blogoly 2014.10.06 10:10:06
@Baresz83: senkiből nem lesz egy hét alatt musicalszinész, de ha valaki már 2 éve Frank Sinatra bőrébe bújik, akkor elvárható lenne hogy hozzon is valamit a karakterből.
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
blogoly 2014.09.09 09:59:20
@Xenia Ulrich: Minden dijat amit eddig kapott a rajongó tábora szavazott meg neki. Egyetlen olyan dija sincs amit szakmai bizottság adott volna neki, de még csak nem is jelölték Fonogram dijra egyszer sem. A koncetre a jegyek meg nem nagyon fogytak, mig a Best meg a Story nem kezdett el kedvezményes kuponokat osztogatni. Az meg hogy koncerten a nagy show abból áll, hogy felfekszik a hangfalakra, az asztalon ugrál vagy éppen rászórja a közönségre a poroltót inkább egy feltünési viszketegségben szenvedő, infantilis egyénre vall, mint egy nagy egyéniségre.