Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petre

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Rohadt unalmasak már a sokadik egygitáros feldolgozások a Youtube-on, ezért is örülünk annyira, hogy végre igazi talentumra lelt az internet népe. Ő Jess Greenberg énekes-gitáros hölgy, aki javarészt unalomig ismételt rockklasszikusokat és popdalokat dolgoz fel egy szál gitárral a…..
Mark Wahlberg, az egykori Marky Mark, a New Kids on the Block egyik volt tagja néha berúg egy kicsit, amivel senkinek semmi baja nincs, amíg otthon csinálja, vagy legalábbis nem kamerák előtt, ugye. Jó, a fenti videó láttán azt mondjuk mi is, hogy igyon még többet, és csak úgy…..
petre 2013.02.11 21:07:08
@sixx: Tudom kár ezen lovagolni, hogy tag volt nem volt tag,
de a kezdetek óta ismerem őket,(és bántja az igazságérzetem :-)) lehet hogy úgy indult a csapat hogy benne volt, (szerepelt az alapító okiratban :-)) de az azonos nevű első albumukon nem volt rajta, soha nem is énekelt velük.
Ha jól emlékszem jóval később énekeltek együtt, azt hiszem a 'Games vagy a 'call it what you want' című számban de akkor már mint Marky Mark.
A krimisorozatok között fehér hollónak számít az, amiben sorozatgyilkosok a főszereplők, azok meg pláne, ha a delikvens éppen nő, így hirtelen egy sem jut eszembe, de még film sem nagyon. Na, ennek úgy tűnik vége, hiszen az FX új sorozatot rendelt magának, mégpedig egy Chelsea…..
A május elsejei RTL Klub Híradójának félhetes kezdését egy komoly hanghiba miatt két órával eltolták. Mikor a híradó műsorvezetője Erős Antónia beköszönt, Jenson Button forma egyes versenyző sportkocsijának hangja hallatszott. Három percig ment a műsor hanghibával, mire…..
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
A Cosmopolitan a héten debütál Mongóliában, egy példány 7000 tugrikba kerül, azaz 6 dollár 50 cent az ára. Az első mongol számban szó esik a magazin történelméről, és a nők jogainak az érdekképviseletéről is. A címlapon Nicole Scherzinger a Pussycat Dolls tagja látható,…..
Nálunk forgatták az egyik Borgiákról szóló tévésorozatot, azt, amelyikben Jeremy Irons a főszereplő és a Showtime mutat majd be. A Tudorok pótlására érkező széria készítője Neil Jordan, a szereplők között Sir Derek Jacobi, Colm Feore, Francois Arnaud és Holly Grainiger is ott…..
Több olvasónk is kérdezte, hogy vajon melyik nem fizetős tévéadóra, és mikor érkezik majd a The Pacific, az HBO második világháborús minisorozata, mert vannak köztük olyanok is, akik nem HBO-előfizetők, viszont lérdekli őket a téma. Nos, az HBO-tól kapott tájékoztatás szerint…..
Fél öt van, még abszolút időben vagyunk, hogy a délutáni tévézést egy klasszikussá érett háborús filmmel, A híd túl messze vannal kezdjük (Cinemax, 17:10), amiben tobzódnak a lovagok: itt van Sir Laurence Olivier, Sir Anthony Hopkins, Sir Michael Caine és Sir Sean Connery…..
Egészen ijesztő dolgot írt meg nekünk Yappyapp, méghozzá azt, hogy ha az ember az Auchanban vesz egy értékesebb műszaki cikket - ő például LCD tévét - akkor hiába hiszi azt, hogy van normális, plusz ha rendelt mellé, akkor úgynevezett Auchan-garanciája is, valójában jól meg van…..
Szabolcs megtalálta a legtirpákabb ügyfélszolgálatost, akiről eddig hallottunk. Az Indesit garanciális hibabejelentését végző hölgy nem hogy nem volt segítőkész, de többször is lekúrta a telefont, vagy egyszerűen fel sem vette. Szerencsére nem ő az egyetlen, aki ezzel a…..
Bár jó ideje közismert, hogy az európai nagyvárosokról is készülnek utcaszintű panorámaképek a Google Maps "Street View" nézetéhez. Ugyanakkor Budapesten egyelőre még nem sikerült lefülelni a komótosan haladó fekete Opel Astrákat. Néhány napja Romániában…..
comment:com Zuhan a Tv2 2008.10.22 16:19:00
A Tv2 a Celeb vagyok, ments ki innen indulása előtt még hitt abban, hogy most aztán megcsinálják. Hogy most már aztán tényleg sikerül. Hogy jók vagyunk, baszod. Várdy Zoltán, a csatorna vezérigazgatója a hozzánk került körlevélben köszönte meg október elején a csatorna…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
petre 2008.05.22 12:32:21