Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül

2 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami a gyermekéhezés felszámolására létrejött Nemzeti Minimum Programmal történt, az jól példázza, hogyan tudnak mérhetetlen támogatottsággal rendelkező pártok rátelepedni a civilekre és tönkretenni nagyon fontos kezdeményezéseket. Történt ugyanis, hogy lelkes civilek…..
Orbán: Az én hobbim nem játszik itt szerepet. ...   A stadio­nok sem maradhatnak úgy, ahogy vannak. És csak ott építettünk, ahol a helyi közösségek ezt igényelték.Igényelték a helyi közösségek? De hiszen lézengenek az emberek a tízmil­liárdos létesítményekben, ez…..
Ez a legjobb eszköz arra, hogy megvédjük a drogtól a gyerekeinket Rogán Antal, 2014. 12. 08...
Az arra jogosult személyek kiváltságokban és mentességekben való részesítése nem érinti azt a kötelezettségüket, hogy tiszteletben tartsák a Magyar Népköztársaság törvényeit és más jogszabályait, ezek megsértése esetén felelősségre vonásuk saját államuk joghatósági…..
Van azért abban valami nagyon perverz, hogy a kormány piaci alapú forintosításról döntött. Éppen az a kormány beszél piaci alapról, amely nem hogy javítaná a piac tökéletlenségeit, de otromba módon tökéletleníti a piacot... És van abban is némi perverz, hogy éppen az a…..
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.11.14 09:54:12
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Részemről ez csak elméleti érdeklődés volt, nekem már nincs devizahitelem.

Miért akarsz ilyen rosszat nekem? :-)
Szóba került az imént Paks 2. Tudja, abból mi érdekel engem? Hogy a beruházás a magyar állam, a magyar adófizetők érdekét szolgálja, valamint minél több magyar cég vegyen részt a kivitelezésben. Ez érdekel, ugyanis nemzeti protekcionista vagyok. Nekem sosem volt bajom azzal, ha a…..
Egy ember istenszobrot rakott a szamár hátára és a városba hajtotta. A szembejövők térdre borultak és meghajoltak a szobor előtt. A szamár azt képzelte őelőtte tisztelegnek így az emberek és kevélységétől telve egy lépést sem akart továbbmenni. A hajcsár látva, hogy mi…..
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.07.23 13:06:57
@vakapad: A focihoz nem értek bevallom (vessetek meg érte nyugodtan), de a 6:1-es vereségről felfogom, hogy az nem győzelem. A milliárdokat is el tudom képzelni, amelyek ömlenek bele a fociba. Vagyis ha csak gazdaságilag nézem a befektetés és az eredmény arányát, akkor azt kell mondanom, hogy itt valami baj van. És ezt nem tekintem fölényeskedésnek, legfeljebb racionalitásnak, esetleg vélemény kifejezésének..
Csak úgy... 140717 2014.07.17 10:09:58
Tegnap felhívott Inci, pont amikor hazaértem, hogy tényleg Patrick biciklijét lopták el a Széchényi fürdő elől, és hogy este lesznek a tévében, mert az RTL Klub és a TV2 híradója is riportot készített velük. Az erről szóló HIR24 cikket megosztottam a Facebookon is, kértem a…..
Csak úgy... 140716 2014.07.16 13:06:39
Azon gondolkodom, hogy tudok-e én ide olyat írni, ami nemhogy mást érdekelne, de akár én magam is szívesen elolvasnám utólag is. Talán nem is olyan fontos ez. Naponta leülök majd ide - ha meglesz bennem a kitartás - aztán kiírom magamból, amit gondolok, ami eszembe jut. Aztán…..
Június 4, szerda - 468 km. Ezen a napon végre nekikezdhettünk annak a nagy túrának, ami miatt átrepültük az óceánt. Bár nagyon élveztük Los Angeles látványosságait – különösen a Universal Studios élményparkot – azért mi elsősorban a természet miatt látogattunk el az…..
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.07.11 12:59:56
Mi idén április elején jártunk ott, a narancsligeteken is keresztül mentünk. Igazából nem nagyon értettük hogyan virágozhatnak és teremhetnek egyszerre a fák, de azóta sem néztem utána, viszont az a fantasztikus virágillat még mindig az orromban van. Kár, hogy azt sehogy sem lehet átadni. A parkkal viszont megszívtuk. Kiderült, hogy egész éjszaka havazott, így a bejáratnál azzal fogadtak van-e hóláncunk. Gyorsan megnéztük a csomagtartót, de úgy tűnik, hogy a Thrifty-nél ez nem szériatartozék, így vagy 50 kilométert autózhattunk vissza, amíg találtunk egy leginkább a magyar vidéki gazdaboltokra hasonlító kis üzletet, ahol aztán 26 dollárért volt hólánc. Mire visszafelé megtetteük ezt az 50 kilométert már semmit sem kérdeztek a bejáratnál, mint kiderült addig visszavonták ezt az előírást. Nem kicsit morogtam magamban, de legalább szériatartozék lett a hólánc a kocsiban, mert én ugyan haza nem cipeltem. A hó miatt viszonylag kevés helyre jutottunk el, de Sherman tábornokkal mi is összefutottunk, tényleg lenyűgöző egy személyiség :-). A kidőlt fában is sétáltunk egyet, az is nagy élmény, de azt hiszem ezt az egészet személyesen látni kell, mert leírhatatlan.
Két hétig mászkáltunk a Los Angeles, Las Vegas, Utah, San Francisco négy(sok)szögben, rengeteg mindent láttunk, beleértve a Grand Canont helikopterből és földről is, közel 5000 km-t autóztunk, de azóta is azt mondom, hogy ha csak egyetlen dolgot nézhetnék meg azon a környéken a városok és a természeti látnivalók közül, az a Bryce Canon lenne. Kihagyhatatlan!
a gyermekek, nők, családok trágár kifejezések elleni védelme érdekében előírásra került, hogy a rendezők kötelesek ennek a magatartásnak az abbahagyására felszólítani Semjén Zsolt, 2014. június 11...
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.07.11 10:58:01
1 éve volt a rekord vízállásokat hozó budapesti árvíz. Képpárokkal, videóval emlékezünk: milyen volt az árvíz tetőzése előtti órákban a Duna, és hogy néz ki egy átlagos nyári napon? A Fővárosi Blog az alábbi helyeken is elérhető: ..
       Jövő novemberben fogják kiengedni az allenwoodi börtönből Ronald Peltont. Pelton a Nemzetbiztonsági Hivatal elemzője volt, és a szovjetek javára folytatott kémkedésért ítélték el 1986-ban. Többek között azzal vádolták, hogy többször is találkozott egy  Anatolij…..
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.07.09 15:48:39
@smokey_shorthair: Na várj, én már 50 felett vagyok (sajnos), de a szexben még nem látok nagy változást a korábbihoz képest (szerencsére) - ja az ezzel kapcsolatos olcsó poénokat kéretik mellőzni. Na most ha az 50 feletti nőkre gondoltál, akkor sajnos nem tudok olyat írni, amely ne sértené meg a pc szabályait, úgyhogy inkább nem mondok semmit.
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.07.10 09:24:54
@smokey_shorthair: Inkább nem adnék ötleteket :-)
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.07.10 13:06:24
@Kettes: De már második napja nem tudjuk ki az a (Kaja Ibrahim) Szfinx
Érvsebész gyűjtése. Voltaképpen már két hete ki kellett volna raknom, de családi események eltereltek, és megfeledkeztem róla. Azt hiszem azonban, hogy végül is jól jártatok vele, mert így lett hozzá második rész. Át is adom a szót É/s-nek: I. B. Kiss-Tóth László…..
Kedves fele és egészbarátaink, nertársak, nertársnők! Fénylő Csillagunk személyes utasítására írom e sorokat, kérése, hogy úgy vegyétek ezt a kis szösszenetet, mintha Ő maga szólna hozzátok. Szóval drága kartársak, kartársnők, előtér és háttéremberek az van, hogy…..
Az RTL kiszámolta, a lehető legjobban rájuk szabott különadó után mennyi az annyi. Lássuk be, a szopcsi nem kicsi, 15 millió eurós összeg a tavaly 15 millió eurós adózás előtti nyereséget termelő csatornának. Biztosan megteccettek érteni ezt, ugye? Ha nem akkor mondom magyarul: a…..
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.07.08 13:35:56
@MACISAJT: Macisajtot gyorsan tahótlanítottam. Annak idején az Index fórumról már elüldözött egyszer, nem hagyom, hogy megtegye ugyanezt a Varanuson is. Úgyhogy sajtocska írogathatod nyugodtan tovább a hülyeségeidet, nem fogom olvasni. Bár úgy látom legalább az indexes hülye röhögésedről leszoktál már, nem mondhatom, hogy az évek alatt se fejlődtél semmit.
           A mai napon meggyőződtem róla, hogy létezik egy foglalkoztatási tilalom alatti személyek nevét tartalmazó lista a Magyar Televízióban. Nem tudom, kik vannak ezen a listán, nem tudom, kik tudnak erről a listáról, de én ma egy véletlen folytán teljes bizonyosságot…..
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.07.03 14:27:18
@TCmATIC: Floppyra? Nem túlzás az a kapacitás? Minden esetre az 5 1/4 colos 1,2 MB-os elég lesz, ne pazaroljanak rá 3,5 colos 1,44 MB-osat. Mondjuk egy mágnessel a zsebemben szívesen megközelíteném azt a floppyt, nagy veszteség nem keletkezne...
ÉLJEN A REKLÁMADÓ BEVEZETÉSE 2013-ban a reklámipar bevétele 175.410 milliárd forint volt, melyet a lakosság duplán fizet meg. Öntik, ömlesztik ránk a reklámokat! Az ODE, mint fogyasztóvédelmi egyesület, örömmel üdvözli a reklámadó bevezetését. Jelenleg már olyan mértékű…..
        Orbán a kutyájával üzent Kulka Jánosnak. Bayer szokás szerint valakinek az agyonverésétől élvezett el. Általában a zsidók agyonverésének látványától szokott kielégülni, most másért fizették meg.       Orbán a kutyájával üzent Mellár Tamásnak. Tudnia…..
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.06.05 12:39:04
Az alkotás - írta a kormányfő - egy szabadságharcos nemzet emlékműve arról a fájdalomról, amikor eltiporták a szabadságát. (Orban Viktor deliracioja ma) A szabadsagharcos nemzetek megszallasa komoly veszteseget szokott okozni a megszalloknak. Magyarorszag megszallasa joval kisebb…..
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.06.05 10:02:55
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Persze ez sok embernek csak hiszti, másoknak - köztük nekem is - fontos dolog. Megértem, hogy valakinek ez a hiszti kategória, nincs is vele bajom, de más is értse meg, hogy ez az emlékmű nekem mennyire fontos (mármint, hogy tűnjön el a francba vagy a szoborparkba). Persze lehetne ezernyi más miatt tiltakozni, szerintem is kell, de úgy tűnik, hogy minden más - nem közvetlenül a demokráciát támadó kérdésben bekötötték az emberek szemét a rezsicsökkentéssel. Úgy gondolom, hogy a szobor elleni tiltakozás nem veszi el a lehetőséget a közoktatás átszervezése elleni tiltakozás elől. Tessék Schiffer úr, lehet megszervezni, nem hátradőlve okos tanácsokat adni. Más kérdés, hogy amikor a tanárok tiltakoztak,akkor talán még 1-200 fős "tömeget" sem sikerült a Kossuth térre összegyűjteni, pedig ennél még Budapesten is kicsit több érintett tanár és szülő lehet. Úgy tűnik az oktatás mégsem olyan ügy, ami annyira kiveri a biztosítékot, hogy utcára vigye az embereket, persze lehet, hogy csak az állásukat féltették.
A pestiek már jól ismerik a budapesti közbicikli rendszert, a kedves nevű BUBI-t, ami ahogy a BKK honlapjáról megtudhatjuk, a 76 gyűjtőállomáson található mintegy 1.100 bringából álló flottájával szebbé, könnyebbé, egészségesebbé teszi mindennapjainkat. Az év elején tele…..
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.05.26 14:32:54
Minden nap biciklizem reggel és délután, így a választások óta már volt szerencsém kettővel is találkozni használat közben. Azért tartok tőle, hogy ilyen áron:

www.bkk.hu/bubi/dijszabas/

később se fogok sokkal többel találkozni, ez legfeljebb a turistáknak lehet opció, de tartok tőle, hogy nekik se lesz olyan szimpatikus, hogy 120 perc biciklizés többe kerül (1500+500 Ft), mint a tömegközlekedési napijegy (1650 Ft). De ne legyen igazam, és mindenütt bubikkal fussak össze.
Valahol rettentő szánalmas, hogy egy internetes mémben találja meg Hoppál Péter a legújabb bizonyítékát a baloldal mindent elöntő agresszivitásának (és persze a nyalonchíradó szolgaian sulykolja az összes csatornáján a témát szokás szerint).  De hát valahogy el kellett…..
Olyan nick amilyen még nincs vessző nélkül 2014.05.22 11:23:40