Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jelentem

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A torinói La Stampa tegnap komoly visszhangot keltett, amikor arról számolt be, hogy Arturo Vidal megegyezett a Manchester Uniteddel bérezését illetően. Ez azonban mindössze előzetes volt ahhoz képest, milyen további híreket terjesztett a napilap on-line oldalán, mivel a médiacsatorna…..
Jelentem 2014.08.08 10:57:05
Tény, hogy Manchester United szurkoló vagyok de előszeretettel olvasok színvonalas sport blogokat így engedjétek meg, hogy én is véleményezzek. Az elmúlt két hónap Vidal-ügy elhúzódása mögött számtalan ok húzódhat, amiről sem mi manchesteriek, sem ti, Juventus szurkolók sem fogtok értesülni igazából. Egyrészről - leginkább a United oldaláról -, ami lassítja ezt az egész szágát az lehet, hogy Vidal kivásárlási értéke (45m angol font) valóban nem kis pénz egy nem egésszen 100%-os térddel rendelkező, 27 éves középpályásért és akkor még Arturo notórius fizetés-igényeiről nem is ejtettünk szót. Így a vörösök többször megpróbálhatnak alá lőni az árral, legrosszabb esetben majd rátesznek ha kevés. Aztán még angol részről ott van az, hogy nincs idén európai játéklehetőség, amelyet kizárólag pénzzel lehet csak pótolni, ám ez ismét megnehezíti és legfőképpen elnyújtja a tárgyalásokat. Másfelől - és itt most a Juve oldaláról nézem - semmivel sem könnyebb a helyzet. Vidal nem mai csirke, a Juventus meg nem aranybánya, szerződéséből nincs túl sok hátra. Azonban az egyik legjobb középpályás volt (és talán lesz is ha 100%-os lesz a térde), így a Juventus érthető módon kizárólag akkor adja el, ha hatalmas pénzösszeget kapna érte. Azonban egész más kérdés, hogy PR szempontból kire kenjük ezt a logikát: Vidal nyújtson be átigazolási kérelmet? kockázatos, hiszen ha mégsem üti 45 millió font a Juve markát Vidalt elásatták a klub szemében. Szimplán adjátok el és hivatkozzatok pénzhiányra? Így a klub vezetősége tűnik pénzéhesnek. Nagyon nem egyszerű a helyzet, mindkét klub igyekszik (jogosan) a becsületét és leginkább az anyagi tartalékait menteni. Aztán, hogy a színfalak mögött valóban milyen párbeszédek zajlanak (vagy nem zajlanak) az előttünk, "halandók" előtt örök rejtély marad. Zárásképp véleményem szerint nem fog létrejönni a megállapodás, de ki tudja. A Juventusnak meg sok sikert az idei évben!
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
Jelentem 2014.04.17 13:57:27
@Nemakárki: Elsősorban a gyalogosok életét veszélyeztetik a szabálytalankodó kerékpárosok. Az a tény, hogy ez az emberi életet védő érv el sem hangzik az egocentrikus pontjaid között, csak sajnos tovább erősíti a negatív sztereotípiákat veletek kapcsolatban.

Üdv. Egy Gyalogos
Azért nem egy hálátlan bestia a mi Rózsánk! Nem hagyja itt ajándék nélkül a fiataljait akik oly sokszor gyűltek össze tiszteletére az elmúlt évek során.  Olyan kísérleti tananyagos irodalomkönyv is van az ajánlottan választható tankönyvek közt, hogy még mindig röhögök.…..
Jelentem 2014.04.15 14:00:41
Jelentem 2014.04.15 15:24:11
Nem antiszemitizmus, hanem ténymegállapítás:

Az orosz kommunista-terror zsidói névszerint:
Vlagyimir Iljics Lenin - diktártor
Lev Davidovics Trockij - a szovjet Vörös Hadsereg főparancsnoka
Grigory Apfelbaum (Zinovjev): végrehajtó-bizottsági tag, szovjet titkosrendőrség
Solomon Lozovsky: képviselő szovjet külügyminiszter
Maxim Wallach (Litvinov): szovjet külügyminiszte
Yuri Andropov: a szovjet KGB igazgatója, később a Szovjetunió legfelsőbb diktátora
Genrikh Yagoda: A szovjet titkosrendőrség feje, rendkívül "hatásos" tömeggyilkos. (A zsidó költő, Romain Rolland, a Nobel-díj nyertese, himnuszt írt Jagoda dícséretére. )
Matvei Berman és Naftaly Frenkel: A Gulág haláltábor rendszer alapítói
Lev Inzhir, a szovjet haláltáborok szállítási ügyeinek és adminisztrációjának komisszárja
A lista korántsem ért még véget, de térjünk át a hisztérikus kritikára: Magyarországon hazugság lenne az, hogy a kommunizmus vezetői rendre zsidók lettek volna. Kedves szerző, kapaszkodj meg és tanulj:
Tanácsköztársaság zsidói:
Külügyi népbiztos: Kun (Kohn) Béla, helyettese Ágoston (Augenstein) Péter.
Hadügyi népbiztos: Pogány (Schwartz) József, helyettesei Szántó (Schreiber) Béla és Szamuely (Sámuel) Tibor.
Belügyi népbiztos: Landler Jenő, helyettese Vágó (Weiss) Béla.
Pénzügyi népbiztos: Varga (Weissfeld) Jenő, helyettese Székely (Waissit) Béla.
Közoktatásügyi népbiztos: Kunfi (Kunstätter) Zsigmond, helyettese Lukács (Lőwinger) György.
Kereskedelmi népbiztos: Landler Jenő, helyettesei Rákosi (Roth) Mátyás és Haubrich József.
1950-től kezdődő kommunista-terror zsidói:
Rákosi Mátyás: no comment
Gerő Ernő: Kereskedelem- és közlekedésügyi (1945), közlekedésügyi (1945-49), pénzügy- (1948-49), állam- (1949-52), belügyminiszter (1953-54), miniszterelnök-h. (1952-56). 1949-52-ben a Népgazdasági Tanács elnöke. 1949-53-ban Rákosi Mátyással és Farkas Mihállyal tagja volt annak a titkos csúcsbizottságnak, amely teljhatalommal irányította az országot.
Farkas Vladimir: hírhedt ÁVO-s majd ÁVH-s kihallgató tiszt, majd a szervezet egyik vezető személyisége, alezredesi rangban
Hegedüs András: 55-56 miniszertelnök
Vas Zoltán: Tagja volt a Tanácsköztársaság megdöntése után megindult kommunista ifjúsági szervezkedésnek.

Nyers Rezső: A Kádár János vezette Magyar Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány közellátási kormánybiztosa volt
Piros László: 1950-ben az Államvédelmi Határőrség parancsnokává nevezték ki vezérőrnagyi rangban
Aczél György: no comment
EISENBERGER BENJAMIN ( PÉTER GABOR): magyarul beszélő, szadista hajlamú zsidó kommunista politikus volt, aki főszerepet játszott az 1948-as kommunista hatalomátvételt követő koncepciós perek előkészítésében és lebonyolításában, és ezekben az években az ország egyik leghatalmasabb embere volt.