Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tengerár

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhat éven át több tucatnyian munkálkodtak Magyarország egyik első hírportálján. Az objektivitására különösen figyelő origo példakép lehetett sokak számára, akik a konzervatív újságírást szerették. A internettől távol álló, komoly stílusú cikkeikben általában…..
  Az ELTE Politológiai Intézetében, 2014 május 27-én, az egyetemi hallgatókat megfosztották a tisztességes választási törvény elkészítésének a megismerésétől. A 2014. évi őszi, új szemesztertől kizárólag a Fidesznek kedvező választási törvények dicsérete lesz…..
A hétvégén ünneplik az egykori szövetséges hatalmak a normandiai partraszállás 70. évfordulóját. Mindannyian hosszú utat tettek meg ez alatt az idő alatt (és Franciaország különösen). Most mindannyiuknak emlékezniük kell, hogy azok a tényezők, amelyek a második világháború…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Tengerár 2014.06.02 20:41:41
Postmode Entomofág étrend 2013.06.04 01:16:05
Hogy a civilizáció összeomlása milyen változásokat hoz az étrendünkben azt egyelőre csak találgathatjuk, de néhány dolgot már most biztosra vehetünk. Nem lesz ugyan Happy Meal, de junk food azért akad majd bőven. A tartósítószerek új reneszánsza garantált, a konzervek…..
    A lakók a túl nyugisnak ítélt kertvárosból költöztek Chicago gyönyörűen felújított, lakásokká és irodákká alakított, századfordulós gyárépületekkel teli trendi West Loop negyedébe, azon belül az Oreót is gyártó egykori National Biscuit Company (később…..
disrupt Pókszépségverseny 2014.05.27 17:27:01
Több, mint harmincezer madárpókot csodálhattak meg azok a - vélhetően nem arachnofóbiás - látogatók, akik ellátogattak a Brit Madárpók Társaság éves kiállítására és pókszépségversenyére. A képen a kiállítás legszebb pókja, a Socotra szigetén honos fehér-kék színű…..
A Jobbikot Oroszország legjobb szövetségesének és barátjának nevezte egy ismert orosz közéleti szereplő abban a vasárnapi televíziós vitában, amelyben az ukrán választások utáni helyzetről vitatkoztak a résztvevők, s arról, mi akadályozza az oroszoknak a nyugat felé való…..
Az amerikai filmekben csodálatos házakat láthatunk. Ilyenkor sokan álmodoznak róla, milyen lehet a kertvárosi élet, milyen lehet egy hatalmas családi házban tölteni a mindennapokat... Az amerikai családi házak építési stílusa és szerkezete sokban eltér az Európában megszokottól.…..
...hangzik az örök baromságok közül az egyik. Tessék, mutassanak majmot, amelyik mindezt kezelni tudja mondjuk 300-as tempó fölött. Ez a Sauber idei versenyautójának kormánya. UPDATE: Huh, látom, hogy itt nem okozna gondot senkinek, talán ez jobban elmagyarázza. És ez tavaly volt,…..
Tengerár 2014.04.21 02:27:56
Belsőség Heti merítés 2014.03.30 09:08:34
Borzadályból autó Jáj anyám, kiderült, hogy kicsi a 1982-es, 1.3-mas colt, kellene venni valami nagyobbat, szebbet, erősebbet. Olcsón. De mit? A kisoroszlán nagyot harap Kb 30 000 km ezelőtt elkezdte csinálni, hogy jobbra kanyarodásnál világít az olajnyomás lámpa biztos…..
Jelentem, elkészült. Három és fél év után roncsaiból újjáépült Botond barátom (a Totalcar-közösség Bopatja) DeLorean DMC-12-es kupéja. Három és fél év – ez tényleg időutazás volt, Marty McFly a Dokival a mozifilmben letudta volna fél perc alatt, de a valódi világban…..
Tengerár 2014.04.21 02:04:30
@bopat: Szegény hülyegyerek csak arra kapott rá, hogy ez egy szlovák rendszámú autó, ami valójában adókerülő magyarországi tulajé. Tévedett, hát gondolta elüti egy viccel. Ettől függetlenül van olyan, hogy a status quo maga a gyűlöletkeltés, bár sokszor a gyűlöletkeltésről való papolás is gyűlöletkeltés. A legnagyobb gyűlöletkeltés mindközűl pedig a gyűlöletkeltés, és a hamisított bor. :(
Belsőség Rajt hozz a rajthoz! 2014.04.16 15:00:36
Rajzás:Az a rovarbiológiai jelenség, amikor egy rovarfaj új nemzedékének kifejlődött alakjai megjelennek.A rajzás rendszerint élénkebb fajfenntartó tevékenységgel kapcsolatos, és ezért szokták e kifejezést ennek megjelölésére is használni. A rajzás olyan rovarfajok esetében,…..
Belsőség Heti merítés 2014.04.20 08:29:39
Társ lehet egy életre A 911, aminek szintén nagy rajongója vagyok, kicsit drágának bizonyult :), a 924 viszont tökéletesen ötvözi amit szeretek, '70 évekbeli, sportautó, Porsche és nem utolsó sorban még megfizethető és szervizelhető. Végre szakítottunk! Vérge…..
Ha idén nem maradtál le az internetről, akkor is érdemes megvizsgálni az alábbi öt kampányt. A maguk módján zseniálisak és újat hoztak a világba. Movember: éljen a bajusz! A 2003-ban indult, férfiak egészségéért küzdő kampány lényege a bajusznövesztés. A csatlakozó Mo…..