Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izémizé

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
izémizé 2012.01.18 10:16:42
@Shadowbull: én úgy tudom, hogy ilyenkor a Rendőrség elküldi az illetékes nagykövetségnek a rendszámot.
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
Vezda Laci mostanában nagyon aktivizálta magát, hisz közel egy hete is olvashattatok tőle egy történetet, most újra egy autóvadászos érdekesség kerül terítékre a jóvoltából, természetesen fotókkal együtt. Januárban a Román hatóságokkal együttműködve a NAKE 8-as…..
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
izémizé 2011.04.19 09:06:52
@newnt55:
A Szidóniás műsor nem bírtam végig nézni, mert futkosott a hátamon a hideg attól, ahogy a csaj felolvasta a híreket. Szidónia ülj le, egyes. Egyébként mint nő nekem bejön! Gondolom másnak is, ezért került a kísérleti adásba.
Igorból egész eladható csávó lesz (mint hírolvasó), csak kell hozzá egy jó fodrász, sminkes meg normál ruha.
A tartalomhoz nem szólok hozzá, próbáltam ettől elvonatkoztatni.
A blog olvasói már több ízben olvashattak autóvadászatokról illetve a vadászok munkájáról. Nem unatkoznak, mivel sajnos még mindig nagyon sok autót lopnak el és,a bűnözők módszerei, technikái is fejlődnek. Tavaly velük tarthattam az egyik autóvadászaton, és nagyon is izgalmas…..
izémizé 2011.04.14 21:51:49
@Kivancsi:
Szerintem is félúton volt. Erre utal a két alvázszám is. Megjegyzem ha már két különböző alvázszám van a kocsin, ott ahol azoknak gyárilag lenniük kell, az bűncselekmény. Az is bűncselekmény, ha a kocsin nem az a rendszám van, ami az alvázszámhoz tartozik. Ezt a bűncselekményi formát úgy hívják, hogy egyedi azonosítójel meghamisítása.
izémizé 2011.04.15 08:14:34
@hagyma: Olvasd már el a www.autovadasz.eu weboldalon a bemutatkozás menüpontot. Ha nem akarod elolvasni, idézek neked belőle:

Az ORFK „autóvadásza”

"A Sánta László által indított kezdeményezés mára kinőtte magát, ráadásul a Sánta úr munkáját támogató és a neki fizetést adó, főként eredetiségvizsgálattal foglalkozó kft., az eredetiségvizsgálatban bekövetkezett jogszabályi változások miatt jelentős bevétel kiesést könyvelhetett el. Ezért ez év január elsejével a kft. felmondott Sánta Lászlónak és az autóvadász gyakorlatilag utcára került. Az ORFK mondhatni lecsapott a munkanélküli autóvadászra, aki áprilistól a rendőrség munkatársaként kamatoztatja tapasztalatát. Az eddigi eredmények tükrében úgy tűnik, mind az autóvadász, mind az ORFK számára ideális házasság volt ez,"
Megjegyzem múlt év áprilisáról beszélünk.

Egyébként Vezda László és Szabó Klaudia is az ORFK munkatársa, ez kiderül a többi cikkből a weboldalukon. Egyedül Csatári Ferenc nem az. De még ha mindannyian civilek lennének, akkor sem találnék abban semmi kivetni valót, hogy egy olyan kocsit mustrálgatnak, amin nyilvánvalóan nem az a rendszám van, aminek lennie kellene és ki van takarva az alvázszáma. Ráadásul a fotó szerint az utastér tele van más kocsik alkatrészeivel.
Szombat este összejöttünk páran főleg alkoholmentes söröktől várva a megváltást (tudom, tudom, az első lépés a guminő felé). Vezda Laci, akinek a neve sokak fülében ismerősen csenghet az autóvadászatok kapcsán, korán érkezett és ha már volt ideje bóklászni, ki is szúrt a…..
izémizé 2011.04.11 17:48:03
Jól látta Tibi, valóban nem volt még ilyen poszt itt korábban, pedig sok történetet kaptam már és osztottam meg veletek, jópár téma újra meg újra előkerül. Ennél viszont különösen érdekelne, hogy volt-e már másnak is hasonló tapasztalata és rájött-e, hogy mit akartak…..
izémizé 2011.02.27 22:33:08
@autolopásáldozata: Először is egy fontos észrevétel: Már nem "Zsarucar" név alatt futunk, hanem Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület azaz NAKE a nevünk és a www.autovadasz.eu weboldalon vagyunk elérhetők. Kérem a rendszámokkal kiegészített levelét küldje el a vezda@freemail.hu címre. Ezt a levelet én továbbítom az illetékes személyek felé. Ám sajnos azt tudnia kell, hogy az autóvadászok nem nyomoznak, csak keresik a lopott kocsikat. Viszont el tudjuk az ön levelét juttatni olyan személyeknek, akiket esetleg hasznos információkkal lát el. A nicknév miatt számomra nem világos, hogy most ellopták a kocsit, vagy nem lopták el?
izémizé 2011.03.01 21:14:07
Mivel tegnap elmaradt a napi jól megérdemelt poszt, ma duplázunk, csak hogy meglegyen az adagotok. Arra már fel sem kapjuk a fejünket, ha az autóvadászok megtalálnak egy-egy körözött autót, de azért akadnak csemegék is, mint amit Vezda Laci küldött át, mert szerepe van benne az…..
Gábor csúnya leckét kapott az élettől, mégpedig azt, hogy egy napig se hagyjuk az autót biztosítás nélkül, mert tuti, hogy abban az egy napban fog történni vele valami baj.2 hete volt egy 3+ milliós autóm. „Lecseréltem” egy kőkemény tapasztalatra: semmit se bízz a…..
izémizé 2011.02.22 14:29:46
@Jetta_Gabor: Ne is foglalkozz velük! Nekem is hosszú időbe tellett mire megtanultam, hogy a kommentelők véleményére nem nagyon szabad adni. Helyesebben fogalmazva ne nem kell mellre szívni a dolgot. Sokuk azt hiszi, hogy mindenhez ért és ő az atyaúristen. Most is sokan le fognak hurrogni engem, de nem is fogom elolvasni a kommentjeiket. Sajnálom azt ami veled törtért.
Szebb napokat!
Tisztességes kertvárosi gyerekként hamarabb volt autóm, mint jogsim. Nem tudom, hogyan spóroltam össze az árát, de gyanítom, hogy valami nyári munka során raktam össze nyolcezer koronát, amibe a libazöld Trabant 601 Universal került. Amikor az előző tulajdonos kezembe nyomta a…..
izémizé 2011.01.14 13:00:20
@Macibb: Ezt a fajta felújítást ismerem! A típustáblára (melyen az alvázszám is van) két pontjára mért erősebb ütésre lepattan, majd az új kasztnira (ami itt egy komplett autót jelent, kicserélt motorral) rákerül. Mivel a Trabin máshol nincs alvázszám, ezért kész is az új kocsi.
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
Már csak ezért is megérte összehozni ezt a szombati dorbézolást, Magpet (akinek egyébiránt a korábban tesztelt fedélzeti kamerát is köszönhettem) rendes és szabálytisztelő állampolgárként parkolójegyet vásárolt, hogy aztán mindjárt legyen is mit lefényképeznie. De persze az…..
Én elhiszem, hogy a mai világban fontos a tévé, az internet, meg a telefon is, különösen az utolsó kettő, de ha valahol mindenképp kell állandóan, akkor kiváltható mobil eszközökkel a vezetékes. Ennek fényében ahogy Mihály, én sem nagyon értem, hogy a lenti videón mi…..
izémizé 2010.02.19 23:45:36
@cso zsi: Egyszerre írtuk :)
izémizé 2010.02.19 23:56:32
@himpellér: A kék villogós Barkashoz csak annyit fűznék, hogy nem anno nem az nemzetközi beszélgetések arany frank bevétele miatt siettek annyira az szerelő elvtársak, hanem a védett vezetői vonalak ("piros" telefonok, BM és a külügyi telexek) meghibásodása miatt volt nagy a sietség. És általában nem csak a szerelők érkeztek a hiba helyszínére, hanem villogó nélküli egyéb civil kocsik is (nem AJ-s Ladák, hanem más, általában nyugati márkájú fedett kocsik is), melyeknek utasai készségesen felügyelték a szerelők munkáját, akik amúgy valamilyen szinten szintén kapcsolatban kellett, hogy álljanak a BM-el. Érdekes, ámde paranoid világ volt az.
izémizé 2010.02.19 23:57:16
A megszokás nagy úr, főleg két többsávos út kereszteződésénél nem nagyon számítanak az emberek változtatásra. Ha ehhez hozzáadjuk azt is, hogy a lámpákat nem cserélték ki olyanra, amiben a zöld jelzés nyíl formában világít, alattuk pedig se tábla, se semmi, akkor nem…..
Nincs is nagyobb bók egy cég részéről, mint amikor annyira népszerűvé válik a blog az ott dolgozók körében, hogy tiltólistára teszik időről-időre. Marty Mcfly épp két ilyen tiltás közötti állapotban van, úgyhogy reméljük, pont tud munka helyett figyelni a fontosabb dolgokra…..
izémizé 2009.11.23 12:52:38
Megnéztem az említett police.hu oldalt arról, hogy mi az igazi meg mi a kamu. Hát gyerekek! Valóban röhejes hogy ilyen képeket raknak ki!Legalább most már Tudom, hogy az igazi rendőr úgy néz ki, mint egy szedett vedett kisdobos, vagy mint egy jóltáplált napközis. De ha már ott jártam, megnéztem a főoldalt is. Ott találtam ezt:

www.police.hu/nyitooldal/cikkek/orf091119_02.html

Ezek szerint végre meglehet majd este különböztetni a rendőrt szórólap osztogatóktól, a kéregető hajléktalantól, az útépítőktől, meg a látsazni akaró bringásoktól. Ha jól emlékszem, kb 10 éve nagy divat, majd sok helyen kötelező is lett itthon a láthatósági mellény. Csak sikerült észbe kapniuk! Viszont, hogy jót is mondjak, szerintem a mellény tetszetős, meg a fotók is egészen elfogadhatóak. De a videó! Hát a videó az gáz! Nem a minősége, hanem az amit mondanak rajta. Illetve próbál mondani rajta az inkább kellemes megjelenésű, mint értelmezhetően beszélő hölgy. Gondolom rettentően izgult. Erre abból következtetek, hogy soha nem néz azok felé akikhez beszél, vagy ha igen, becsukja a szemét. Úgy vettem ki, ő valami ruhatervező vagy mi, nem is a tájékoztataás a feladata. Akkor meg miért nem a szóvivő beszél?
izémizé 2009.11.23 13:25:06
@Peetee: Banyek! Abból kivehető polár belsős kabátot veszek bármelyik sportboltban! Nem egy mellényt! Még akkor sem, ha drága a fényvsszaverő csík. Az eggyik biztonsági cégnél dolgozó haverom hagyott már el hasonlót(szerinte a kollégái lenyúlták tőle), ugyanilyen szpiszupi csíkokkal csak más feliratokkal. Tőle 3500 forintot vontak le a fizujából. Teszem azt, csak a felét fizetteték ki vele, az akkor is 7000 forint. Ráadásul a rendőrség jóval nagyobb tételben vásárol mint egy biztonsági cég. Még szép, hogy balhé van az árából! Legyen is!
izémizé 2009.11.23 13:29:51
@Mityu: Még az is sok! Még akkor is, ha a csillivilli csíkok sokba kerülnek. Szerintem a reális az 5000 forint/darab. De csak a csíkok miatt!
Jól kiszámolták az okosok, hogy milyen sok bevétele lesz a parkolási rablótársaságnak és az önkormányzatnak akkor, ha azt a sok, igen kihasznált és népszerű parkolóhelyet fizetőssé teszik ott a rakparton. Rica Maca készített néhány fotót és elküldte nekünk. Gratulálok az…..
Végre valaki épp nem minket szidalmaz a posztíró helyett, hanem lelkes olvasó és a blogot meg színvonalasnak tartja, kell is kompenzálni, mielőtt még - és most E/1-re váltok, hogy csak a magam nevében beszéljek - az egóm a földig lenne rombolva. Igazából erre azért nagy esélyt…..
Grafter A sünidő vége 2009.09.02 15:09:00
A nem túl nagy népszerűségnek örvendő rendőrségünknek egy valamiben sikerült nagyot alkotnia, ez pedig nem más, mint a sün nevű formáció köztudatba kerülése. A SÜN-nek olyan hatalmas népszerűséget sikerült elérni, hogy az élet szinte minden területén, minden fórumon (WIW,…..
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy a tűzoltó szakma egyike azoknak, amelyeket leginkább megbecsülök és tisztelek, mert az életüket kockáztatják, marha nehéz munkájuk van, ráadásul nem is lesznek belőle milliomosok. Ezt azért tartottam fontosnak leírni, mert amikor egy…..