Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diós Tészta

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt megnéznétek a videót, ajánlom a figyelmetekbe egy Nickelodeon-os rajzfilmekkel foglalkozó blogot! Én annyira sose rajongtam a Nickelodeonért, de az tény, hogy volt pár rajzfilmjük, amit még ma is szívesen elnézegetnék. És akkor jó szórakozást a Cápasrác és Lávalány…..
Sziasztok! Többen írtátok már, hogy nem minden tekintetben vagytok megelégedve az Indavideóval, illetve, hogy kicsit átláthatatlan, hogy egy videó van, hogy felkerült Youtube-ra és Indára is, máskor pedig csak az egyikre, így elkezdtem feltölteni a videóinkat a Videa nevű oldalra…..
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..
Igen, jól látjátok, elkészült végre a 8. évad záróvideója, ami jó sokáig tartott, és sajnos így sem lett "teljes" hiszen Medencetisztítóékat is szerettük volna szerepeltetni egy rövidebb epizód erejéig, de azzal alig haladtunk, és nem akartuk tovább húzni a dolgot, úgyhogy…..
Hogy Az utolsó ház balra után helyrebillentsük a mérleget, íme 2010 egyik nagy csalódása, ami alapból is rossz helyzetből indult, de meglepő módon nem azért lett rossz, amire először gondolnánk. ..
HamPLÓ A Doctor Who és én 2013.12.05 13:00:00
Nem tipikus dolog Magyarországon Doctor Who rajongónak lenni, hiszen a sorozat nálunk a rétegműsorokat szolgáltató csatornák kínálatához képest is rétegműsornak számít. Az persze érdekes, hogy annyi angol sorozat (Forsythe Saga, Alfa holdbázis, Aprodité öröksége, Ki fizet a révészt, Halló, halló,…..
Diós Tészta 2014.07.18 18:29:23
Jó régen volt új bejegyzés a blogon, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A dolog oka kettős: egyrészt a mindennapjaim eléggé besűrűsödtek az utóbbi két hétben, így kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni, másrészt pedig belefogtam abba a videóba, amit már nagyon régóta…..
Diós Tészta 2014.06.11 17:16:50
  ..
Diós Tészta 2014.06.11 17:16:42
Egy méltatlanul elfeledett, '60-as években készült csehszlovák mestermű, ami simán odaver nemcsak a legtöbb korabeli klasszikusnak, de még a maiak közül is lealáz jónéhányat. Semmivel össze nem hasonlítható, kihagyhatatlan darab, ami nemcsak műfaji szempontból igazi kuriózum, de…..
Mangekyo legutóbbi videóját önmagában is érdemes megnézni, a blogra viszont azért került ki, mert Sorter elég komolyat cameózik benne!    ..
Diós Tészta 2014.04.21 18:10:22