Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snehulienka

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fent említett zenekar a jövő szerdán koncertezik, amire tegnapig 850 (update: 550) regisztráció érkezett. Nem tudom, hogy a szervezők, hogyan bírták a rohamot, itt a blogon én tized ennyi kérdéstől agybajt kaptam. Ez azt jelenti, hogy tele a ház, próbálkozni azért lehet. De ne…..
..::[WhatNaCat]::. 2007.12.14 09:38:53
Áhhh.... az előbb irtam és nem jelenitette meg :@..
Snehulienka 2008.01.07 22:36:13
:)
Annyiszor elhatároztam, hogy leülök és írok, de nem megy. Rengeteg mondanivalóm, érzésem lenne, amit szeretnék megosztani veletek, de nem tudom szavakba önteni. Írnék a karácsonyról, a magányos szilveszterről, a netes barátságokról, de nem tudom eldönteni mi az, ami érdekes…..
*Fairy-tales* felkeltem de minek... 2008.01.07 22:13:00
“Ha szeretsz, más szemmel nézel a világra; nagylelkű leszel, megbocsátó, jószívű, pedig korábban esetleg kemény és rideg voltál. Az emberek óhatatlanul is hasonlóan viszonyulnak majd hozzád, s hamarosan abban a szeretetteljes világban élsz, amit te magad…..
"Már nem akarlak meghódítani, álmomban látott kép vagy, és én nem kereslek ébren, majd ha tudlak, nem kereslek. Nem kívánlak, és nem akarok a testedhez érni, mohó markolással és cirógatással. Tévedés, hogy megszerettelek, nem megszerezni, nem birtokolni akarlak, nem, nem,…..
*Fairy-tales* Butterfly effect.... 2008.01.07 03:19:32
3 óra...rájöttem vmire...h semmim nincs...łvesztettem mindent ami fontos volt...illetve szerintem a fontos dolgok akarták hogy łveszítsem őket...3 hónapig boldog voltam.jött egy fiú.megváltoztatott mindent.barátok voltunk...►ismertem már évek óta...de soha nem gondoltam rá úgy…..