Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildikó Koncz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi terror! A történet egy közeli hozzám tartozóval esett meg, és még nincs vége…. Az illető a vendéglátásban dolgozik. Több szakmai végzettsége is van, több évet külföldön is dolgozott. De vágyott haza,…..
A külföldi, városnézés közbeni szótárazással az a baj, hogy a kis szótár béna, a nagy szótár nagy, egy jó mobil alkalmazáshoz meg általában adatroaming kell, amit köztudottan még mindig szarvasgombaárban mérnek. Ilyenkor jó, ha van az adott alkalmazásnak internet nélkül,…..
Ildikó Koncz 2015.01.15 15:29:03
Milyen jogok illetik meg az lakót, ha... - megsérti a szerződést magánlakásban (pl. nem fizet lakbért) Első lépésként a szerződésszegő bérlőt fel kell szólítani a tartozás rendezésére vagy az egyéb szerződésszegő magatartás abbahagyására. Nem kell előzetes…..
Az  1850-es évektől Kalifornián is úrrá lett az aranyláz. Sok más államhoz hasonlóan Amerika délnyugati vidékein is sokakat csábított a szerencse reménye, és mivel gyorsan elterjedt a hír hogy Kaliforniában arany van, így gombamód megszaporodtak az aranyásásból élő…..
Skócia világhírű csodaszép kastélyairól. Egy korábbi postban már szerepelt a Graffiti művészek által elvarázsolt/átvarázsolt Kelburn kastély, azonban ma Észak-Skóciába látogatunk a csodaszép Dunrobin kastélyba.   A Dunrobin kastély évszázadok óta a Sutherland grófok…..
Ildikó Koncz 2014.07.08 18:13:33
A blog indulása óta állandó téma (érthető módon persze) a hasonlítgatás: mi hol mennyi, hol milyen az élet és mennyivel drágább vagy olcsóbb ez vagy az. A napokban egy levélben László ajánlott nekem egy oldalt, és meg kell mondanom, az If it were my home egészen addiktív…..