Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunterbear

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizennyolc éves a Tilos Rádió, nem kerek évforduló, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ebben az évben is startol a Tilos Maraton. Méghozzá pont mától, június 8-tól egészen 14-ig. De az idén nem csak a szokásos poló, meg ajándéktárgy árusítás lesz (amivel egyébként a…..
Konkurenciát kap a Showder Klub, a Comedy Central is elkészítette a maga stand up műsorát, és ez nagyon helyes, hiszen inkább ezeket a komédiásokat nyomja a csatorna, mint a ratyi IHM-et. A show egyébként most vasárnap kerül majd adásba, és Debrecenben vették föl 700 fős…..
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
Azt, hogy a TV2 nem a helyesírás barátja, eddig is tudtuk. Mindig fáj, amikor le kell írni, hogy „Jóban Rosszban”, az „okosabb vagy mint egy 5-es?” pedig már nálunk is kiverte a biztosítékot, holott mi sem vagyunk Grétsy tanár úr egyenes ági leszármazottai.…..
Kedvenc íróm Isaac Asimov. Legfontosabb műve az Alapítvány sorozat, amely a nagyon-nagyon távoli jövőben játszódik. Abban a jövőben, amikor egy császár irányítja az (emberi) világokat. Több tíz- százezer bolygó, több ezer milliárd ember, hatalmas császári székhely - egy…..
Nagy ötlet volt beküldeni a műdzsungelbe Fekete Pákót. Mondjuk nem is volt más kéznél, Benkő Dánielt már nem lehetett, ő már lengette eleget a brét ebben a műsorban, Kiszel Tünde nem vállalná, Anettka meg már nem a régi, úgyhogy maradt Pákó. Egész héten ígérték…..
Kerékagy A bicikli a megoldás 2008.09.21 20:32:00
Az autómentes napon a megszokottnál nagyobb dugók lehetnek a városban, aki teheti, jobban jár, ha hétfőn BKV-val vagy biciklivel közlekedik, az Andrássy út ugyanis egész nap le lesz zárva, este pedig a város több pontján lehet torlódásra számítani a rendhagyó Critical Mass…..
Itt van az ősz, és miközben a természet szépen, lassan elkezd álomba merülni, hogy majd novemberre eltegye magát tavaszig, az üzleti élet a nyári tunyulás után felpezsdül. Beindultak a kampányok, az ETARGET-re is vissztértek a hirdetők, és újra beindulnak a site fejlesztések…..
Ma este van (lesz) az idei Goldenblog verseny díjátadója, most új helyen, és talán kivételesen nem esőben. Idén először mint kategória győztes szerepelek, és így megtapasztalhatom, mivel jár egy ilyen eredmény.Nem elsősorban a nyereményekre gondolok, hanem az egyéb hozadékra. Az…..
Nem igazán akartam bekapcsolódni az iPhone hazai hype-ba, hiszen egy termék entertainment-marketing bevezetése önmagában nem újdonság, láttunk már pár ilyet. De korábban is írtam, hogy az Apple telefonja sokkal több hatásában, mint bármi más, ami a mobil iparágban az elmúlt pár…..
hunterbear 2008.08.24 23:38:38
Pollner egy érdekes kérdést dobott fel: egy olyan blog, amely egyértelműen egy reklámozó szándéka alapján készül, de blogszerűen működik, vajon reklámnak számít-e?A kérdés azért kiemelten érdekes, mert ha reklám, akkor fel kell tüntetni ezt a tényt - azaz ezt kelezni kell az…..
hunterbear 2008.08.14 14:33:53
mivel a termék netes reklámfilmjét az estiskola jegyzi, annyit engedjetek meg hozzáfűzni, hogy szerintem ha egy termék akár blogmotorral, akár mással felkerül az internetre is, nem elbújva egy cikkhez, ahogy az mondjuk az indexnél dívik, akkor azzal nincs gond. nekünk megtisztelő volt, hogy balázsék és rajtuk keresztül a coca-cola megkeresett minket, hogy csináljuk meg a filmet, olyannyira, hogy mivel a végeredményt vállalhatónak tartjuk, a saját oldalunkon is bemutatjuk - úgy, hogy ez nem volt kikötés, magyarán szabad akaratunkból.

gondolom a palackon belül ugyanaz a barna folyadék lakik, mint a műanyagosban, vagy üvegesben. az, hogy a cola kitalálta, hogy dizájnolja meg valami hazai grafikus a limitált széria dobozát, szerintem szintén nem gáz, alkalmazott grafika, nem is akar más lenni, mint ami.

van egy termék, mivel kis szériában kerül kiadásra, gondolom nem az a cél, hogy mondjuk mint a marlboronál, szíjjad minél inkább az új cigit, itt a lényeg az, hogy a cola (és az ügynöksége) másképp mert gondolkodni egy termékről, mint korábban tette.

ha már írtam az indexet - szerintem ha van terület, amin kellene működnie az önszabályozásnak és az etikának, az épp az a reklámcikk ipar, amit az indexnél oly sokan nyomnak. megír valamit az újságíró valami extra baksisért, mondjuk egy laptopról, mintha összehasonlítaná más laptopokkal, és mintha az lenne a nyerő, és mindeközben igen súlyosan meg van véve a "verseny", a cikk - csak elfelejtik kitenni a (x) jelet alá, hogy kedves olvasó, ez biza reklámcikk.

itt erről nincs szó. nem béreltek fel senkit, hogy mondjuk a pepsi ellenében áradozzon a coca előnyeiről, nem hozták ki brit tudósok azt az eredményt, hogy a cola fogyasztásával nő az átlagéletkor és a hajad is fényesebb lesz, csupán készült egy termék, ami publicitást kap blog formában. hol a baj?
A beharangozók vidéki életről, csodálatos Zetorokról, meg tehéntrágyába fúló gumicsizmákról szóltak, de nem is értem, mi újat vártunk a Szőke Dunától, hiszen Szőke András már majdnem tíz éve ugyanazt a figurát nyomja, bármilyen díszletet húznak köré. Na jó, ugyanazt a…..
Szőke András lesz a Blikk szerint az új Győzike, sőt már biztos, hogy ő lesz az új Fábry Sándor is. Vagy legalábbis szeretne. A taliándörögdi Fellini átölelné a showbizniszt, januártól az RTL Klubon szerepelne, de addig is a Fábry show vidéki kiadásában szerepelne a Duna…..
Mielőtt bárki megvádolna vele leszögezném, hogy nincs semmi közöm az indexhez, Szily nem rokonom, Uj Péterrel nem járok keszegezni, és sixxx kollégával sem egy kanapéról nézem a sorozatokat. A Reklámszemle rovatban nem azért került puskavégre ezúttal az index sportrovatát, a…..
hunterbear 2008.07.01 01:58:25
az én völgyem próbálom 2008.06.27 16:10:28
... összeszedni, hogy akkor most mi is lesz tulajdonképpen. bűvészeti napok (a bűvészek nevében is tiltakozom a megtévesztő elnevezés miatt. de majd ezt is kimagyarázzák.). szóval ami eddig lejött: lesz valami, konkrétan a szokásos jellegű program kapolcson, illetve petenden egy…..
hunterbear 2008.06.27 18:49:42
szoke.estiskola.hu/2008/06/27/lesz-volgy-taliandorogdon/
riszpekt a postért, szőke nevében is.
Próbadolog Rosszreklámosít a UPC 2008.05.19 10:01:00
A nagysikerű Szőkekapitányos reklámsorozat (mert már ugye a reklámokat is sorozatokban kapjuk...) után a UPC váltott. Új image, új termékek (digitális átállás kényszerítés?) és új reklámok... hopp az az mégsem teljesen új pedig annak indult. A UPC új korszakának első…..
Legutóbb elmulasztottam itt hírt adni arról, hogy még a húsvéti Estiskola receptversenyen első helyezést értem el a fűszerkéregben sült báránygerinccel (nagyon beteg voltam éppen, aztán meg elvesztette aktualitását), most azonban a legutóbbi versenyen a medvehagymával töltött…..
Üdv mindenkinek a Dunder Mifflinnél! Számomra ez a nap pirosbetűs ünnep, amikor egy magyar tévé műsorára tűzte az utóbbi évek legjobb vígjátéksorozatát, az Office-t. Igen, ez elfogultan hangzik, lehet velem vitatkozni is, de azt hiszem, lesznek páran, akik osztani fogják a…..
A Kreatív újságban ismét téma volt a blogolás. Még egy blogger lista is bekerült oda, ami bár érdekes és mindenképpen vitatható, de mutat valamit. Az IMA konferencián is volt blogos téma ismét. Valami történik, valami változik - megint téma lett a blog! Valamikor 2005-2006-ban…..
Filmrajongó Bakkermann (2007) 2008.04.28 21:02:00
Magyar filmként moziban utoljára a Kontrollt néztem; se előtte, se utána semmi ilyet. Ezt most két dolog miatt vállaltam: 1. a suliban egyik órára kell írni valamit, és valószínűleg akkor filmkritika lesz; 2. a húgom, mint elkötelezett Szőke Kapitány-rajongó, nagyon meg akarta nézni. Persze ő tudta…..
hunterbear 2008.05.02 01:14:36
estiskola.hu
csak hogy színesedjen a képed.

ja, meg bakkermann.hu
ott van werk és miegyéb.

a filmklub.estiskola.hu oldalon meg régi szőke filmek vannak-lesznek.
Pár hete erősen rajtolt az RTL-es Vacsoracsata, mivel az első héten sikerült olyan celebeket bevetniük, akik serényen munkálkodtak azon, hogy tönkrevágják egymás estéjét, szóval pont jó helyen volt ez a dolog Balázs-show helyén. De amint a celebeket felváltották a civilek - ami a…..
Jane Doe családja Rossz portré 2008.01.18 16:32:10
Régen nagyon szerettem a HVG portréit olvasni; ahogy más a napilapot hátulról, a sportrovattal kezdi, én a HVG-t kezdtem hátulról, mert ott van a kedvenc rovatom. Csak aztán nem minden esetben tetszettek a kérdések. Olyan kis kekeckedőek, rosszindulatúak, nem figyelnek a riportalanyra…..
hunterbear 2008.01.27 23:43:28