Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzetiszocialista Német Munkáspárt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Christos Papaloucas az Új Testamentum eredeti, ógörög nyelvű szövegeinek kópiáit használta elsődleges forrásként ahhoz, hogy meghatározza Jézus halálának okát, és magyarázatot találjon arra, hogy miért halt meg viszonylag rövid idő alatt a kereszten. A keresztre feszítés…..
Mert a magyar társadalom nagy része nem akarja őket látni. Ez a kézenfekvően adódó válasz tükröződik az Index.hu-n minap megjelent cikkhez feltett kérdésre adott olvasói válaszokból, ezt sugallják az országgyűlési és önkormányzati képviselői helyekért versenyző politikai pártok, erre a politikai…..
Bár sokat javult a helyzetük az elmúlt évtizedekben, a feketék teljes egyenlősége továbbra is inkább álom: a vagyoni helyzetüktől az oktatáson át az igazságszolgáltatásig minden fontosabb területen bőven van még min javítani, hogy valóban teljes értékű amerikai…..
A szélsőség mindig a közép meggyengüléséből táplálkozik, ezért a szélsőséggel szembeni harc a közép megerősítéséről kell, hogy szóljon. Ehhez a középnek a világban versenyképes, közjó-képes politikával kell rendelkeznie, és abba kell hagynia a szélsőség politikai…..
Nemzetiszocialista Német Munkáspárt 2014.04.12 23:39:58
Nemzetiszocialista Német Munkáspárt 2014.04.13 00:59:59