Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfroyul

5372 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a ♥ kõ ♥ ragyogása egyedül 2013.12.28 23:17:17
Akkor vagy igazán békében magaddal, amikor már nem akarsz elmagyarázni, megértetni senkivel semmit ... sőt, magadnak sem keresel kifogásokat. Csak döntesz, közölsz, mész az úton. Ha értenek, és életed egy szakaszán elkísér bárki az utadon, akkor megéled az együttlét minden…..
Emberi léptékkel számolva 108 évet élt.Hang nélkül...csendben... A Mennyországot a földdel egy híd köti össze, amelyet Szivárványhídnak neveznek.A híd innenső oldala a lágy zöld fűvel borított dombok, hegyek és völgyek földje. Ha egy állat meghal, aki nagyon közel áll…..
Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát,azt mondta nekik:- Még két adományom maradt. Az egyik az állva pisilés művészete, és a ....- Én! én! én! én akarom,Istenem kérlek,kérlek,kérlek!- szakította félbe azonnal Ádám.-Ez annyira leegyszerűsítené az életemet...Éva…..
a ♥ kõ ♥ ragyogása Július 2013.07.02 17:50:24
Radnóti Miklós JúliusDüh csikarja fenn a felhőt,fintorog.Nedves hajjal futkároznakmezítlábas záporok.Elfáradnak, földbe búnak,este lett.Tiszta testű hőség ül a fényes arcú fák felett. ..
Árad a Rába. ..
a ♥ kõ ♥ ragyogása szárnyak 2013.05.13 19:28:59
Lakatos Márk azt kérdezte ma,hogy mit teszek azért,hogy nyugodt legyen a hetem,és mit ,amit csak önmagamért teszek. Igyekszem nem foglalkozni beteg lelkű emberek beteg ,rosszindulatú gondolataival. Nagyanyám azt mondta anno,hogy "bolond lukból bolond szél fú". Valahogy…..
...egy régi kép,egy kisgyerek...ki tudja már,miért nevet... ?nevet ? A fotót köszönöm nagybátyámnak,aki ezt a Pajtás gépével készítette. ..
a ♥ kõ ♥ ragyogása húsvét 2013.04.01 14:28:38
Vége a húsvétnak...Ilyenkor mindig úgy érzem,hogy vége. Elfogyott az ünnepi ebéd,és van még sonka maradék.Elmosogattam, rend van a konyhámban és a lelkemben is.Vagy talán mégsem?Köszönöm mindenkinek az üzenetben küldött szép számú virtuális locsolkodást. Milyen praktikus.…..
a ♥ kõ ♥ ragyogása húsvét 2013.03.31 10:49:29
Áldott ünnepet monden erre járó olvasónak ! Talán a tavasz is ide ér. ..
Az emberek tökéletesen elfelejtik, hogy a szex semmiség, összehasonlítva azzal az egyesüléssel, amely akkor történik, amikor egyszerűen együtt fekszetek mély szerelemben, mély megbecsülésben, imádságban. Az emberek azt gondolják, hogy a szex a végcél, pedig a szex csupán a…..
a ♥ kõ ♥ ragyogása a szerelem 2013.02.27 17:29:08
Helytelen azt hinnünk, hogy a szerelem hosszas együttlét és kitartó udvarlás gyümölcse. A szerelem a szellemi-lelki rokonság gyermeke, s ha egyetlen pillanat nem hozza létre ezt az összetartozást, hosszú évek alatt sem születik meg soha. (Kahlil Gibran)..
a ♥ kõ ♥ ragyogása Velence 2013.02.09 17:05:50
a ♥ kõ ♥ ragyogása idővel 2013.01.21 08:43:13
Idővel az ember megérti, mi a különbség aközött, hogy tartasz egy kezet, vagy leláncolsz egy lelket... És megtanulod, hogy a szerelem nem azt jelenti, hogy lefekszel valakivel... és hogyha nincs valaki melletted, nem azt jelenti, hogy egyedül vagy... és megtanulod, hogy egy csók még…..
a ♥ kõ ♥ ragyogása érintés 2013.01.20 16:50:43
a ♥ kõ ♥ ragyogása hóvirág 2013.01.01 11:52:46
Az ünnep elmúltával én már a tavaszt várom.A hóvirágot. ..
Mielőtt a jelenből a jövőbe lépnék el kell mondanom,hogy köszönettel tartozom azoknak,akik ebben a számomra gyötrően nehéz esztendőben mellettem álltak és fogták a kezem.Ki így,ki úgy,de segítettek.A nehézségek mögöttem maradtak,és túléltem azt,amiről azt gondoltam,csak…..
a ♥ kõ ♥ ragyogása 2013. 2012.12.29 13:16:11
Következő évre szeretném kérni a Sorstól, hogy a csendesen kimondott értelmes szó is meghallgatásra találjon, néha a tehetséges és alkalmas is kapjon lehetőséget. Adjon egy kis belátást a vezetőknek, hogy aki másként gondolja, nem biztos, hogy téved és az ellenség néha az,…..
Az életed egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..... Felhőatlasz ..
a ♥ kõ ♥ ragyogása karácsony 2012.12.25 09:28:53
A karácsony a születés ünnepe. Valaminek vége van, és valami most jön létre. Bárhol. Akár egy istállóban is. Állatok között, segítség nélkül, egy gyűlölettel teli, gonosz és sötét világban, ahol a kis Jézus született.Mindegy. Csak szüless meg. Szüld meg magad. Lobbantsd…..
a ♥ kõ ♥ ragyogása karácsony 2012.12.22 09:04:52
Szép karácsonyt mindenkinek! ..
Nézem a rohanó várost. A műanyag nőket, akiket újságok öltöztetnek. A vagány pasikat, akiket hárombetűs márkanevek irányítanak. Álarcok mögé bújva, festett vigyorral a képükön gyűrik a métereket. Sokuk okostelefonon lóg, s észre sem veszik, hogy mellettük ül, akivel épp…..
Próbáltál már valaha átölelni egy fát? Ölelj át egy fát, és egy napon rá fogsz jönni, hogy nem csupán te ölelted meg azt a fát, de a fa is válaszol neked: ő is átölel téged. Akkor valóban meg fogod érteni, hogy a fa nem csupán anyag, nem csak egy növényfaj a botanikai…..
A holnapi egy különleges nap lesz. A spirituálisan gondolkodók és az ezoterikusok többféle tartalommal töltötték meg,ami vagy úgy van,úgy lesz...vagy nem.Az emberiség életében tudatszint váltás következik be, én azt gondolom,ez nem egyetlen nap alatt történik meg,hanem egy több…..
a ♥ kõ ♥ ragyogása december 2012.12.01 15:11:06
December – Az Újjászületés Az év utolsó hónapja hatalmas erővel ajándékoz meg minket. Ezt az erőt azonban csak akkor tudjuk magunkba fogadni, ha előtte elengedünk minden gátat, blokkot és akadályt magunkból, ami betölti az új energia helyét. Vissza kell adnunk…..