Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrienn Rácz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először találkoztam vele és az életéről beszét, történetei annyira meghaladták a számomra elképzelhetőket, hogy egész egyszerűen azt gondoltam: ez bizony nem lehetséges, messziről jött ember azt mond, amit akar. Olyan lovas szakembereket sorolt fel, akikkel együtt dolgozott, akikkel együtt…..
Adrienn Rácz 2018.02.21 09:16:56
"A díjlovas versenyek kapcsán a Nemzetiközi Lovas Szövetség a XX. század elején döntött az osztott szártartásról, vagyis arról hogy a szárakat két kézben kell tartani. A korábbiakban ezt csak a fiatal lovaknál alkalmazták. Nem kívánok mindehhez megjegyzést fűzni. Én már csak…..
Zabla & Kengyel E., a kunfakó 2014.11.23 09:08:15
Eördögh András jóvoltából új lovunk van! Tegnap Eördögh András birodalmában jártunk. A birodalom formálisan az Isten háta mögött van, valójában az Isten tenyerén! ..
Zabla & Kengyel Spanyol lépés 2014.04.08 07:43:28
Ha jól emlékszem, annak idején a Nemzeti Lovardában csak Lénárd Béla lovaitól láttam a feladatot. A cirkuszi kategóriába soroltuk, ennek megfelelően mi, díjlovasok nem is gyakoroltuk, a feladatot egész egyszerűen lenéztük. Pedig micsoda tévedés volt! De álláspontunk nem volt…..