Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fityfirity

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fogyasztóvédelmi hiszekegy első és és legfontosabb alapvetése, hogy a blokkot mindig meg kell őrizni. Csak a kártyás fizetés után kapott bizonylatra bízni az ügyet elég nagy lutri. Nem kötelezi semmire az  eladót, hiszen max. azt tudjuk bizonyítani vele, hogy valamit vettünk…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot! Szia MT!   Szeretném megosztani Veletek a mai napot. Kissé talán már…..
Tisztelt Szerkesztő, Blog! Elkeseredettségemben írok neked, mert úgy érzem nem igen tudnék fordulni a problémámmal sehova, de szomorú, kiábrándító tanulságnak, kórképnek jó lehet.   Megpályáztam egy állást az FHB Banknál. Pályázatom tetszhetett, mert telefonon kerestek,…..
fityfirity 2014.04.23 15:30:09
@Kovács Ferenc 14: mi a frász van Izraelben, amit CSAK ott lehet betanulni? :O
Erre még a legnagyobb jóindulatom ellenére sem tudom azt mondani, hogy pénzhiány, vagy orvoshiány, esetleg túlterheltség. Tisztelt Praxis blog!     Gondoltam megírom a történetet, ha elég érdemesnek találják, nyugodtan kitehetik a fórumra. Pár hónappal ezelőtt elkísértem…..
fityfirity 2014.04.18 10:55:22
@Tempus-Anh: És még te hisztizel a besúgók, fülesmukik miatt? :DDD Ha valami nem tetszik meg azonnal rohannál ügyvédhez? :D
Tisztelt MT.   Jogi segitseget esetleg hasznos tanacsot szeretnek kerni. Ferjem nemetorszagban dolgozott 2013 jul 13 ota kapot egy nemet munkaszerzodest sajat noveretol,aki mint allitja o munkaado.   A munkaszerzodest alairta a ferjem,de szolt h keri magyarul is mert nem beszel nemetul. A…..
fityfirity 2014.04.14 10:37:49
@wkdsogkr: Áh,a tipikus magyar vendégmunkás csapatokban lakik (egy lakásban amit persze a cég bérel-minimum 4fő/nm), egy hangot se tud németül és az 800eurós fizetésnek már úgy örül mint majom a farkának. A jövőképük kb ez: "kimegyek dóóóóóógozni, kifizetem a deviza lakáshitelt, aztán hazamegyek. Ezééé' tanuljak én nyelvet?!". Ja, persze ezek jönnek fészbukon sírni hogy húzzam már ki őket a szarból, mert átb@szta őket a német és nem fizette ki...