Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick43

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Organikus káosz Vasárnap zárva! 2015.03.22 00:17:38
Kígyózó sorok a bevásárlóközpontokban: így köszöntette szombat este a főváros az Orbán-Semjén kormány vasárnapi boltbezárásos agyrémét. Előzmények: A Fidesz tudatos támadást intézett a kereskedelmi szektor boltosai ellen, amikor a korábbi hatástanulmányok ismeretében…..
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
57-43 volt tán a százalékos arány, a szavazók ezek szerint csak kíváncsibbak arra, hogyan dugja rommá a villa hisztérikáját egy rossz Aurelio-klón, mint arra, milyen hülye kacsatáncot tud lejteni a joghallgatónak mondott budai úrifiú.  ..
A csütörtöki összefoglaló középpontjában Robin dupla drámája állt. A kiesésközeli állapot és a választás súlyos dilemmája komoly államférfiakat is megviselt volna, de őt kemény fából faragták, még akkor is, ha ülve pisil. Kiderült továbbá, hogy a szupercuki Macira nem…..
Nick43 2015.01.30 17:35:51
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Folytatom; Az elkövetett bűnökért Az alábbi büntetést szabnám ki: Az álruhába öltözött rablót gázsimegvonásban részesíteném. A programigazgatót viszont jelentősen farba kell rúgni.
Indoklás: A szerencsétlen agyhalottakat bűntetgetik, ők is szenvedjenek.
Azt sohasem szabad elfelejteni, a Fidesz hatalombitorló gépezete nagyon profi hazudozó. Azt sem lehet elmondani róluk, ne lennének gátlástalanul cinikusak, és kő keményen hatékonyak. Semmit nem csinálnak ezek a közpénz lovagok értelem, és cél nélkül. Legfeljebb később derül ki…..
A Schiffer András-Kálmán Olga csörte egészen elképesztő indulatokat keltett. Az apropó, a 44. március 19-ei emlékmű, önmagában felháborító, mert történelemhamisítás, nemzeti önfelmentés, olyan gyalázat, ami a holokauszt túlélőinek, illetve az áldozatok leszármazottjainak…..