Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jóskapistuka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, Fálki vagyok, ezen a térfélen még új hús - de rutinos realityfogyasztó-, remélem a hátralévő hetekben jól fogunk szórakozni az ápoltakon. Csapjunk is bele, PP fogad minket csodálatos genderrózsaszín pulcsiban, ebből ma humor-móka-kacagás lesz, érzem. Buli volt és mit jelent a buli?…..
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
Egy egészen érdekes öfi elé nézünk, amiben kivételesen nem a csicskagecifaszozás lesz a fő téma, hanem kedveskedni kell egymásnak. No meg elindul az iskola hét is, aminek a szintfelmérőjén jókat derültem. Teleszórom idézetekkel a hogyvoltot, mert megéri kiemelni a sok bődületes…..
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
jóskapistuka 2015.01.19 01:56:15
Ez a Lacicsávó megkapta a büntetését. Vissza kell mennie a börtönébe és tovább tűrnie Edina nyomulását. :D Ez az ember haza akart menni, ami jó is lett volna, mert ő egy patkány féreg.

Edinának tényleg ennyi esze van, hogy nem veszi észre, hogy SEMMIT sem jelent a Lacinak? (Mondjuk szerintem igaziból Edina sem szereti Lacit, csak Edina nagy taktikus és úgy gondolja, hogy egy kapcsolati szál előnyt jelent neki.) Edina kezdetben nekem is szimpatikus volt, de most már egyáltalán nem bírom.

Dani elég gáz lett szerintem. Elvesztette az esélyt a győzelemre. Ő is rosszindulatú, paraszt ember lett.

Elég gáz volt, hogy Fanni és Dennis Laci nevét mondta, hogy őt várnák vissza. Szerintem az ilyen pálfordulások ellenszenvet váltanak ki a nézőkből. Fanninak szerintem nagyon szar élete lesz mikor kijön villából, mert az egész országnak megmutatta, hogy nincs nála könnyűvérűbb csaj. Normális állást nem fog kapni jó pár évig.
Dennis szerintem sokaknak szimpatikus (nekem is), mert lazán veszi a dolgokat, nem görcsöl rá semmire, nem utálkozik. Próbál szórakoztató lenni. Fannival egymást erősítik.

Dóri szerintem senki ellen nem nyerne párbajt. Elég szürke egyéniség. Utálkozáson kívül mást nem tud.

Szerintem a játékot vagy Dennis vagy Robin fogja megnyerni. Én Robinnak jobban örülnék, mert ő áll legközelebb a normális ember szinthez a villában. Harmadik lesz Fanni.
A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos,…..
Szép jó reggelt! Csodás szombati napra virradtunk egy meglepően eseménydús VV összefoglalóval. Istenes Bence napi szettjét és Iza-Krisz szerelmi évődését mellőzve inkább mazsolázzunk a Villa Olimpia győzteseinek aranyköpéseiből, hisz szuper extrém, giga brutál műrepülés…..