Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ányó

43 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A végleges oldalamra folyamatosan kerülnek fel ingyenesen letölthető kiadványok, még regelni sem kell.A Gyesről Netre oldalon a második igen hasznos, ingyenes kis mini kiadvány az alapvető e-mail levelezési tudnivalókat tartalmazza.Érinti a spam és hoax fogalmát, és segít az fwd…..
A végleges oldalamra folyamatosan kerülnek fel ingyenesen letölthető kiadványok, még regelni sem kell.A kiadványok mini e-bookok, azaz pdf formátumban mentett írások. Képpel, vagy anélkül, de mindenképp hasznos tartalommal, és helyenként megnyitni érdemes linkekkel.Az első ilyen a…..
...kérdezhetném, ha nem én magam tüntettem volna el a gyesről netre blog bejegyzéseit.A Gyesről Netre blog egy korábbi tanfolyam eseményeit tartalmazta, megosztottam néhány érdekes információt. Mivel eljárt felette az idő, a blogbejegyzéseket innen kitöröltem, de archiváltam,…..
BeszélikSanyi összeszűrte a levet a kultúros Olgával (Olga tavaly költözött vissza, miután otthagyta a főiskolát és kollégiumi szerelmeit)Hallani még, hogy Sanyi basszusgitárost keres (szóval továbbra sem pénzt, hehe!)Állítólg! tehetségesnek hiszi magát (a szerelem nem csak…..
Kedves Mamik! Nagyszerű Nagymamák! Hamarosan megnyílik a mamijolalszik portál  - a mamik és a mamák örömére!Tizenöt év alatt sokszor voltam olyan életszakaszba, amikor alvászavarral küszködtem. Volt idő, amikor azért, mert megszületett egy újabb gyerekem, s tudjuk milyen…..
Miért szól ez a kritika mindenkinek és nem csak Neked?Bár csak speciálsian erre az oldalra jellemző hibákat elemzek, de megnyugtatlak, hogy mások is hasonló hibákat követnek el. Kezdjük a fejlécben levő képpel: A szimmetria (bár érdekes, de) nem teszi széppé az oldalt. Valahol…..
Egy induló linkgyűjteményen nincs sok megbeszélnivaló:Én mindenesetre attól nem akarok jobban websablont venni, hogy mindkét oldalon ez izeg mozog a honlapon a hirdetése. 8-)Inkább beszéljük meg a következő kérdéseket:hogyan tölthető fel gyorsan és egyszerűen egy link…..
Ányó 2008.03.12 22:34:41
Gyesmellékes Ez tetszik! 2008.02.12 22:51:30
A magyar internetezés történetében példátlan sikerű Honfoglaló interaktív kvízjáték legtöbbször közismereti tárgyak témaköréből meríti kérdéseit. A februári bajnokságban viszont a Kurt Lewin Alapítványnak köszönhetően számos, munkavállalás során felmerülő,…..
Kritikus www.gyesmellekes.blog.hu 2008.01.17 09:28:00
A honlap címe magáért beszél... www.gyesmellekes.blog.hu..
Kedves Látogató! Köszönöm, hogy eddig itt volt velem, akár többször is naponta! A blog javát áthelyeztem. www.gyesmellekes.com     ..
Gyesmellékes Talán segít 2008.02.17 22:05:00
Igaz, elsősorban környékbelieknek.Üzletviteli tanácsadás A tanácsadás célja, hogy a projekt célcsoportjába tartozók hozzájussanak a napi működésükhöz szükséges általános alapinformációkhoz. Ingyenes üzletviteli tanácsadás Gödöllőn, a PMVA-ban!…..
Gyesmellékes Távmunkaprogramok 2008.02.17 22:01:00
Szóba jött itt a munkavállalás.Kicsit nézelődtem, ezt találtam.A bibi ennyi: Egyrészt a gyes, a gyed után munkát vállalók...Többnyire már a gyes alatt jó lenne valami...
Először is hamu a fejemre meg mea culpa...Eléggé hanyagoltam ezt a  blogot mostanság.Okai többfélék. Egyrészt vírusok, másrészt más oldalakkal kellett foglalkoznom, harmadsorban pedig hurrá, újra fordítottam, szakmai anyagot.De most nem ez a lényeg!Hanem hogy   akik…..
Ányó 2008.02.17 21:44:46
Gyesmellékes Gyesmellékes:) 2008.02.16 22:57:24
Hát szal lassan kezdem elhinni, hogy kész lesz a nekünk szóló honlap.Nagyon remélem, hogy minden feliratkozó megkapta az ingyenes e-bookot. Ha mégsem, nyugodtan írjon egy mailt! Sajnos a technika nem az erősségem Még!Mert a Gyes lehetőség!Tanulni, tanítani. Én már tudom.Egyszer…..
Gyesmellékes Dóri kommentje 2008.01.11 21:50:00
Ehhez csak egy megjegyzés: bizonyára irritálni fogja a srácok egy részét, hogy  edzőtermet írt.Lehet szimplán olyasmire is gondolni, hogy rendszeres tornára járás lehetősége (hiszen a pasinak a foci úgymond jár, akár hetente többször is).Kikapcsolódást jelenthet egy…..
Gyesmellékes Kaptam valamikor 2008.02.15 12:59:17
Reggel van, reggel van  Reggel van, reggel van, mindenki ideges Ház ura üvöltve tiszta zoknit keres. Feketés csészével boglya fejű asszony, Ajánlja az égnek, hogy rája rogyasszon.  Mintha szélből volna a nagylánynak lába, Sebesen bevonul a fürdőszobába.…..
Gyesmellékes Megvan! 2008.02.13 15:41:00
Nagy nap ez a mai.Megvan a saját domain, szóval hamarosan kész a honlap. Alig várom, hogy meginvitálhassak Mindenkit, aki olvassa a blogot.Miután nincs kőbe vésve semmi, menet közben átgondoltam a mondanivalókat.A blog továbbra is működni fog, témák mint eddig, gyesen lévők…..
Nem is tudom, hogy fogjak hozzá...Türelmetlenül várom a véleményeket az e-bookról. Remélem, mindenki megkapta.Közben a témához értő társam, akinek cikkei alapján létrehoztam, gondolkodik a bővített kiadáson. Az már nem lesz ingyenes, hiszen benne lesz a szakértelme, ráadásul…..
Ányó 2008.02.13 15:34:08
Sokat tanultam a férfi és nő kapcsolatáról, magamról, alázatról, tiszteletről.Azt mondta dr. Csernus, ez most csoportterápia, így ami itt elhangzik, nem kerülhet ki.Mondta mindez úgy, hogy előbb egy pasit hívott ki, hogy vele beszéljék át ezt a nő dolgot, majd kérdezte, ki jönne…..
Hát,  a könyvet nem sikerült elolvasni.Kíváncsi vagyok, milyen hatással lesz rám.Olyan olvasói véleményt is hallottam, hogy annyira trágár, hogy 20 oldal után letette a könyvet.Estére kiderül...
Február 6.-án 18 órakor  Dr Csernus Imre Szadán...téma: A Nő..Nagyon remélem, hogy el tudok menni.Egyébként nekem pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, nemrégiben itt volt Kanizsán. S nagyon nőpárti volt!A minap megkérdezte tőlem valaki, olvastam-e már. Mondtam, nem.…..
Gyesmellékes Mert minket érint 2008.02.04 09:58:00
„Egyenlőtlen játszma” Februártól minden kedden 15-16 óra között jelentkezik a Calipso egy új műsorral, melynek címe: „Egyenlőtlen játszma”. A műsort a Diverzitás Alapítvány szerkeszti. Tervezett témák: 1.       Az EU…..
Azt hittem, már mindent láttam. Naív voltam. Megtaláltam egy szakértő oldalon minden idők legjobb fogyókúráját. Íme:http://www.femina.hu/fogyokura/negativ_kalorias_dietaÚj fogalmakkal bővítettem eszköztáramat a fenti oldal segítségével: zsírgyilkos vitamin, zsírégető leves,…..
Sajnos nincs időm, de idézd nyugodtan az alábbi kivonatot: Az a kedves ismerősöm, aki annak idején a férjétől kapta a táblázatot,  a kritikához írt megjegyzést, alább olvashatjátok a felhatalmazással együtt. „egy dolog igenis Csernus javára…..