Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ius murmurandi hallgattasek meg a masik fel is

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A levélszavazatok formájában érkező határon túli magyar voksok mintegy 95,5 %-ban a FIDESZ-KDNP pártszövetséget gyarapították. Az ilyen lehengerlő győzelemre jogállamokban a gyanú árnyéka vetül. Gondolhatunk akár a Magyar Népköztársaság idejéről ismert szavazati arányokra,…..
ius murmurandi hallgattasek meg a masik fel is 2014.04.12 18:53:41
@FILTOL: Szoval majd a penzvilag potolja a kieesett adofizetoket, okos...
ius murmurandi hallgattasek meg a masik fel is 2014.04.12 18:56:28
@Mj: Nem velem vitatkozol hanem Orban Viktorral.
ius murmurandi hallgattasek meg a masik fel is 2014.04.12 21:03:28
@Mj: Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen... Egy liberális kormány képes lesz arra, hogy kíméletlenül szembeszálljon az... idegengyűlölettel...
Ezt Orban Viktor mondta, ezzel vitatkozol most, erre írtam, hogy Orbán Viktorral vitatkozol.
Nem akarom felsorolni, hogy ehhez képest mi történ 2010 után, vagy 1998 után. Én azt látom, hogy ha ez így megy tovább nem lesz majd kitöl lopniuk a politikusoknak, nem lesz elég adófizető, nem lesz nyugdíj, és a kiéleződő versenyben úgy le fog maradni magyarország a többi visegrádi országhoz képest, mint ahogy most van lemaradva mondjuk Ausztriához képest. Pusztán ennyi volt a tétje ennek a választásnak, és azt kell mondjak, mindkét oldal elqrta, beérett a 64 vármegye és a többi szélsőjobbos pártok szarkeverése, Orbán Viktor féltő gondoskodása nélkül ez nem ment volna, ott folytatta ahol a szegény hülye Csurka abbahagyta. Ha annak idején, időben az órára koppint Lovasnak meg a vasárnapi hírek gyűlölködőinek, nem süllyedünk idáig, de nem tette, sőt, ha talán ezen ordas eszméket nem is tette magáévá, de felismerte a politikai űrt, benyomult és ez végül a fülkeforradalommal segített megnyerni neki a választásokat annyira, hogy most a nyilvánvaló csalás fel sem tűnik már az elbutulóban lévő ellenzéknek sem. Magyarországnak ekkora kárt még megalomániás ember nem okozott...
Nívó Ezt várjuk tőled, Viktor! 2014.04.12 16:57:20
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Legelőször is szeretnénk a következő négy éves munkájához sok sikert, jó egészséget kívánni, és isten áldását kérni. Amint a választások eredménye is mutatja, bízunk Önben. Magyarország bízik Önben. Továbbra is kétharmados többséggel…..
ius murmurandi hallgattasek meg a masik fel is 2014.04.12 17:28:00
@Imadom a trapistát: A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához.
ius murmurandi hallgattasek meg a masik fel is 2014.04.12 17:41:37
@Imadom a trapistát: A radikális jobboldal nemzetiségi politikája patetikus magyarkodásban, hazafias frázisokban... merül ki. Visszaélnek a nemzeti retorikával, valójában nemzetellenes politikát folytatnak... Csak olyan liberális pártok érdemlik meg, hogy talpon maradjanak ebben az országban, amelyek képesek választ adni arra a politikai kihívásra, amelyet a határainkon kívül élő magyarok iránti felelősség jelent... Ugyanakkor egyetlen magyar kormány sem érezheti felhatalmazva magát arra, hogy a kisebbségek iránti politikai felelősséget átvállalja a határainkon kívül élő magyarok politikai szervezeteitől.
A minap jelent meg a TÁRKI és a KSH közös kutatása, ami mellett természetesen nem mehetünk el szó nélkül, főleg azért, mert elég érdekes adatokat tartalmaz. Gyakorlatilag a fiatalok és az idősebbek (39 éves kor fölött) között is jelentősen megnőtt az elmúlt tíz évben ez az…..
Az Eurostat március 20-án a Boldogság Világnapján jelentette meg kiadványát az életminőség dimenzióiról. A kiadvány célja olyan mérőszámokat bemutatni, amelyek jól szemléltetik az európai társadalmak életminőségének különbségeit. Az életminőség fogalma kibővíti…..